|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poletni dopust malo drugače
29.1.2008 10:59:42   
mala maja
z možem letos resno razmišljava namesto o dopustu na morj, malo drugačni dopust.

Imamo pa tri želje(še razmišljamo), da bi jo mahnili proti Dunaju , ali da šli v Schwarzwald tretji predlog je pa Genova v Italiji(ogled morskega parka). Aja pa trije fantički (3, 7, 11) gredo zraven, šli bi pa z osebnim avtomobilom, z možnostjo kampiranja.

Zelo bi bila hvalažna, če je kdo bil kje če malo napiše kaj  več o tem. Tudi kašne povezave na netu bom vesela.

Aja pa kaj pravite na to, da noben od naju ne zna ne nemško ne italjansko. Edino angleško. je jezik veika ovira na takem dopustu?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poletni dopust malo drugače
29.1.2008 11:05:19   
Majabo
Italija se zdi dobra ideja
ste pomislili morda na avtodom? otroci bi bili navduseni!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 11:11:01   
lelaval
Italija se mi zdi, da je dobra ideja - imaš kak link?

Italijani pa so najbolj zapriseženi svojem jeziku user posted image . Sicer drugje nisem bila, kot v Gardalandu, a sem se NE še lahko zmenila. Sicer pa, kamor greš, so turistični kraji, pa navadno vse piše v par jezikih - Slo verjetno ravno ne bo (če sodim po Hrvatih user posted image ), zato pa v NE in AN.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 11:11:20   
mala maja
seveda smo razmišljali o avtodomu. Trenutno še cincava, ker en veva še destinacije.
Če bi šli na dunaj bi verjetno najeli apartma, če bi šli v Schwarzwald isto.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 11:11:52   
maja1488
Mi smo bili na dunaju lani čez božič in je ful lepo. V nemško govorečih deželah preživiš z angleščino, v italiji pa je bolj tako tako.

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 11:17:36   
viv_
Pomoje da je najboljša varianta Italija, ker za otroke je vseeno fajn, če se lahko malo kopajo, pa če je še kaj zabavnega in tako dalje...

Mi smo bili ogromno po Italiji. Se da vse zmenit tudi po angleško, pa mal z rokami, pa 5 besed Italijansko, pa je... Skartka meni je v Italiji super. Itak smo skoarj vsake počitnice tam user posted image

Jaz bi šla recimo do Verone, pa bi se mal utaborila ob Gardskem jezeru, pa šla v ZOO safari, naprej do Gardalanda ali pa Mirabilandije, pa mal mesta okrog jezera, ful lep je Sirmione, tam je še en botaničen park. Potem pa naprej do Genove. Pa si pogledala. Nazaj pa morda na lago di Como, pa Boromejski otoki in proti domu.

Itailijani imajo veliko kampov, praviloma so tudi lepo urejeni. Se da fajn potovat z avtom...

Varianta je tudi avto dom - najem vas bo prišel cca. 100 eur na dan. Če boste spali v kampih vas to pride še dodatnih 30 na dan. Se pa da z avtodomom mal "švercat" in spat po kakšnih parkiriščih in off road.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 11:19:59   
mala maja
midva sva razmišljala tako nekako če bi šli v Italijo.

Proti Gardskemu jezeru(en dan počitka, en dan garadalanda, en dan aqualadna, en dan počitka) pa proti Genovi in nazaj domov
Druga možnost malo daljša pa je Gardaland, Genova, toskana,pa počez na trajek proti Dubrovniku in nazaj v SLO?

Sam me je res kar malo strah it tolk daleč, po drugi strani pa je želja zelo velika.user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 11:39:23   
viv_
Trajekti so dragi ko user posted image

Ma naj te ne bo strah it daleč... Res ne, ker ni nič hudega, uživali bi 100 na uro.
Pejt počekirat moje albume, kok je fajn v Italiji user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 11:41:29   
mala maja
viv sem jih pogledala že 100x, ker me kar notri potgnejo.

Sem ti kar malo foušuser posted image user posted image . Ampak moj jih pa še ni videl. Mu pokažem koj k pridem domov.user posted image

Mi drugače tud razmišljamo, da bi šli kar z avtom, tako kot vi. Šotor, pa montano za spat....Pa bi se imel super.
No če bom kaj več rabila za vprašat, te pa na ZS mal zamorimuser posted image .V

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2008 11:50:38   
viv_
Ja, je fajn s šotorom, pa če maš svoj avto, si pol lepo mobilen po mestih, pa laži za parkirat, pa vse...

Ti kr praši, z veseljem pomagam user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?