polsedeč/sedeč položaj v vozičku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


vaney -> polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 20:42:23)

Kdaj ste dale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] v  vozičku v polsedeč oz. sedeč položaj v vozičku? Ko so že samostojno sedeli ali prej? Naš Anže je star dobrih 6 mesecev in večino časa v vozičku dviguje glavo, rad bi se dvignil v sedeč položaj (iz ležečega), pa mu še ne rata. Sedi še ne samostojno, se še prekucne po nekaj sekundah. Če ga dam v polsedeč položaj, glavico dviguje in rine naprej, da bi se prijel loka. Zdaj pa ne ve, ali ga je pametno že dat oz. vozit na sprehodu v polsedečem položaju, glede na to, da glavico skoz rine naprej ali naj ga še kar pustim v rahlo dvignjenem ležečem položaju?




Naja30 -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 20:43:56)

Na prvo stopnjo sem dala pri 4m. V čisto sedeč položaj pa, ko je že res sama sedela, nekje pri 7m.




vaney -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 20:51:28)

Ampak jaz imam teh stopenj ful (Jane slalom pro) in sploh ne vem, ali naj bo samo malo dvignjen (kar je že od 3. meseca), ali naj ga dam že v polsedeč položaj (če sploh lahko), ker potem ful dviguje glavico naprej, pa ne vem, če je to dobro???




jana81 -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 20:55:18)

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Ampak jaz imam teh stopenj ful (Jane slalom pro) in sploh ne vem, ali naj bo samo malo dvignjen (kar je že od 3. meseca), ali naj ga dam že v polsedeč položaj (če sploh lahko), ker potem ful dviguje glavico naprej, pa ne vem, če je to dobro???

a si ga dala že pri 3 mesecih v športni del?? jst tud imam ta voziček, in ga nameravam dati konec avgusta pri 4 mes. v športni del, ker že zdaj pri 3 m noče bit več v košari, najraje je v jajčki.




vaney -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 20:58:48)

Jaz ga imam že od rojstva v športnem delu. Malo sem podložila, da je bil čisto raven, pa zimsko vrečo gor, pa je bilo.




blaža -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 22:57:44)

Moj ta mali je tudi star šest mesecev in ga že dam sedet pokončno v vozičku, čeprav skoraj sam sedi, je pa itak privezan ( moj voziček ima tudi naramnice in je varno pripet). Je pa drugače že od rojstva ful žilav, tako, da me ni strah ga dat pokončno in on je ful vesel, da gleda malo naokoli, če ga dam nižje, se pa dviguje kot tvoj in se pritožuje. Pa itak ni dosti časa na dan v takem položaju, tako, da mislim, da ni nič narobe.

Lep pozdrav!




annie -> RE: polsedeč/sedeč položaj v vozičku (26.7.2008 23:04:54)

Vaney, mi imamo isti voziček. Jaz sem ga v športni del prestavila šele konec 5m. nato sem ga skoraj dva meseca vozila v polsedečem položaju. Šele okrog 7m, ko je že lepo sedel, sem naklon čisto dvignila.




Stran: [1]