|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomembne telefonske številke
13.4.2005 17:31:53   
tejč
Nekaterim se bliža rok poroda in bi bila ta tema lahko namenjena temu, da napišete pomembne telefonske številke; npr. ljubljanske ali katere druge porodnišnice-sprejemna pisarna ali ne vem, kam moraš poklicat, številka, kjer lahko vprašaš za kakšno zdravstveno informacijo ipd...

Prosim tiste, ki te telefonske številke že imajo, da jih posredujejo vsem.Hvala.

Mogoče lahko povzamemo vse tiste spiske, kaj iamte v torbi za v porodnišnico- tiste, ki imate torbo pripravljeno...
Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.4.2005 21:35:28   
Emanuelle
Jaz imam svojega G na ginekološki kliniki in tale tel. št. je od tam (centrala), mogoče bo kateri prav prišla
01/522-60--60

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2005 21:37:35   
Gina
O, luba duša, to se pogleda v imenik. No, sem pa jaz namesto tebe, takole piše:

porodnišnica Ljubljana informacije: 522-6222

porodnišnica Lj., sprejemna ambulanta:522-6111 (jaz sem tja klicala, ko npr. nisem vedela, kaj narediti, ker se mi je pojavil krvavi izcedek v nos. in tudi tik pred porodom, na tej številki ti povedo, ali prideš k njim ali ne)

porodnišnica Lj, informacije o porodu za svojce: 524-3288

No, tukaj imaš še za porodnišnico Postojna, ne ljubi se mi preverjat, ampak ko sem šla tja rodit lani, je tel. bila prava: 05-726-5571

Če karkoli ne veš, kar v porodnišnico pokliči, drugam jaz res ne vem, kam bi se obrnila. No, še na svojo G, seveda.

Za torbo se je pa tudi veliko pisalo, kaj s sabo vzeti, jaz se pa res ne spomnim več, ti bo kakšna druga bolj natančno napisala, vem pa da sem imela
- pribor za osebno higieno
- vazelin
- mobitel + polnilec
- modrček za dojenje 2x
- dudo za otročka
- podložke za dojenje
- foto
- dokumente (materinsko+napotnice, osebno izkaznico, poročni list)
- kasneje so mi prinesli najbolj mehke vložke (vir ekstra, se mi zdi)
- pa kasneje tudi pumpico za mleko

Več se pa ne spomnim. LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2005 21:46:26   
tejč
Gina, hvala lepa v imenu vseh, saj ni problem iskanje po imeniku danes, samo tako razmišljam, da je fajn, če te porod prehiti inh želiš na hitro preveriti, če imaš vse, kam poklicat in tako...
No, hvala v imenu vseh.:bravo:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?