Gina -> RE: pomivalc (22.8.2007 22:36:32)
|
Mi smo imeli pralni stroj že pred 35. leti doma in nikoli ni ene same tablete spackal. Vedno je pral ok. Pa nismo imeli enega, saj stroj po 10.-15. letih crkne (dandanes po 5., ker toliko bolj zanič stroje delajo).Tudi ko sem se preselila in kupila svoj stroj, ni nikoli tablet packal. Zdaj smo se pa preselili in ker sem prodala kuhinjo vključno s prekrasnim boshevim pomivalcem, ki v življenju ni storil nič narobe, sem kupila novega candijevega. Strahota od obupa. Tablete packa kar po vrsti in to ne zato, ker bi posodo narobe naložila ali imela čudne tablete ali kaj podobnega, ampak ker mehanizem za odpiranje vratc kasete za tablete včasih malo šteka. Kar 1x na teden se mu odrola in neha delat tko kot je treba. Je bil že parkrat na servisu, pa čakajo, da garancija mine, očitno ne pop'ravijo ok. Programe mi tudi prestavlja po svoje, včasih kar skoči na drugega, pere pa strahotno zanič. Prej sem lahko tudi uporabljala katerekoli tablete, noben stroj ni packal ali slabo pral, tale je pa samo za v smeti. Žal mi je, ker sem ga kupila. Fuj candi, ne vidi me več, kar se pomivalcev tiče.
|
|
|
|