|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje
3.3.2005 11:11:22   
simonetta
Naš mali se ne doji več, hraniva pa se z aptamilom.Vsakič,ko podreva kupček zraven še dost polijeva,no tudi nekaj časa po hranjenju tudi še kaj polije.Ali je to normalno ali mu mogoče ne paše to mleko?
LP:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   polivanje
3.3.2005 11:12:08   
Anonimen
Moj je bruhal do enega leta. Kolk je pa star?

(odgovor članu simonetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   polivanje
3.3.2005 11:13:48   
simonetta
Star je 2 meseca.Včasih tudi mal sesirjeno izbruha:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   polivanje
3.3.2005 11:15:24   
Žan Luka
Tudi naš :duda: poliva vedno, ko se dojiva. Ko pa papca kašice, juhice... pa ne! Majo pač mal občutljive želodčke!!!
LP:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   polivanje
3.3.2005 11:18:33   
Žan Luka
Če se ti pridno redi in ne bruha v loku se ti ni treba sekirat! tudi naš je polival vedno, ko sva podrla kupčka, pa še pol pozneje, ko se je že najedel. Tk da smo vedno meli pleničke sabo, da smo ga brisali!
Lp:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   polivanje
3.3.2005 11:18:36   
Anonimen
Uf, simonetta, ne sekiraj se, tudi če je malo sesirjeno. Pač pride z zaostankom. Zna pa še trajati, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   polivanje
3.3.2005 11:25:47   
simonetta
:)hvala za odgovore,sem že pomirjena:)Sem mislila pa da mu mogoče ne paše mleko.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   polivanje
3.3.2005 12:56:47   
asso
Obstaja tudi mleko za takšne, ki polivajo, ampak žal ne vem nič več, ker se dojiva. Pisala je pa o tem precej časa nazaj Bejba, tako, da morda njej zastavi vprašanje, ker mislim, da je njen bil tudi alergičen na določeno mleko in je zato polival:zmeden:.

Neki takega je bilo no!

Lp asso

Neposredna povezava do sporočila: 8
   polivanje
3.3.2005 13:06:15   
kepa*
Oj!
Nas je tud neki cez 2 meseca in ful poliva. Poleg mojega mleka sem mu dodajla Aptamil AR, ki je prav za bejbije, ki dost polivajo.
Je pomagalo, a kaj ko je revcka zaprlo. Zdaj imava Aptamil pre, pa spet precej poliva.:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?