|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč
29.5.2005 21:00:33   
nina42
Vsake toliko časa me nekaj zaboli za sekundo ali dve. kaj je lahko to? So lahko prve brce? Ali kaj drugega?:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
:nosecka: 15 tednov
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč
29.5.2005 21:04:55   
Gina
Brce ne zabolijo, čutiš jih kot mehurčke, ali kot da bi te nekdo žgečkal od znotraj ali kot da se ti nekaj čisto nežno premika v trebuhu. To, ko te špikne, je ponavadi raztezanje maternice ali raztezanje vezi ali kaj podobnega.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč
30.5.2005 6:37:49   
bobek05
Ni razloga za paniko... Mene takšni krči spremljajo že celo nosečnost. Zdaj proti koncu pa je vedno huje (so bolj pogosti in močnejši).. Meni je G rekel, da se mi maternica raztezuje in krči in zaradi tega pride do teh krčev. Če trajajo samo nekaj sekund potem je vse OK. Ne smejo pa trajat več minut, pa tudi pojavljat se ne smejo konstantno (npr. na vsake pol ure)..

"Prve brce" sploh niso prve brce. Jaz sem to občutila kot pokanje mehurčkov, čisto nežno ob steni trebuha.. Občutila pa jih boš, ko boš čisto pri miru in umirjena. Pri meni se je to zgodilo v 18t, je pa čisto normalno, če ga še ne občutiš do 24t.
Moja mama je mene občutila prvič v 16t in tako sem 2 tedna vzdihovala, zakaj ga jaz ne občutim. :)- Zdaj pa dela prevale..:)-

Lepo nosečnost ti želim...

Bobek v 36t

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč
30.5.2005 9:11:28   
špelin@
Brce tako zgodaj zagotovo ne bolijo ;) Kasneje pa lahko :)-

Najbrž gre za raztezanje maternice in ostalih "notranjih" tkiv.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?