viv_ -> RE: poletni dopust malo drugače (29.1.2008 11:17:36)
|
Pomoje da je najboljša varianta Italija, ker za otroke je vseeno fajn, če se lahko malo kopajo, pa če je še kaj zabavnega in tako dalje... Mi smo bili ogromno po Italiji. Se da vse zmenit tudi po angleško, pa mal z rokami, pa 5 besed Italijansko, pa je... Skartka meni je v Italiji super. Itak smo skoarj vsake počitnice tam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaz bi šla recimo do Verone, pa bi se mal utaborila ob Gardskem jezeru, pa šla v ZOO safari, naprej do Gardalanda ali pa Mirabilandije, pa mal mesta okrog jezera, ful lep je Sirmione, tam je še en botaničen park. Potem pa naprej do Genove. Pa si pogledala. Nazaj pa morda na lago di Como, pa Boromejski otoki in proti domu. Itailijani imajo veliko kampov, praviloma so tudi lepo urejeni. Se da fajn potovat z avtom... Varianta je tudi avto dom - najem vas bo prišel cca. 100 eur na dan. Če boste spali v kampih vas to pride še dodatnih 30 na dan. Se pa da z avtodomom mal "švercat" in spat po kakšnih parkiriščih in off road.
|
|
|
|