|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po dobrih petih letih
27.12.2009 21:17:52   
roses
opisala bi svoj primer, ker sem na koncu z močmi!
s fantom hodiva dobrih pet let, brez otrok, brez takih in drugačnih obveznosti...
od začetka je bila zveza idealna (kot vsaka :)), lepo sva se imela, hodila na izlete, morje.... pred dobrim letom so se pa začela kreganja ker jest ne morem jest tolerirat njegovga dela. dopoldne na šihtu, popoldne na fuš dela, tko da pred deveto zvečer ga ni blo doma. tud na kosilo ni prišel. čeprov s tem sem se kr sprjaznla, ker pač nameravava zidat hiško. in zato rabiš denar. to smo si na jasnem. zadnje pol leta pa ni minilo tedna brez prepirov zaradi malenkosti, ker pač mam jest dovolj časa in pol mislem sam na to kam bi šla in kje bi se imela lepo. to je pač njegovo mnenje. največja napaka pa je ker sva oba pošteno trmasta in ponavadi ne prideva do kakšnih pametnih zaklučkov.
no pred mesecem dni je pa izgubu svoj mobitel in od takrat je pr nama podn od podna. noče novga kupit ker me ne bo poslušal kr naprej prek telefona ker ga baje kr naprej kličem in sprašujem kaj dela in kje je. to so spet njegove misli. zadnji mesec vsako nedelo gre po svoje, sam gre kao se mal vozit, mene pusti doma. pol ga pa prašam kje je bil pa je odgovor ni važn. mislem groza! in tud če gre kam drugam pa če ga prašam kje je je odgovor da kao ni treba da vem in da ne ve kje je!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image
resnično se pogovarjala nisva že več kot en let, ker je vsak moj vprašanje k mu ga postavim brezvezen in reče da če mam kej pametnga za povedat nej povem, če ne bo pa zaspal al pa šel.user posted image user posted image

moje mnenje je da če maš eno osebo rad pomoje loh vprašaš kje je pa kaj dela! pomoje je to osnovna stvar. dons je spet šel po svoje. čakam da pride domov, pol bomo pa vidl kašna je situacija, jest tko ne morm več živet, rajš sm sama kot pa da tkole živim! user posted image

kakšen nasvet!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po dobrih petih letih
27.12.2009 21:21:16   
tasa_m
V tvojem primeru bi spakirala in šla.

No, jaz sem šla (pred približno 3leti). Ko je bil kr naprej nekje zunaj kao s kolegi ipd. , ko sem vpr. kam gre si je kuj neke zmišljeval, stalno je še kaj našel za delat, sam da ni rabo bit doma.
To mi je dalo za mislit... očitno je bilo dovolj vsega in je čas da greva vsak zase. Skupaj sva bila 7 let.

Zdaj ko imam družino pa bi on rad bil z mano, tusi otroka bi sprejel. Ja pa kaj še... svoje si zaigral..

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2009 21:23:58   
bumerang
Na svetu je dovolj moških, da si najdeš takega, ki ti ustreza.

