po hsg-ju!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

naja78 -> po hsg-ju!! (16.5.2005 14:25:03)

punce samo nekaj me zanima,ali je vas tudi špikalo in napenjalo po hsg-ju,tiste ki ste ga imele.bolečin ni,samo vsake tolk časa špikne-jajčnika in to oba.:sloncek:sva pa že 4 dan po posegu pa ni bolelo,prav nič.upam da ni nič narobe.:ups::zmeden::bravo:

aja a ste dobile isto :hudicek:,kot ponavadi,ali je bila prehitro tu ali prepozno????

pozdravček vsem.

Mediteranka -> po hsg-ju!! (16.5.2005 14:35:59)

Moja :hudicek: je po HSG-ju prišla točno, sem imela pa po samem posegu kar nekaj dni zelo občutljiv in razdražen trebuh. Me je na čase res kar nekaj zagrabilo v predelu maternice, ampak je minilo. Ne skrbi, to je normalno. Konec koncev je bil to le poseg v telo in čisto brez vsake bolečine verjetno ne more iti. Pa veliko sreče za naprej! ;)

naja78 -> po hsg-ju!! (16.5.2005 14:39:42)

sreča ja srečaaaaaaaaaaaaaaa,upam da bo kmalu vse doletela,ker enostavno ni fer.kajne punce-fosilke.kmalu bom pa res.:bravo::angel::miska:

Mediteranka -> po hsg-ju!! (16.5.2005 14:44:37)

Upam, da letošnje poletje prinese :modri: ali :roza: vsaki izmed nas. Maj bi bil vsekakor lep začetek, ane?! Samo ne smemo obupat, pa bo sonček posijal tudi za nas. Verjetno se res vse zgodi z namenom in upam, da je vredno vsega tega truda. Torej, punce, nasmeh na obraz in v nove zmage!

naja78 -> po hsg-ju!! (16.5.2005 15:46:18)

e točno to.jaz že vseskozi držim:miska:in imam polno upanja.si predstavljate kako bo ko bomo 1x zagledale :modri::roza:.!!!!!!!ne znam si predstavljati.
ko do :duda:vsaj ne bi bilo težko.mejte se.

Stran: [1]