|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 13:49:16   
Anonimen
Mene pa zanima, kateri vozički se hitreje pokvarijo (3, 4 kolesniki, firme in modeli - koliko časa ste ga uporabljali, kako pogosto, makedam/asfalt)  in kaj se pokvari (gibljivo prvo kolo/kolesa, premična streha, zložljivo držalo, zaponke in zadrge, snemljiva kolesa...) user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 14:00:10   
Gina
Prvi voziček je bil od Englesine. Štirikolesnik z večjimi gumami in tudi globokim delom zraven. To je bila pred 10. leti kao dobra firma. Zdržal je dva otroka in še tretjega bi, če ga ne bi mi imeli spravljenega v kleti in je tast kar gor reči nalagal, kot da je voziček kak obešalnik za njegovo robo. Tako da se je meni potem vzmetenje zdelo prav čudno - ne več tako kot prej, zdelo se mi je, da voziček malo v eno stran visi. Smo kupili novega za tretjega otroka. Tak trikolesnik z velikimi napihljivimi vrtljivimi gumami, nobena evropska znana firma, neka Avstralska, preko e-baya poceni za 100eurov ali malo čez, se mi zdi. Pa drži še čisto ok. Majčkeno se je platno obrabilo,pa zašraufat bi morali sprednjo gumo, ker je en vijak popustil, kar je pač samo naša lenoba, to pa je tudi vse.  Rabili smo ga pa tudi po makadamu, pa po cesti, pa celo v hribih. Poleg teh dveh vozičkov smo pri prvih dveh otrocih imeli še eno prastaro pojerbano marelo, ki je po drugem otroku razpadla, ker smo jo vlačili res povsod za sabo,in nič pazili. Zdaj imamo tudi eno tako simpl marelo iz špara za 10.000.-, ki je taka kot prvi dan, ko smo jo kupili. To so pa res najbolj trpežne vrste vozički. 
Če me vprašaš, noben voziček ne zdrži več kot dva otroka, ne da bi se mu vsaj malo poznalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 17:46:15   
jakaracman
Imamo speedeya sx in veliko vozimo po makedamu in je kot nov že eno let, blago je kot novo nič obšlesanouser posted image .Soseda ima pa frestayla pa je tudi ok samo blago je obšlesalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 21:04:46   
Annny
Mi smo pred dvema letoma (uh, kje je že to) kupili Quinny Formulo, ki je stal kar precej..za po makadamu je zelo fajn in izgleda fajn, ni pa niti pod razno vreden svojega denarja- ročna zavora ne drži dobro, naklon naslonjala je tudi v najvišji poziciji prenizek (otrok v bolj ležečem položaju, zoprno), 'radkape' stalno odpadajo (bog daj, da bi se že enkrat izgubile in bi bil potem miruser posted image  ).Potem imamo še marelo Teutonia Solano (ena dražjih marel), ki je pa špica..sploh ne morem opisat, kako smo zadovoljni z njo. Bolj funkcionalne marele enostavno ni, združuje tudi vse, kar imajo večji vozički v majhnem formatuuser posted image Tako da..pravila ni- lahko je voziček tudi drag, pa ni tako oh in sploh, kot na začetku misliš. Zlasti za Quinnyje to zagotovo velja. ZAGOTOVO pa vem, da bi bila 100% zadovoljna, če bi kupila voziček znamke Teutonia ali Hartan- tukaj ne moreš zgrešiti. Tudi vozički Jane se mi zdijo zelo fajn in funkcionalni! Lp 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 21:27:26   
frutka_
Jaz pa lahko dam roko v ogenj za Peg Perega. Zelo praktičen voziček (sploh kar se pranja in snemanja tkanine tiče). Imela sem Culla model, taki malo bolj fancy model, cena je okrog 100tisoč in je hvalevreden. Potem je njihova marela Pliko, ki je tudi zakon.
No, zdaj pa imam Zappa in je tudi praktičen, majhen,...
Večina mamic, ki jih poznam ima Peg Perego ali Chicco vozičke, za ti dve firmi sem ziher da držita in da nič ne odpada.

V bistvu sem slišala le za vozičke iz paketa da so bolj švoh...ostalo pa je stvar okusa in predvsem financ!

Glede na to, da sem jaz osebno totalni voziček freak mi ni vseeno v kakšnem vozim otroka. vozički so mi zakon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 21:29:40   
frutka_
Aja,  zložljivo držalo vem da ima Peg Perego ne pa tudi vse ostale marele. to ti pride prav predvsem če voziček prenašaš naokrog, npr. iz stanovanja v avto ipd.. v tem primeru ti voziček tudi ne pade narazen tako kot katera druga marela (to je pomankljivost Zappa-a!).

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 21:44:48   
Annny
Izogibaj se morda plastik fantastik vozičkov (tistih, ki imajo veliko plastičnih delov, ker se ti bo ziher kmalu kaj polomilo) in pa vozičkov, ki imajo veliko železja npr. to so taki, kot je v državnem paketu (ne samo, da so težki, železje predstavlja tudi nevarnost za otroka). Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 22:01:53   
Anonimen
Naš Peg Perego je kljub stalnim akcijam - sprehodom in nakladnji na avion še vedno v enem kosu .