Če bi rada imela hišo, potrebujeta denar, ki ne pada z neba niti ne rase z dreves. Če je problem samo v tem, da dela zaradi denarja, potem si še ti najdi honorarno delo pa delaj. Hišo bosta imela prej, kako bosta pa potem živela je pa drugo vprašanje.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2009 21:26:18   
Arwenko
Jaz bi tak rekla...odvisno kakšni so tvoji interesi. Jaz sem letos dala zelo veliko krizo skoz, pa smo jo rešili in to zelo uspešno. Se pravi, če ti je resnično v interesu to zvezo obdržat, potem bi jaz naredila naslednje...vzela bi si čas zase, najmanj 1 teden, če se da celo 14 dni ali tri tedne, šla na dopust, prekinila z njim vse stike...v tem času dobro premisliš kako in kaj in se poskušaš pogovorit. Če pokaže interes, da se stvar rešuje, potem s polno paro na delo, če ga ne pokaže, pač greš dalje. V kolikor nisi 100% prepričana, da to vezo še želiš, si prav tako vzami oddih, potem pa z njim samo razčisti kako in kaj, da se zamera ne vleče dalje. V tem času oddiha si poišči stanovanje oziroma načrtuj kako naprej in zaživi po svoje. V katero smer boš šla, je pa tvoja odločitev in samo tvoja. Trpet ti pa takšnih stvari vsekakor ni treba, to je brezveze. Je pa nekaj, jaz sem sama pri sebi ugotovila, da sem k najini krizi kr lepo svoj delček pristavila in vedno sta za prepire potrebna dva, pa tudi za reševanje...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2009 21:26:39   
eee35
Maaa...saj si sama ugotovila, da ne moreš več tako živet. Zgleda, da on tudi ne, če pa dobesedno beži pred tabo, po moje bi morala se pogovoriti - a sta skupaj, a nista, če nista, se nima kaj mučit, pa skupaj hiše gradit, pa družine imet, ker je to brez zveze. Takšno je moje mnenje, ampak itak to bosta med sabo morala rešiti, težko pa, če se dec pogovarjat noče. Mogoče ne vprašaj, kaj on je delal, ampak povej, kaj si delala ti: da pač sediš in razmišljaš, ali ima vaša zveza še kaj smisla...Upam, da kakorkoli že, se ti bo življenje uredilo, res težko tako naprej.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2009 21:37:30   
gita10
Moje mnenje je da dva ki nimata ista cilje želo teško živita skupaj. Midva sva od začetka imela cilj najina hiška, lep avto, dopust, smučanje in to pomeni, da morava oba dva dosti delat. In če pride kdo od naju pred drugim domov iz službe mu na kraj pameti ne pade, da se klicariva zato, ker se pogrešava. Saj se ampak najin smisel življenja je v tem, da živimo fajn in, da nekaj pustiva najinin otrokom.
V primeru, da pa nimata partnerja istih ciljev bo ta zveza propadla. Če je tebi vseeno, da živita v najemu njemu ni in potem se začnejo prepiri.
Poskusi še ti toliko delat, ali pa si najdi kakšno drugo animacijo, mogočo kot prostovoljka nekje - ne pa da je tvojo življenje posveteno temu, da čakaš njega ko pride iz službe. Po moje bi se vsakemu zmešalo,če ga nekdo vsak dan kliče in sprašuje kdaj pride iz službe in kdaj bo končal. 
Ljubica zlata takšni so časi, je nedelja zvečer in jaz pravkar končujem neke papirje, moj pa je že šel na pot ker je šofer.
Ko, da mu že ni dovolj hudo naj ga zdaj še kličem pa mu težim, da naj sigurno do četrtka nazaj pride, da bomo za novo leto skupaj.  

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2009 21:45:08   
Gina
Kaj pa vem...če ne uživata en z drugim... potem ne vem če ima smisel vztrajat. A je njemu fajn s tabo? A je tebi fajn z njim, ali imaš samo spomine, kako je bilo, ko je bilo? Če tvoj zahteva od tebe, da si taka kot njemu ustreza, tiho in požreš vse težave, se delaš da je idealno, sicer te pa kaznuje z ignoranco in gre čez trupla... ma kaj pa vem, meni to ni ravno način, ki bi se mi zdel idealen za eno vezo.
Seveda lahko probaš, pa si nekaj časa samo tiho in gledaš na pozitivne reči vajine veze. Morda se bo pomiril in zaupal. Vendar moraš vedet, da bo najbolj verjetno vedno delo njegov hobi. Moški si zmeraj nekaj izberejo za zraven familije. Če ti gre njegov hobi na živce, ne boš z njim dolgoročno nikdar srečna. Če je tebi vrednota biti več časa z njim, njemu pa to ni vrednota, ne bosta nikdar skup prišla z razmišljanjem, še manj pa z dejanji.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2009 21:49:49   
botrca
Najboljši, da gresta narazen zdaj ko še nimata otrok in hiše...očitno je obema dovolj vsega...

