Gina -> RE: pokvarljivost vozičkov (23.7.2006 14:00:10)
|
Prvi voziček je bil od Englesine. Štirikolesnik z večjimi gumami in tudi globokim delom zraven. To je bila pred 10. leti kao dobra firma. Zdržal je dva otroka in še tretjega bi, če ga ne bi mi imeli spravljenega v kleti in je tast kar gor reči nalagal, kot da je voziček kak obešalnik za njegovo robo. Tako da se je meni potem vzmetenje zdelo prav čudno - ne več tako kot prej, zdelo se mi je, da voziček malo v eno stran visi. Smo kupili novega za tretjega otroka. Tak trikolesnik z velikimi napihljivimi vrtljivimi gumami, nobena evropska znana firma, neka Avstralska, preko e-baya poceni za 100eurov ali malo čez, se mi zdi. Pa drži še čisto ok. Majčkeno se je platno obrabilo,pa zašraufat bi morali sprednjo gumo, ker je en vijak popustil, kar je pač samo naša lenoba, to pa je tudi vse. Rabili smo ga pa tudi po makadamu, pa po cesti, pa celo v hribih. Poleg teh dveh vozičkov smo pri prvih dveh otrocih imeli še eno prastaro pojerbano marelo, ki je po drugem otroku razpadla, ker smo jo vlačili res povsod za sabo,in nič pazili. Zdaj imamo tudi eno tako simpl marelo iz špara za 10.000.-, ki je taka kot prvi dan, ko smo jo kupili. To so pa res najbolj trpežne vrste vozički. Če me vprašaš, noben voziček ne zdrži več kot dva otroka, ne da bi se mu vsaj malo poznalo.
|
|
|
|