Zdaj, ko je še v stroju opran pa itak zgleda kot nov user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pokvarljivost vozičkov
23.7.2006 23:26:22   
urbancek
Mi imamo tega, ki se dobi v paketu (kupili v komisijski trgovini). Že na prvi pogled se nam je zdel pravi za naše hribovske kraje. Z njih grem lahko povsod (travniki, njiva, makadam, asfalt...). Res pa je, da je težak za dvigovanje v avto, zato imamo za te primere malo boljšo marelo (ne vem katere firme - se mi ne ljubi v klet pogledat) in smo tudi zelo zadovoljni. Oba vozička imamo že za drugega otroka in sta oba ohranjena, kot bi bila nova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 9:26:18   
puncica
Imamo ABC Design Focus Alu ki ga tle gor ful šimfajo ampak pri nas se ni nič pokvarilo, pa ga imamo že pri drugem otroku. Samo enih 2× smo mogl napumpat gume, ko so mal spustile, pa je ati mal bol šlauf noter popravil da ni bil več tako zvit, zdej pa ni treba več pumpat. A ja pa bremza ne prime skoraj nič, smo neki popravljal pa ni efekta, je bol za okras. Smo pa mi z njim zadovoljni.

< Sporočilo je popravil puncica -- 24.7.2006 9:31:56 >


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 14:06:03   
vesna.com
PEG PEREGO JE ZAKON!ZLAGAMO MEČEMO RINEMO BUTAMO...DELA KO URA!PREIZKUSILI SMO TUDI DRUGE(BBY,QUINNY...) NA KONCU PRODALI IN NAZAJ NA PP!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 14:23:41   
babylove
Naš ima Gracov voziček in je že dosti pretrpel, pa nimam nobene pripombe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 15:04:06   
Anonimen
hm.... user posted image

kako pa je s temi tremi kolesi? A prvo kolo kaj niha sem in tja? Se mi zdi voziček bolj stabilnen na 4 kolesih (sploh za makedam), sam všeč so mi pa s 3 kolesi (Quinny sploh).

A imajo Freestyle, buzz, zapp in speedy kake slabe lastnosti (razen zasoljenih cen)user posted image  

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 15:26:37   
vesna.com
Jaz sem imela ZAPP-a,pa nisem bla zadovoljna.Za vozit je sam bolj po asfaltu kot kaj druzga,pa nič ne moreš na voziček dat ker se takoj prevrne nazaj.Vsekakor predragi vozički glede na kvaliteto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 15:58:57   
bobek05
Mi imamo speedyja sx (1 leto) in je še kot nov, edino železno ohišje je tu in tam malo poškrampano, ker ga ves čas prestavljamo v in izven avta. Aja, pa občasno nagaja sprednje kolo - kot da bi bilo blokirano user posted image  Saj se da peljat, le ni vrtljivo za 360 stopinj... (ampak ok, to je res občasno - zdaj že lep čas ni bilo problema).

Z vozičkom smo drugače ZELO zadovoljni.

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 16:00:19   
bobek05
P.S.: Jaz peljem našega speedyja (trikolesnika) po njivski poti, makedamu, asfaltu... kje hočeš - in je ful stabilen user posted image

_____________________________

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: pokvarljivost vozičkov
24.7.2006 17:56:00   
Luns
Mi mamo pa maxi-taxi speedi, mal starejši voziček, trpežen pa zelo trenutno se vozi drugi otrok bo pa še kakšnega zdržal. Vozimo ga pa po makedamu, skalah, njivi, travniku povsod. Pozimi ko je bil sneg in so samo shojene poti pa zadnja kolesa dvigneš in ga pelješ kot samokolnico. Stabilen ni pa nič manj kot štirikolesniki.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
27.7.2006 16:41:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Luns)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: pokvarljivost vozičkov
29.7.2006 10:52:00   
malika
Jaz imam že 3 leta star Quinny,trikolesnik, čisto navaden model, deluje kot nov, nikoli še ni bil na servisu-no edino strehico smo menjali, ker je obledela in enkrat malo "zajle"zategnili, to je pa tudi vse kar smo naredili zanj. Ubogi revež user posted image
No skoz je dal 2 zelo zelo divjaška fakinčka user posted image , amortizerji so takšni kot so bili, gume so še prve,...očitno bo počakal še na kakšnega otročka pri naši hiši(ne mojega user posted image ). V drugi nosečnosti sem ga hotela menjat za novejšega, ampak sem si hvalabogu premislila, ker je še vedno 1A user posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: pokvarljivost vozičkov
29.7.2006 10:54:28   
malika
aja pa še to sem pozabila napisat. Imam tudi marelo PP P3 in po začetnem navdušenju nad njo, bi jo zdaj najraje zabrisala nekam, ker je cela razmajana, škripa,... pa če je bil voziček vožen vsega skupaj 20x user posted image  user posted image

_____________________________

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: pokvarljivost vozičkov
1.8.2006 23:32:39   
Anonimen
aha

hvala vsem za vaša mnenja. Je kar problem pri taki izbiri in takih cenah uskladit oboje.

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: pokvarljivost vozičkov
2.8.2006 0:25:53   
sanasan
imamo PP P3 in je super!!!!!!!!!! brez pripomb. prej sem imela sposojenega še enega chicco, pa je žal ravna strehica ves čas dol padala (je preživel že 2 otroka), pa enega poceni plastik fantastik, ki mu je vse začelo odpadati...

malika,  vozičke je pač treba tudi malo vzdrževati....kolesa namažeš s strojnim oljem in ne škripajo več, pa gladko peljejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Babičin napitek za boljšo odpornost
Včasih ni bilo na voljo toliko različnih prehranskih dodatkov za večjo odpornost otrok, so pa naše babice poznale marsik...
Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?