podaljšanje bolniške (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

lidija74 -> podaljšanje bolniške (13.8.2005 12:14:46)

En lep deževen in zaspan pozdrav iz Maribora.
V sredo sem dobila iz komisije,da imam podaljšano bolniško do kontrole.To je do 25.08.Zanima me,kako bom imela obračunano bolniško do 25.08. ali do 31.08.? Če je samo do 25.08. me zanima kaj je z ostalimi 6-imi dnevi.Ali bi morala iti v službo za 6 dni? Po 25.08. moram prinesti novo priporočilo od ginekologinje za podaljšanje bolniške.Ginekologinja mi je rekla,da tako ne bom šla več v službo,ker imam mirovanje.
Vem,da sem malo zakomplicirala,ampak sem prvič v taki situaciji.Prosim,če mi katera lahko to razloži.
Hvala!!!!
Lp,Lidija

ameli -> podaljšanje bolniške (13.8.2005 14:08:29)

Absolutno moraš imeti podaljšano bolniško do 31.8. Če ne, moraš iti 26.8. v službo.
Pri nas v službi je bil primer, ko je osebni zdravnik zagotavljal delavcu, da mu bo komisija podaljšala B, ta pa mu je potem ni. Revež je imel 12 nepokritih dni in bi skoraj ostal brez službe. Tako da pazi.
ameli

Marjancasklanca -> podaljšanje bolniške (13.8.2005 17:12:30)

Pozdravljena,

Imenovani zdravnik (po domače komisija) na ZZZS odobrava bolniške od datuma komisije. Za večino Slo občin komisija obravnava zavarovance enkrat tedensko (določen dan v tednu). Npr. v kolikor so zavarovanci tvoje občine obravnavani v petek pomeni, da mora tvoj osebni zdravnik predložiti dokumentacijo do 19.8.- v tem primeru ne boš imela prekinitve bolniškega staleža. Jaz bi na tvojem mestu kar takoj naslednji teden pohitela h G..

Jaz se prav tako nahajam v MB, v kolikor želiš več infomacij mi pošlji privat sporočilo pa se dobiva na :kava:,

lp

lp

Stran: [1]