|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomirjevala po porodu
18.3.2009 12:12:54   
cofka
No, imam še eno vprašanje. Se vidi, da se nam bljiža PDP in me čedalje bolj panika.
Za sabo imam že porodno izkušnjo po kateri sem bila polna adrenalina in nisem mogla zaspati 24 ur. Po 24 urah se mi je že kar malo "bledlo", pa dojenčka sem mogla skoz kontrolirat....
Me zanima ali ti po porodu lahko dajo kakšeno pomirjevalo, da lažje zaspiš in ali to škoduje dojenčku?
Kakšne so vaše izkušnje, kako ste se spopadle z vsem tem adrenalinom, ki je nastal med porodom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pomirjevala po porodu
18.3.2009 12:19:02   
Anonimen
Jaz se tudi spomnim teh občutkov po prvem porodu, ko kljub temu, da nisem zatisnila oči že dva dni, prvi dve noči praktično sploh nisem mogla spati. Ampak meni je bilo to prijetno, itak občutek adrenalina počasi popusti, tako da mi niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi se ob takem dogodku filala z nekimi pomirjevali in posledično škodila še otroku.

(odgovor članu cofka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.3.2009 12:24:40   
pipic
ne ti nič ne dajo,ker je to itak normalno 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.3.2009 12:49:01   
Splišni
Ne razumem, zakaj ti ni v redu, če si polna adrenalina, ko imaš ob sebi še čisto frišnega dojenčka. Po moje je to edino naravno, da je tako. A ti bi pa raje kar prespala vse skupaj? Tako kot sem jaz po CR? Ma je škoda, ti rečem.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2009 15:51:11   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz se tudi spomnim teh občutkov po prvem porodu, ko kljub temu, da nisem zatisnila oči že dva dni, prvi dve noči praktično sploh nisem mogla spati. Ampak meni je bilo to prijetno, itak občutek adrenalina počasi popusti, tako da mi niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi se ob takem dogodku filala z nekimi pomirjevali in posledično škodila še otroku.

Enakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?