Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 10:58:46
|
|
|
|
marita
|
dobra si, da to prenašaš, no al pa naivna, vzemi kukr hočeš. Jaz tako ne bi mogla živet. Hvalabogu, imam to super poštimano.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:13:28
|
|
|
|
beli
|
Ja, egoistično,vem. Upam,da ga bo minilo. Ja, pol pa mu še njegova mama reče, da naj malo pazi, da ne bova enkrat tam ostali, ko sva toliko tam. Meni pa reče,da sej moram iti,če sem še mlada. Tak hinavsko. Ko sem se ji 100x ponudila,da ji kaj ponudim, me vedno zavrne,da imam dosti dela s tamalo, svojemu sinčku pa reče,da sem taka gospa, kao kaj bom jaz delala. Zahrbtnosti pa res ne maram in mogoče me res primerja z mamo ali pa je ljubosumen. Se bo že moral skulirati. Meni se pa zdi fajn, da njemu ne težim, če kam gre, ampak si še sama splaniram. Svoboda! A je bolje,če noben nobenemu nič ne dovoli in smo skupaj doma, pa nesrečni. To za mene ni partnerstvo. Ja,ne smem popustiti, pa se bo že sprijaznil oziroma sprejel,da je tako prav za vse. Njegovi mami pa bom tudi enkrat rekla,da jo nič ne briga kaj mi delamo in naj se ne vtikuje. Sicer bom začela težit,da se preselimo in ne bo vedela kdaj smo doma in kdaj ne. Grrrrrrrrrrr, me to moti, ko imajo vse pod kontrolo.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:19:56
|
|
|
|
beli
|
Ja, to pa,da sem kdaj naivna. Priznam. Sem gledala 3 različne družine. Pri nas doma je očim lahko ves čas pohajal, mami pa je zelo rada doma-ima rada svoj mir. Pri mojem očetu, ki je pohajač (sem bolj po njem), da ne more bit en vikend doma, pa je večina pohajal skupaj z ženo-pa žena ravno ne sama, on pa lahko. Pri mojem partnerju pa tudi bolj oče, čeprav imata hobijev veliko skupnih, tako da veliko pohajata skupaj. Moja mama se pogovarja z mojim dragim in mu tudi reče kako me ne razume,da nimam doma obstanka. Ja, če smo si pa ljudje različni!!! Pač nisem tako kot ona, ki bo skoraj vso življenje preživela v koči. Meni je to bedno, ampak to je njeno življenje! Vsak naj dela po svoje, a ne ?
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:27:26
|
|
|
|
maruškaŠ
|
A je bolje,če noben nobenemu nič ne dovoli in smo skupaj doma, pa nesrečni. To za mene ni partnerstvo. Tut zame ne. Pravo partnerstvo in družina je skupaj doma in so srečni.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:29:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Si pa skoraj ne morem predstavljati, da ti samo zaradi tega toliko tezi? To je nemogoce.. ker vsakemu bi bilo kul, ce takrat ko njega ni.. ima njegova kam iti.. in ji ni dolgcas doma.. Potem tudi on lazje prezivi tiste delavnice.. al kar koli ze.. Da nisi kaj izpustila? :)) .. ker samo tole.. ne vem ce bi lahko bil problem..
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:35:33
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: beli Tak egoist je. Ja, prav maš.
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:38:04
|
|
|
|
baguSka
|
nisem moski.. pa vseen: kr neki! ne predstavljam si, da bi men moj reku, da ne smem nikamor, ko njega ni pa sej ga ni doma!!! kaj ga tisci??? Ti ne zaupa???
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 11:40:45
|
|
|
|
baguSka
|
Da nisi kaj izpustila? :)) .. ker samo tole.. ne vem ce bi lahko bil problem.. ja.. tud jst sm pomislila na to.. sem dobila tud filing, da zna bit mogoce malce posesiven, al ji pa ne zaupa! v tem smislu, da je zeli imet le zase in da tud takrat ko njega ni, nima kej okol hodit.. ne zaupa pa v tem smislu, da mogoce da otroka v varstvo, sama pa se gre mal gont okol...!? mogoce je tud fousija, da mora it on na delavnico, medtem ko se bo ona zabavala!? uglavnem: res je egoist!