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2009 21:50:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: roses

moje mnenje je da če maš eno osebo rad pomoje loh vprašaš kje je pa kaj dela! pomoje je to osnovna stvar.

Ja je...ampak dokler je v meji normale.
Mogoče se počuti preustesnjenega,morda ga res preveč kličeš,preveč kontroliraš.Ne vem...samo predvidevam....
Mogoče rabi samo malo časa zase..ne vem...

Probajta se pogovorit...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2009 21:51:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Najboljši, da gresta narazen zdaj ko še nimata otrok in hiše...očitno je obema dovolj vsega...

meni pa se ni zdelo tako grozno...pro branju postauser posted image

Kako pa drugače štima,ko sta sama npr?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2009 21:58:57   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

In če pride kdo od naju pred drugim domov iz službe mu na kraj pameti ne pade, da se klicariva zato, ker se pogrešava.

Po moje bi se vsakemu zmešalo,če ga nekdo vsak dan kliče in sprašuje kdaj pride iz službe in kdaj bo končal. 

Tukaj se pa motiš, ljudje smo različni. Pa se ne motiš v tem,da dva, ki nimata skupnih interesov nista za skup, to je čista resnica, motiš se v tem, da vse ljudi na tem svetu moti, če jim kdo pove, da ga pogreša. Moj me je svoje čase klical po moje 30 in več x na dan, samo zato, da mi je povedal, kaj se mu dogaja. Še danes se slišiva menda vsaj 10x na dan po telefonu vsak dan. Meni je bil to vedno in vselej znak pozornosti in ljubezni. Okolica tega ni mogla razumet, veliko ljudi ima klicarjenje za znak kontroliranja. Meni pa to ne pomeni tega. Kako naj me kdo kontrolira, če kontroliram samo samo sebe, če moj ve o meni kje sem in kaj delam, je pa to res popolnoma vseeno kar se mene tiče, saj nima vpliva na to, delam kar meni paše. Če nekdo hoče delit z mano svoj dan, čeprav po telefonu, mi je to izraz tega, da mu je z mano fajn, ne pa kontrole.
Tudi jaz njega pokličem glih kadar mi paše in je tudi njemu fajn, pa vedno se javi. Je pa razlika, kako človeka vprašaš, kje je in kdaj pride. Način in vzrok spraševanja je pomemben. Če vprašaš tako, da človek na drugi strani ni pod pritiskom in da ve, da ga kličeš zgolj zato, da mu poveš, da ga imaš rad in da ga pogrešaš, ampak da ga razumeš, da mora delat, je to nekaj drugega, kot če mu rečeš, če te ne bo pri priči domov, si bom kaj naredil od hudega.

Pa še to se mi zdi, da je na začetku zveze pogosto zelo pomembna pogostost druženja. Včasih tudi čez 5 let. Če eden cele dneve dela, drugi pa hrepeni po njem, je to v bistvu normalno da tako čuti, če zelo ljubi in še ni totalno naužit drugega človeka. Takrat boli, prav fizično boli, ko nekoga čakaš cele dneve, da se te bo usmilil, pa bo vsaj malo s tabo. Ne vem, jaz sem to skozi dala in lahko prisežem, da noben od decev, ki so tako ravnali z mano, mene ni imel dovolj rad. Tisti, ki pa me je imel, se je pa potrudil, da mu ni bilo odveč, če sem ga vmes klicala in mi je na drug način lahko zagotovil, da sem se počutila varno in ljubljeno - če te pa takole odpika kot knof od gat, češ da mu greš na jetra, ker si želiš njegove bližine, in se še obrne in v nedeljo, ko bi lahko bila skupaj, rabi mir in odklop od nje, pa sori, ni glih način no, pa tudi ljubezen ne.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2009 22:11:35   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

A je njemu fajn s tabo? A je tebi fajn z njim

hmmm...kdaj pa bi naj to ugotovilauser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2009 22:12:09   
Tanja55

