pomirjevala po porodu (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Po porodu

Sporočilo

cofka -> pomirjevala po porodu (18.3.2009 12:12:54)

No, imam še eno vprašanje. Se vidi, da se nam bljiža PDP in me čedalje bolj panika.
Za sabo imam že porodno izkušnjo po kateri sem bila polna adrenalina in nisem mogla zaspati 24 ur. Po 24 urah se mi je že kar malo "bledlo", pa dojenčka sem mogla skoz kontrolirat....
Me zanima ali ti po porodu lahko dajo kakšeno pomirjevalo, da lažje zaspiš in ali to škoduje dojenčku?
Kakšne so vaše izkušnje, kako ste se spopadle z vsem tem adrenalinom, ki je nastal med porodom.

Anonimen -> RE: pomirjevala po porodu (18.3.2009 12:19:02)

Jaz se tudi spomnim teh občutkov po prvem porodu, ko kljub temu, da nisem zatisnila oči že dva dni, prvi dve noči praktično sploh nisem mogla spati. Ampak meni je bilo to prijetno, itak občutek adrenalina počasi popusti, tako da mi niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi se ob takem dogodku filala z nekimi pomirjevali in posledično škodila še otroku.

pipic -> RE: pomirjevala po porodu (18.3.2009 12:24:40)

ne ti nič ne dajo,ker je to itak normalno 

Splišni -> RE: pomirjevala po porodu (18.3.2009 12:49:01)

Ne razumem, zakaj ti ni v redu, če si polna adrenalina, ko imaš ob sebi še čisto frišnega dojenčka. Po moje je to edino naravno, da je tako. A ti bi pa raje kar prespala vse skupaj? Tako kot sem jaz po CR? Ma je škoda, ti rečem.

Hope2 -> RE: pomirjevala po porodu (18.3.2009 15:51:11)

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Jaz se tudi spomnim teh občutkov po prvem porodu, ko kljub temu, da nisem zatisnila oči že dva dni, prvi dve noči praktično sploh nisem mogla spati. Ampak meni je bilo to prijetno, itak občutek adrenalina počasi popusti, tako da mi niti na kraj pameti ne bi padlo, da bi se ob takem dogodku filala z nekimi pomirjevali in posledično škodila še otroku.

Enako[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Stran: [1]