ta.nja -> RE: polivanje (26.1.2007 9:36:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tevža Najin 4-mesečnik veliko poliva, vendar ne v loku, tako da je vsaka nepravilnost oz. bolezen izključena. Pri treh mesecih sem na to opozorila tudi pediatrinjo in je rekla, da naj mu privzdignem ležišče, po hranjenju naj bo nekaj časa "pokonci" in da bo sčasoma to minilo samo od sebe, predvsem, ko bova začela jesti bolj gosto hrano. Naredila sem vse, a stvar ni nič boljša. Sem mislila, da se mogoče preveč naje, a če ga podojim le na eni strani je čez slabi dve urci že lačen. Ima katera, kakšno boljšo "formulo za uspeh" ali naj samo prepustim času čas?? Malček sicer zelo lepo napreduje in je drugače pravi veseljak, le bodije imamo skozi mokre in da ne govorim koliko plenic porabimo. Lep dan... Enako je pri nas doma, nisi mogla bolj napisat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Po dojenju vedno nositi pokonci, da podre kupček, ga dam v privzdignjen ležalnik mislim da bo sedaj dobro pa se mu spet dvigne in bruhne. Noro. Upam da bo kmalu boljše. Lp Tanja
|
|
|
|