Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku 26.7.2008 20:43:56
|
|
|
|
Naja30
|
Na prvo stopnjo sem dala pri 4m. V čisto sedeč položaj pa, ko je že res sama sedela, nekje pri 7m.
|
|
|
|
RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku 26.7.2008 20:51:28
|
|
|
|
vaney
|
Ampak jaz imam teh stopenj ful (Jane slalom pro) in sploh ne vem, ali naj bo samo malo dvignjen (kar je že od 3. meseca), ali naj ga dam že v polsedeč položaj (če sploh lahko), ker potem ful dviguje glavico naprej, pa ne vem, če je to dobro???
|
|
RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku 26.7.2008 20:55:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney Ampak jaz imam teh stopenj ful (Jane slalom pro) in sploh ne vem, ali naj bo samo malo dvignjen (kar je že od 3. meseca), ali naj ga dam že v polsedeč položaj (če sploh lahko), ker potem ful dviguje glavico naprej, pa ne vem, če je to dobro??? a si ga dala že pri 3 mesecih v športni del?? jst tud imam ta voziček, in ga nameravam dati konec avgusta pri 4 mes. v športni del, ker že zdaj pri 3 m noče bit več v košari, najraje je v jajčki.
|
|
RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku 26.7.2008 20:58:48
|
|
|
|
vaney
|
Jaz ga imam že od rojstva v športnem delu. Malo sem podložila, da je bil čisto raven, pa zimsko vrečo gor, pa je bilo.
|
|
RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku 26.7.2008 22:57:44
|
|
|
|
blaža
|
Moj ta mali je tudi star šest mesecev in ga že dam sedet pokončno v vozičku, čeprav skoraj sam sedi, je pa itak privezan ( moj voziček ima tudi naramnice in je varno pripet). Je pa drugače že od rojstva ful žilav, tako, da me ni strah ga dat pokončno in on je ful vesel, da gleda malo naokoli, če ga dam nižje, se pa dviguje kot tvoj in se pritožuje. Pa itak ni dosti časa na dan v takem položaju, tako, da mislim, da ni nič narobe. Lep pozdrav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?