|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomivalc
20.8.2007 20:44:22   
čaki
zakaj mi večkrat v pom. stroju ne vrže tablete v stroj, ampak jo razpaca po vratih in je ne stopi??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomivalc
20.8.2007 20:53:27   
urška
po moje ne segreje vode dovolj, ampak ker nisem nek stručko na tem področju ne bom zagotovo trdila. pokliči kakega serviserja pa vprašaj.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 20:59:04   
Jessy
Poskusi osušiti posodico, kamor se da tableto. Morda je mokra, pa se potem tableta prilepi vanjo in ne pade na dno, kjer je voda!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.8.2007 21:13:07   
Anonimen
 user posted image
V navodilih mojega pomivalca je pa pisalo, da če daš tabletko detergenta, da jo daš kar zraven žlic v tisti košek. 

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2007 22:17:06   
Janeja
Malo pazi kaj naložiš v zgornjo košaro v tisti del, kjer se odprejo vratca.
Meni se je tud parkrat to s tabletko nardil, zdaj pa v tem delu vedno gledam, da ne naložim nič visokega ali pa raje pustim kar prazno in je OK. Zgleda, da se vratca naslonijo na nepravilno zloženo posodo in se ne odprejo do konca. Potem pa tabletka ne pade ven in se samo razpaca po vratih stroja. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 7:11:13   
2mama
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

user posted image
V navodilih mojega pomivalca je pa pisalo, da če daš tabletko detergenta, da jo daš kar zraven žlic v tisti košek. 

tudi tako delam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 8:16:22   
Nika v službi
Ja, točno tako, kot je napisala Janeja. Pri nas je bilo isto. Sem pa jaz že pred časom s tablet prešla na gel. Se ful bolje obnese.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 12:11:40   
ema79
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Malo pazi kaj naložiš v zgornjo košaro v tisti del, kjer se odprejo vratca.
Meni se je tud parkrat to s tabletko nardil, zdaj pa v tem delu vedno gledam, da ne naložim nič visokega ali pa raje pustim kar prazno in je OK. Zgleda, da se vratca naslonijo na nepravilno zloženo posodo in se ne odprejo do konca. Potem pa tabletka ne pade ven in se samo razpaca po vratih stroja. user posted image

isto se je zgodilo pri nas.

Življenje je lepo....

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 12:13:50   
orhideja75
mi tudi uporabljamo gel, ker se je tudi zgodilo, da sem tableto potem še na dnu stroja opazila in ni bila do konca raztopljena.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 13:12:17   
honey
Jaz tableto tudi enostavno vržem na tla pomivalnega stroja in moram reči, da se mi čisto raztopi - ker prej se mi tudi ni, pa ves čas uporabljam samo Calgonit. No, zdaj pa moram reči, da je posoda lepo oprana in tudi tableta se lepo raztopi.

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 19:03:01   
suzanamai
tudi jaz jo vržem kar v stroj, saj se mi zdi da tako posodo bolje opere sploh na krajšem programu.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.8.2007 10:52:55   
Anonimen
A v pomivalcu perete tudi plastične posodice?

(odgovor članu suzanamai)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
22.8.2007 11:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
22.8.2007 15:43:48   
bamby
S tabletkami pa zaekrat nimam problemov, uporabljam pa najbolj navadne iz Lidla.

A veš, da so te pa res najslabše user posted image . Ne me narobe razumet, ampak verjemi, da boš tudi sama kmalu opazila, kako ti dela praske na posodi. Uporabljaj raje tabletke že znanih proizvajalcev, ker so precej kakovostnejše, pa seveda tudi dražje, ali pa gel, ki je zelo vredu in ne dela prask na posodi.

