Gina -> pomembne telefonske številke (13.4.2005 21:37:35)
|
O, luba duša, to se pogleda v imenik. No, sem pa jaz namesto tebe, takole piše: porodnišnica Ljubljana informacije: 522-6222 porodnišnica Lj., sprejemna ambulanta:522-6111 (jaz sem tja klicala, ko npr. nisem vedela, kaj narediti, ker se mi je pojavil krvavi izcedek v nos. in tudi tik pred porodom, na tej številki ti povedo, ali prideš k njim ali ne) porodnišnica Lj, informacije o porodu za svojce: 524-3288 No, tukaj imaš še za porodnišnico Postojna, ne ljubi se mi preverjat, ampak ko sem šla tja rodit lani, je tel. bila prava: 05-726-5571 Če karkoli ne veš, kar v porodnišnico pokliči, drugam jaz res ne vem, kam bi se obrnila. No, še na svojo G, seveda. Za torbo se je pa tudi veliko pisalo, kaj s sabo vzeti, jaz se pa res ne spomnim več, ti bo kakšna druga bolj natančno napisala, vem pa da sem imela - pribor za osebno higieno - vazelin - mobitel + polnilec - modrček za dojenje 2x - dudo za otročka - podložke za dojenje - foto - dokumente (materinsko+napotnice, osebno izkaznico, poročni list) - kasneje so mi prinesli najbolj mehke vložke (vir ekstra, se mi zdi) - pa kasneje tudi pumpico za mleko Več se pa ne spomnim. LP
|
|
|
|