Pa še to se mi zdi, da je na začetku zveze pogosto zelo pomembna pogostost druženja. Včasih tudi čez 5 let. Če eden cele dneve dela, drugi pa hrepeni po njem, je to v bistvu normalno da tako čuti, če zelo ljubi in še ni totalno naužit drugega človeka. Takrat boli, prav fizično boli, ko nekoga čakaš cele dneve, da se te bo usmilil, pa bo vsaj malo s tabo. Ne vem, jaz sem to skozi dala in lahko prisežem, da noben od decev, ki so tako ravnali z mano, mene ni imel dovolj rad. Tisti, ki pa me je imel, se je pa potrudil, da mu ni bilo odveč, če sem ga vmes klicala in mi je na drug način lahko zagotovil, da sem se počutila varno in ljubljeno - če te pa takole odpika kot knof od gat, češ da mu greš na jetra, ker si želiš njegove bližine, in se še obrne in v nedeljo, ko bi lahko bila skupaj, rabi mir in odklop od nje, pa sori, ni glih način no, pa tudi ljubezen ne.

PODPIŠEM!! in ja, kricim, ker prav ne vem kako drugace povedat ljudem kako grozno fizicno boli, ce si neizpolnjen, in ker mi je grozno, da sem morala dat to skozi, da sem dejansko spregledala in razumela. Da me nima rad. In se se pobiram, in se mi je tezko...ampak gre, veliko bolje mi je sami. Sem veliko bolj mirna, ne cakam, ali se bo spomnil na moj rojstni dan in ali bova za Bozic skupaj al bo sel kam s kolegi. Ne, organizirala sem si stvari sama in letos ful uzivala. Imam se fajn, naucila sem se met rada samo sebe.

Nic ni narobe, ce ugotovis, da stvari ne gredo vec naprej. Pomembno pa se mi zdi, da se potrudis do maksimuma, da si nic ne ocitas, da pac reces, dva sva v tem dejva resit, ce si tega res zeliva. Ko si eden ne zeli vec bit v zvezi lahko drugi na trepalnicah poplesava pa ne bo nic pomagalo.

Ovrednoti, kaj dejansko lahko spremenita, pomenita se, ce se da -- pri nama se ni dalo nic zmenit, ker je rekel eno, delal drugo. Vedi pa, tudi ce gres na svoje, ti je lahko samo bolje in ne slabse -- cutvena izmozganost in vecna dilema te veliko bolj unicujeta kot pa ce gres svojo pot, sama. Kakor koli se bos odlocila, veliko srece in poguma! vedi, da v tem nisi sama in da si vredna nekoga, ki te bo mel rad tako kot si.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.12.2009 9:29:38   
Poka
Najprej se lepo pogovorita, si vzemita čas samo zase in za to in ugotovita, če sta sploh za skupaj. Poskusi ugotoviti, če tvoj partner tisti čas res dela... Če oba ugotovita, da nista za skupaj, potem tako nima smisla.

Druga stvar pa je gradnja hiše. Če nisi navajen odrekanja, to ni to... Marsikateri par se razide. Naju je zbližalo, ker oba vlagava vse v to. Če bi nekdo npr. zapravljal cele dneve, nekdo pa cele dneve delal, to ne bi šlo... Če si nekaj res res močno želiš, se bo uresničilo, ampak se morata potem oba trudit, ne moreš se pa trudit z nekom, ki niti ne veš, če hočeš ostati z njim ali če želi on s tabo.

