Anonimen -> RE: pomoč-želim si zanosit (28.6.2010 11:12:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: butt3rfly IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen živjo ... če bi si enega otroka še želela ne bi postavljala tako neumnega vprašanja tukaj ampak bi se o tem pogovorila s svojim možem. kot prvo, nobeno vprašanje ni neumno. neumni je tisti, ki ne ve in ne vpraša. drugič, forum je zato, da se vpraša. seveda pa morš met pri sebi in partnerju vse poštimano, razčiščeno itd. kljub vsemu pa še kakšno dodatno mnenje, četudi prek spleta, ne more škoditi. glede prvega vprašanja se strinjam z drugimi. glede drugega vprašanja-mislim, da ne morš nikol vedet, kak se bo vse skup izšlo. jaz in moj brat sva manj ko 2 leti narazen in se nikol nisma razumela. razumema se niti sedaj, ko sva oba odrasla. poznam pa dosti parov, ki imajo velike razlike med otroci (6, 7 let), pa se ti otroci prav lepo razumejo med sabo. starejši so ful dost bolj zaščitniški do mlajših. mislim, da je vse odvisno od samih razmer v družini in ne od razlike v letih. Najlepša hvala! Seveda sva se z partnerjem pogovorila, odločitev je itak padla! Otroka si oba želiva, vendar so pa pač določene bojazni. Pa saj to je bolj kot ne samo v moji glavi! Glede tablet pa res nisem vedla, ker z mojo ginekologinjo se nisve o tem nič pogovarjale, ker jaz nisem bila odločena če bom imela še enega otroka ali ne. Zdaj pa nisem vedla če lahko samo prekinem ali ne in če moram o tem obvestit mojo ginekologinjo, ali pač ko nama uspe grem na prvi pregled. Pred prvo nosečnostjo nisem jedla tablet, zato zdaj nisem imela pojma kako nehat! Vseeno hvala za odgovore! Počasi se vam pridružim na drugem forumu (čvekanje v pričakovanju) seveda če uspe v prvo! Hvala
|
|
|
|