|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podaljšanje bolniške
13.8.2005 12:14:46   
lidija74
En lep deževen in zaspan pozdrav iz Maribora.
V sredo sem dobila iz komisije,da imam podaljšano bolniško do kontrole.To je do 25.08.Zanima me,kako bom imela obračunano bolniško do 25.08. ali do 31.08.? Če je samo do 25.08. me zanima kaj je z ostalimi 6-imi dnevi.Ali bi morala iti v službo za 6 dni? Po 25.08. moram prinesti novo priporočilo od ginekologinje za podaljšanje bolniške.Ginekologinja mi je rekla,da tako ne bom šla več v službo,ker imam mirovanje.
Vem,da sem malo zakomplicirala,ampak sem prvič v taki situaciji.Prosim,če mi katera lahko to razloži.
Hvala!!!!
Lp,Lidija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   podaljšanje bolniške
13.8.2005 14:08:29   
ameli
Absolutno moraš imeti podaljšano bolniško do 31.8. Če ne, moraš iti 26.8. v službo.
Pri nas v službi je bil primer, ko je osebni zdravnik zagotavljal delavcu, da mu bo komisija podaljšala B, ta pa mu je potem ni. Revež je imel 12 nepokritih dni in bi skoraj ostal brez službe. Tako da pazi.
ameli

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   podaljšanje bolniške
13.8.2005 17:12:30   
Marjancasklanca
Pozdravljena,

Imenovani zdravnik (po domače komisija) na ZZZS odobrava bolniške od datuma komisije. Za večino Slo občin komisija obravnava zavarovance enkrat tedensko (določen dan v tednu). Npr. v kolikor so zavarovanci tvoje občine obravnavani v petek pomeni, da mora tvoj osebni zdravnik predložiti dokumentacijo do 19.8.- v tem primeru ne boš imela prekinitve bolniškega staleža. Jaz bi na tvojem mestu kar takoj naslednji teden pohitela h G..

Jaz se prav tako nahajam v MB, v kolikor želiš več infomacij mi pošlji privat sporočilo pa se dobiva na :kava:,

lp

lp

(odgovor članu lidija74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?