|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:25:03   
naja78
punce samo nekaj me zanima,ali je vas tudi špikalo in napenjalo po hsg-ju,tiste ki ste ga imele.bolečin ni,samo vsake tolk časa špikne-jajčnika in to oba.:sloncek:sva pa že 4 dan po posegu pa ni bolelo,prav nič.upam da ni nič narobe.:ups::zmeden::bravo:

aja a ste dobile isto :hudicek:,kot ponavadi,ali je bila prehitro tu ali prepozno????

pozdravček vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:35:59   
Mediteranka
Moja :hudicek: je po HSG-ju prišla točno, sem imela pa po samem posegu kar nekaj dni zelo občutljiv in razdražen trebuh. Me je na čase res kar nekaj zagrabilo v predelu maternice, ampak je minilo. Ne skrbi, to je normalno. Konec koncev je bil to le poseg v telo in čisto brez vsake bolečine verjetno ne more iti. Pa veliko sreče za naprej! ;)

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:39:42   
naja78
sreča ja srečaaaaaaaaaaaaaaa,upam da bo kmalu vse doletela,ker enostavno ni fer.kajne punce-fosilke.kmalu bom pa res.:bravo::angel::miska:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po hsg-ju!!
16.5.2005 14:44:37   
Mediteranka
Upam, da letošnje poletje prinese :modri: ali :roza: vsaki izmed nas. Maj bi bil vsekakor lep začetek, ane?! Samo ne smemo obupat, pa bo sonček posijal tudi za nas. Verjetno se res vse zgodi z namenom in upam, da je vredno vsega tega truda. Torej, punce, nasmeh na obraz in v nove zmage!

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po hsg-ju!!
16.5.2005 15:46:18   
naja78
e točno to.jaz že vseskozi držim:miska:in imam polno upanja.si predstavljate kako bo ko bomo 1x zagledale :modri::roza:.!!!!!!!ne znam si predstavljati.
ko do :duda:vsaj ne bi bilo težko.mejte se.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?