beli
|
Spet se slabo počutim,ker sva se danes zjutraj trčila. Moj partner gre ta vikend na delavnico, jaz pa sem splanirala,da grem k mami in ji pustim tamalo, jaz pa grem v čitalnico, kjer bi se učila, po kosilu pa bi šli domov. Najprej sem mislila, da bi šli v nedeljo na bazen, zdaj pa sem si premislila. Skratka, moj se pritožuje,ker vedno,ko on kam gre, jaz nekam grem s tamalo in ga strašno jezi,ker nisva doma. Npr, ko je šel s prijatelji v Srbijo za 3 dni, sem šla jaz k atiju ali pa ko je šel na ribolov v oktobru za 2 dni, sva šli k moji mami. Tudi midve se imava potem luštno in uživama in potem smo spet vsi veseli,ko pridemo skupaj. On je jezen zakaj ne morem biti nikoli doma,ko njega ni. Meni se pa zdi,da je fajn,da takrat izkoristim. Sicer med tednom vedno po službi hitim domov (razen poleti), pa delam v istem kraju kot živi moja mama(30 km od doma), pa greva s tamalo zelo redko na obisk. Jezi ga,ker dam v varstvo tamalo raje moji mami, ampak zakaj ne dam tašči pač imam več razlogov, bolj zaupam mami. Pravi,da ne morem sprejeti,da sem se preselila na podeželje (kjer smo na samem in nimam nobene prijateljice) in ne morem zdržati doma. Tak sem žalostna. Tisti časi so minili, ko so ženske samo čepele doma. Saj sem rada doma, ampak ne vem zakaj bi morala biti, ko njega ni. Tak egoist je. Jaz sem pa družabna, rada imam družbo in prijatelje, moji starši pa so tudi čisto nori, ko prideva in naju razvajajo. Rada se potepam. Rada bi vaša mnenja, izkušnje doma, predvsem bi rada slišala moška mnenja. Lep dan
|