polivanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

simonetta -> polivanje (3.3.2005 11:11:22)

Naš mali se ne doji več, hraniva pa se z aptamilom.Vsakič,ko podreva kupček zraven še dost polijeva,no tudi nekaj časa po hranjenju tudi še kaj polije.Ali je to normalno ali mu mogoče ne paše to mleko?
LP:sloncek:

Anonimen -> polivanje (3.3.2005 11:12:08)

Moj je bruhal do enega leta. Kolk je pa star?

simonetta -> polivanje (3.3.2005 11:13:48)

Star je 2 meseca.Včasih tudi mal sesirjeno izbruha:zmeden:

Žan Luka -> polivanje (3.3.2005 11:15:24)

Tudi naš :duda: poliva vedno, ko se dojiva. Ko pa papca kašice, juhice... pa ne! Majo pač mal občutljive želodčke!!!
LP:kuza:

Žan Luka -> polivanje (3.3.2005 11:18:33)

Če se ti pridno redi in ne bruha v loku se ti ni treba sekirat! tudi naš je polival vedno, ko sva podrla kupčka, pa še pol pozneje, ko se je že najedel. Tk da smo vedno meli pleničke sabo, da smo ga brisali!
Lp:sloncek:

Anonimen -> polivanje (3.3.2005 11:18:36)

Uf, simonetta, ne sekiraj se, tudi če je malo sesirjeno. Pač pride z zaostankom. Zna pa še trajati, ja.

simonetta -> polivanje (3.3.2005 11:25:47)

:)hvala za odgovore,sem že pomirjena:)Sem mislila pa da mu mogoče ne paše mleko.

asso -> polivanje (3.3.2005 12:56:47)

Obstaja tudi mleko za takšne, ki polivajo, ampak žal ne vem nič več, ker se dojiva. Pisala je pa o tem precej časa nazaj Bejba, tako, da morda njej zastavi vprašanje, ker mislim, da je njen bil tudi alergičen na določeno mleko in je zato polival:zmeden:.

Neki takega je bilo no!

Lp asso

kepa* -> polivanje (3.3.2005 13:06:15)

Oj!
Nas je tud neki cez 2 meseca in ful poliva. Poleg mojega mleka sem mu dodajla Aptamil AR, ki je prav za bejbije, ki dost polivajo.
Je pomagalo, a kaj ko je revcka zaprlo. Zdaj imava Aptamil pre, pa spet precej poliva.:zmeden:

Stran: [1]