|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polivanje
26.1.2007 8:49:29   
tevža
Najin 4-mesečnik veliko poliva, vendar ne v loku, tako da je vsaka nepravilnost oz. bolezen izključena.  Pri treh mesecih sem na to opozorila tudi pediatrinjo in je rekla, da naj mu privzdignem ležišče, po hranjenju naj bo nekaj časa "pokonci" in da bo sčasoma to minilo samo od sebe, predvsem, ko bova začela jesti bolj gosto hrano.

Naredila sem vse, a stvar ni nič boljša. Sem mislila, da se mogoče preveč naje, a če ga podojim le na eni strani je čez slabi dve urci že lačen. Ima katera, kakšno boljšo "formulo za uspeh" ali naj samo prepustim času čas?? Malček sicer zelo lepo napreduje in je drugače pravi veseljak, le bodije imamo skozi mokre in da ne govorim koliko plenic porabimo.

Lep dan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polivanje
26.1.2007 8:50:53   
CUKRČEK
uf, naša je tud ful polivala. PA sem pustila času čas in se je uredilo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2007 9:16:13   
Aja32
Če ga samo dojiš, potem ti ne vem pomagati...

Drugače je pa naš na začetku tudi veliko polival, pa sem mu potem en čas dajala Aptamil AR, potem se je pa zadeva sčasoma umirila...
Je pa zoprna zadeva... Non-stop sem ga preoblačila, kljub temu, da smo uporabljali slinčke..

LP A

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2007 9:30:54   
Špacka

Lina je tudi veliko polivala, skoraj do 8 meseca, potem se je stanje umirilo.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2007 9:36:25   
ta.nja
IZVIRNO SPOROČILO: tevža

Najin 4-mesečnik veliko poliva, vendar ne v loku, tako da je vsaka nepravilnost oz. bolezen izključena.  Pri treh mesecih sem na to opozorila tudi pediatrinjo in je rekla, da naj mu privzdignem ležišče, po hranjenju naj bo nekaj časa "pokonci" in da bo sčasoma to minilo samo od sebe, predvsem, ko bova začela jesti bolj gosto hrano.

Naredila sem vse, a stvar ni nič boljša. Sem mislila, da se mogoče preveč naje, a če ga podojim le na eni strani je čez slabi dve urci že lačen. Ima katera, kakšno boljšo "formulo za uspeh" ali naj samo prepustim času čas?? Malček sicer zelo lepo napreduje in je drugače pravi veseljak, le bodije imamo skozi mokre in da ne govorim koliko plenic porabimo.

Lep dan...

Enako je pri nas doma, nisi mogla bolj napisatuser posted image . Po dojenju vedno nositi pokonci, da podre kupček, ga dam v privzdignjen  ležalnik mislim da bo sedaj dobro pa se mu spet dvigne in bruhne. Noro. Upam da bo kmalu boljše.

Lp Tanja

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2007 9:39:55   
tevža
no, vidim, da imam "sotrpinke" in da bomo morale le pridno čakati, da zadeva mine.
ti naši pikci....user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2007 9:45:14   
vidra
Tudi najin 4-mesečnik poliva, kakšen dan več, kakšen manj, ampak brez slinčkov bi ga lahko non stop samo preoblačila, kar bi pomenilo veliko veliko user posted image .  Dobila sem enake nasvete kot ti in poskusila vse mogoče, ampak mali še vedno veselo (dobesedno, včasih se takoj za tem prav simpatično nasmeje) poliva. Tako sem se nehala obremenjevati s tem, saj so mi vsi rekli, da bo minilo in da dokler lepo napreduje, stvar ni problematična.
Torej, nabavila sem ogromno slinčkov in zdaj čakam, da zadeva mine sama od sebe user posted image .

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2007 14:32:33   
Felicity
Pri nas je bilo isto, kadar sem ga dojila in potem na Novolacu, tudi tisti "proti polivanju" ni bistveno spremenil stvari.

Končalo se je takrat, ko je začela jesti gosto hrano.

(odgovor članu vidra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2007 15:03:16   
domci
Se bo uredilo smo od sebe pri nas smo imeli isto težavo. Dokler teža narašča ni sile

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2007 16:32:32   
DEJANA
Pr nas je bilo isto in sem že mislila, da se nikoli ne bo nehalo. Zdravnica je takrat rekla, da je pri enih otrocih pač tako in da traja tja do približno 9 mesecev ali  enega leta. No, pri nas se je prekinilo kot bi odrezal, pri nekje sedmih mesecih....

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2007 17:36:10   
Mehičanka
Neža bo čez 2 dni stara osem mesecev, pa še vedno poliva.
Na začetku je zelo veliko polivala, odkar pa smo na GH, pa poliva malo manj. Pride pa tudi sedaj kakšen dan, ko jo v eni uri preoblečem tudi 5-krat.

Jaz sem bila zaradi tega tudi precej znervirana. Še posebej zato, ker mi je moja mami kar naprej govorila, da poliva zato, ker je alergična na moje mleko...Drugi pa smo mi iz lastnih izkušenj svetovali, da se stvar uredi sama od sebe.

Mislim, da če otročiček lepo raste, da potem verjetno res ni panike.

(odgovor članu DEJANA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2007 20:05:30   
Strawberrie Cherrie
Mah, naš user posted image včasih tako rigne in polije, da ga je potrebno celotno spreoblečt, pa če bi imel gor 5slinčkov...nima nekega učinka.
Pri nas je rešitev edinole to, da ko kupčka podreva se nekaj časa nosiva pokonci, ali pa da je v takem 45stopinjskem naslonu v ležalniku - kar je skrajno neprimerno ponoči, ko je mamica zaspana in dete sitno in vsi bi radi spaliuser posted image
Je pa res, da največ poliva takrat ko je nemiren pri hranjenju (zdaj ga ful dajejo krčki) - tako da vsem prekineva, se pomiriva in potem pije naprej - sem pa jaz tudi že razmišljala v smeri, da mogoče poje prevečuser posted image
Jaz upam, da bo to čimprej minlo...

(odgovor članu Mehičanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2007 20:38:08   
miska2004
Tudi pri nas je isto... Pa ga nosimo po hranjenju še najmanj 10 minut pokonci, pa potem ga damo v ležalnik, kjer je dvignjen naslon, pa še vedno polivauser posted image . Tudi pri nas čakamo, da mine samo od sebeuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.1.2007 21:57:32   
***pika***
ja, tudi mi polivamo. Kak dan ful, kakšne dni skoraj nič. Pomagam si z nepremočljivimi slinčki.
Največ poliva čez dan, ko kar naprej miga in se vsa preruka, potem pa ljub podrtemu kupčku vse ven teče.

Tudi mi potrpežljivo čakamo, da mine, do takrat bomo pa ful plenice in slinčke prali, pa še majičke, kadar mimo slinčka teče user posted image

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2007 22:01:16   
eva1
Ja tudi mi nimamo sreče-prvi je ful polival, amla pa tudi-ja res ni ga recepta ki ga nebi sprobala-nič ne pomaga, res pa mine, tako kot je prišlo! mali mi je polival še pri 8 mesecih-sploh k je kobacal-potem pa kar naenkrat nič več! Tako da se sedaj v drugo sploh ne sekiram več...redi se dovolj, edino cunje se nabirajouser posted image user posted image ...ah ja pa važno da smo zdarviuser posted image

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
28.1.2007 19:54:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?