Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pomembne telefonske številke 13.4.2005 21:35:28
|
|
|
|
Emanuelle
|
Jaz imam svojega G na ginekološki kliniki in tale tel. št. je od tam (centrala), mogoče bo kateri prav prišla 01/522-60--60
|
|
|
|
pomembne telefonske številke 13.4.2005 21:37:35
|
|
|
|
Gina
|
O, luba duša, to se pogleda v imenik. No, sem pa jaz namesto tebe, takole piše: porodnišnica Ljubljana informacije: 522-6222 porodnišnica Lj., sprejemna ambulanta:522-6111 (jaz sem tja klicala, ko npr. nisem vedela, kaj narediti, ker se mi je pojavil krvavi izcedek v nos. in tudi tik pred porodom, na tej številki ti povedo, ali prideš k njim ali ne) porodnišnica Lj, informacije o porodu za svojce: 524-3288 No, tukaj imaš še za porodnišnico Postojna, ne ljubi se mi preverjat, ampak ko sem šla tja rodit lani, je tel. bila prava: 05-726-5571 Če karkoli ne veš, kar v porodnišnico pokliči, drugam jaz res ne vem, kam bi se obrnila. No, še na svojo G, seveda. Za torbo se je pa tudi veliko pisalo, kaj s sabo vzeti, jaz se pa res ne spomnim več, ti bo kakšna druga bolj natančno napisala, vem pa da sem imela - pribor za osebno higieno - vazelin - mobitel + polnilec - modrček za dojenje 2x - dudo za otročka - podložke za dojenje - foto - dokumente (materinsko+napotnice, osebno izkaznico, poročni list) - kasneje so mi prinesli najbolj mehke vložke (vir ekstra, se mi zdi) - pa kasneje tudi pumpico za mleko Več se pa ne spomnim. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?