Plastiko pa tudi jaz perem v pomivalcu.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2007 22:36:32   
Gina
Mi smo imeli pralni stroj že pred 35. leti doma in nikoli ni ene same tablete spackal. Vedno je pral ok. Pa nismo imeli enega, saj stroj po 10.-15. letih crkne (dandanes po 5., ker toliko bolj zanič stroje delajo).Tudi ko sem se preselila in kupila svoj stroj, ni nikoli tablet packal. Zdaj smo se pa preselili in ker sem prodala kuhinjo vključno s prekrasnim boshevim pomivalcem, ki v življenju ni storil nič narobe, sem kupila novega candijevega. Strahota od obupa. Tablete packa kar po vrsti in to ne zato, ker bi posodo narobe naložila ali imela čudne tablete ali kaj podobnega, ampak ker mehanizem za odpiranje vratc kasete za tablete včasih malo šteka. Kar 1x na teden se mu odrola in neha delat tko kot je treba. Je bil že parkrat na servisu, pa čakajo, da garancija mine, očitno ne pop'ravijo ok. Programe mi tudi prestavlja po svoje, včasih kar skoči na drugega, pere pa strahotno zanič. Prej sem lahko tudi uporabljala katerekoli tablete, noben stroj ni packal ali slabo pral, tale je pa samo za v smeti. Žal mi je, ker sem ga kupila. Fuj candi, ne vidi me več, kar se pomivalcev tiče.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2007 22:52:55   
Janeja
Gina, jaz imam tud Candyev pomivalni stroj. A misliš da je to res zarad napake pri stroju? user posted image   Na to pa še pomislila nisem. Ker drugače pa nimam z njim nekih problemov in ga imam že 7 let. No programator mi je pa pred dvema letoma res crknu pa včasih mal nagaja preden zažene program, ampak pomije mi pa čist OK....
Ma bolj kot razmišljam bolj mislim, da bi res lahko bil stroj kriv. Ima tudi moja mami Candyja in iste probleme s tabletkami. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2007 13:48:15   
Muca83
Moja tašča ima iste težave s Candyjem. Ampak samo, če kupi Somat tablete. Pri Calgonitu je OK.
Drugače je pa njen stroj že kar star in je lahko odvisno tudi od tega.

Jaz ga imam od Gorenja, in to ta malega, pa mi dela super. Vedno pa kupujem Calgonit tablete, ostalim ne zaupam.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2007 15:43:33   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

samo, če kupi Somat tablete. Pri Calgonitu je OK.

Jaz uporabljam samo Calgonit, pa se mi to občasno dogaja. Tako da mislim, da tabletke s tem nimajo veze ...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2007 20:44:56   
kepa*
Joj, candyev pomivalec je res katastrofa. Jaz ga tudi imam in sem zelo razočarana. Tudi meni pogosot kar spaca tableto in je ne vrže ven ali pa jo najdem neporabljeno na dnu pomivalca. Za popenit. Moj naslednji pomivalec zagotovo ne bo candy. 

Letos pa bo!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.8.2007 21:54:32   
pikecpokec
Tud jez sem slišala da so candyjevi pomivalci zanič. Ga je mela moja babica in je mela kar naprej probleme. Enkrat programator, pa vratva od tablete, pa... ni da ni! Je za popravila dala več kot če bi novega kupla. Tko da zdej je pa dokončno crknil in se je pustila prepričat za novega gorenjevega in je čist vesela kok zdej to super pomiva. S tem da ona posodo takorekoč pomije predno jo da v strojuser posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.8.2007 18:15:14   
Anonimen
Jaz vedno uporabim tudi program predpranja (ker se mi res ne ljubi preden naložim posodo noter še vse z gobico spirat, ker pol raje operem do konca in je rešeno) in me zanima, če lahko tudi jaz vržem tableto kar v stroj ali pa se bo ta stopila že pri predpranju in bo potem glavno pranje brez tableteuser posted image .
Imam pa prav tako Candy in skoz neke težave s temi tabletami in vratci, kar neprej moram še enkrat vse oprat ali pa nekaj stvari pustit noter. Uporabljam pa Calgonit tablete.

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?