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 13:43:00
|
|
|
|
beli
|
Zelo ga moti,da rada grem v kraj,kjer sem odraščala. Želi,da bi bila najrajši tam in da bi se družila s tistimi ljudmi v okolici in sprejela njihove navade in hodila tam v knjižnico, ne pa v mojem kraju, kjer sem tudi v službi in lahko med službo skočim. Je rekel,da zdaj sem Kozjanka in naj tam hodim v knjižnico. Pa naj si tam najdem prijateljice ...itd. Moti ga kao,da ne sprejmem,da sem se preselila tja in je tam moj dom. Pa valjda,da me vleče v moj kraj,če imam tam prijatelje, mamo, službo... Ko sem enkrat omenila,da bi mogoče tamala hodila tam v šolo in se vozila z mano, ker je tudi v vrtcu tam,je skoraj znorel. pa sem rekla,da saj meni je vseeno, samo lažje bi nam bilo, ker sicer bom prišla domov in se še enkrat vozila 30km, da jo bom peljala na razne aktivnosti. 2X enaka pot. Ne morem rečt,da je nacionalist,ampak je zelo privržen svojemu kraju. Eh,res otročje.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 13:45:19
|
|
|
|
Taula
|
Kje najdete take otroke Partnerstvo je enakovredno.....ne pa da je ženska predpražnik, mož pa gazda. Samozavest, pa zase se postavi madona. Če je njegova mama bila copata doma, ne pomeni da moraš biti tudi ti.
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 13:47:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Moti ga kao,da ne sprejmem,da sem se preselila tja in je tam moj dom. Pa valjda,da me vleče v moj kraj,če imam tam prijatelje, mamo, službo... Zdaj te razumem.. Fait bo.. ni druge..
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 15:56:56
|
|
|
|
baguSka
|
Se strinjam s Taulo. Zakoj je enakovreden!!! Raje naj te razume in podpira pri tem, ce si se mogla zavoljo njega odreci svojemu kraju, da ga obisces vsaj takrat ko imas to moznost!!! Joj... jaz pa sem prepricana da gre tuki za neki drucga... pomoje za ljubosumje... nevoscljivost... in ce ze je on tok privrzen svojemu kraju, pomeni da ti ne smes bit??? Jaooo... Resnicno se vidi, da te hoce za copato... predpraznik. Razen ce ti tko odgovarja. Drugac se pa fejst pomenta okol tega...
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 15:57:31
|
|
|
|
baguSka
|
Zakoj je enakovreden zakon
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 16:27:07
|
|
|
|
mika
|
Jest si ne predstavljam Srbije za tri dni, al pa ribolova za dva dni. Če bi pa šel, ker bi bil tak dogovor mi pa na kraj pameti nebi padlo, da bi zahteval od nje, naj z otroki čepi doma. moj mož bi enako odgovoril. naslednji teden mora za tri dni v LJ na seminar in se sekira, ker naju ne bo videl tako dolgo. sprašuje me kaj bova počeli in mi daje predloge, da bo čimbolj pestro za hčerko, da ga ne bo preveč pogrešala.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 19:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je zapor, ne zakon. Mož hoče popoln nadzor nad tabo. Le zakaj?
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 23.11.2007 20:42:40
|
|
|
|
Gina
|
Ma jaz ne razumem, zakaj se ti sploh sekiraš, če on zaradi tega kaj teži. Čez eno uho noter, pa čez drugo s svetlobno hitrostjo ven, pa doba volja naprej. Naredi po svoje, kakor ti pač paše.Če se on zato sekira, je to zgolj njegov problem, ne vem zakaj si ga delaš ti? Zaradi besed? Daj no mir, če bi bila ti zihr vase, bi ti bilo vseeno.
|
|
|
|
RE: podpira mož potepanje? 25.11.2007 21:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Draga Beli. Če imaš možnost, da greš k svojim staršem preživeti lep dan izkoristi to ne glede, ali je mož za ali ne. Jaz jih žal nimam, uživaj pri njih še namesto mene. Hočeš resnico; tvoj mož je popoln egoist, katerega hujska njegova ljuba mama. Bojim se, da se bo kreg z leti stopnjeval. Ko pa se mu boš postavila po robu pa vedi, da boš najbolj usrana, najbolj grda itd...Za njega, za taščo in za okolico. Ker ne boš plesala, kot želijo. Res je, da tvoj mož še ni odrasel. Žal. Recepta ne vem, tudi ne vem, koliko se da pogovoriti z njim. Moj je zaradi dela veliko z doma, pa sem se ravno zaradi tašče velikokrat kam zapeljala, da sem bila sama z otroci (v naravo), ker mi je stalno dihala za vratom. Ni nič kompliciral, ampak včasih se mi je še zdelo, da ga ne zanima, kaj počnemo, ko ga ni. Želim ti vso srečo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?