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.12.2009 9:54:46   
majch
Hja...po branju, sem stvar razumela tako, da on dela cele dneve, ti si pa doma. Zoprno, ja. Tud mojga ni po 12 ur doma...žal pa je danes tako, da se delo vleče, če pa hočeš gradit, pa sploh vsak evro prav pride. Moški imajo občutek, da največ za družino prispevajo z denarjem, zato radi dodatno delajo, da "bomo ja imeli vse, kar je treba". Čeprav bi včasih njihov čas z nami presegel vrednost tistega zaslužka. Taki so - vsaj po mojih izkušnjah.
Problem vidim v tem, da je tebi preprosto dolgčas doma, in da ti takle šparoven lifestyle pač ne odgovarja. Zato ga kličeš, in izražaš želje, da bi kam šla. Ok, imaš pač drugačne potrebe. NJemu pa jasno preseda, da ti mora polagat račune in se kdaj odpelje, ker rabi mir. Da nima telefona, mu pa tudi prav pride.
Varianta a je torej: delaj še ti, kot je bilo predlagano, nehaj jamrat in postavi hišo na prvo mesto; varianta b pa: pojdi stran, k nekomu, ki hišo že ima, pa še kakega juraj viška, da boš spet lahko žurala, hodila okrog in tako dalje. Pač moraš ugotovit, kje se bolje počutiš in kaj točno bi rada od življenja.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2009 9:58:22   
pridna_janja
na tvojem mestu bi si najdla službo jaz bi znorela da bi bla skos doma user posted image

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.12.2009 10:16:49   
janjja
Mislim da sta že izživela svoj čas in ker nimata obveznosti eden do drugega najbolje da pobereš šila in kopita ter se posloviš. Uživaj življenje, ne pa ga zapravljat za nekoga, ki je očitno že pretaklost.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.12.2009 12:22:09   
Teya D.
Torej, nimata otrok in začelo je škripat...prej ali slej se mi zdi, da je v vsaki zvezi neka 'preizkušnja' vzdržljivosti veze.  Zakaj pa ti sama ostajaš doma? Če nimaš pbveznosti pa še ti kam pojdi in mu ne povej. Konec koncev si kaj takega še lahko privoščiš, ker nimata otrok. Kak pogovor s kolegico in kava bi te po moje bolj sprostilo in nebi samo razmišljala kam bi lahko šla in kaj bi počela. Zanj pa ne vem kaj naj rečem....
Se mi zdi, da so počasi vsi dedci zaprti kot školjke. Da moraš prav drezat vanj, da bi zvedel vsaj delček nečesa.  Ne rečem, da moraš pa zdaj žurat vsak vikend. Malo se sprosti, misli tudi nase. Misliš, da mu nebi bilo čudno, če pa enkrat tebe nebi bilo?

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.12.2009 18:53:10   
roses
kot prvo jest hodim v službo dopoldne, popoldne mam faks in pridem ponavad okrog šestih domov. ne sicer vsak dan ampak ponavadi. tko da nisem skoz doma.
ja ko njega ni seveda grem tud jest na kejšno kavico in čvek s frendicami, včasih ga zažuramo na polno, ampak njenu ni čist nič narobe, če mene pač ni! sej si misle, enkrat bo že pršla! user posted image
pri varčevanju za hišo sva pa oba istega mnenja, da bova morala oba postorit vse in še več da bomo lahko imeli svojo streho nad glavo. torej oba varčujeva!

bomo vidl kako se bo tole razšlo!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.1.2010 10:05:38   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jst se res opravičujem, sam.......zdele sm se tolk nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hvala tasa_m) Pa sej ne morš verjet user posted image user posted image pomoje je ta odgovor eden med najbolj pogostimi nasveti na RR forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.1.2010 11:37:07   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Jst se res opravičujem, sam.......zdele sm se tolk nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (hvala tasa_m) Pa sej ne morš verjet user posted image user posted image pomoje je ta odgovor eden med najbolj pogostimi nasveti na RR forumu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To imaš prav. Samo, če bi mene partner tako nalajal, ko bi ga vprašala kje je ali pa kdaj pride domov, pa bi meni pošteno dvignilo pokrov. In verjemi, da prav dolgo tega ne bi prenašala. user posted image   Več kot očitno je, da njemu ni do nekega skupnega preživljanja prostega časa. Vse lepo in prav, denar je vedno dobrodošel, sploh pa če imata namen graditi hišo.... vendar denar ni vse! Sploh, ko bosta enkrat imela otroka in bo še on zmeraj pohajal sam naokrog, njo pa puščal samo... V takem scenariju se jaz ne vidim s tako osebo in prav je, da tudi avtorica posta malo razmisli v tej smeri.

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.1.2010 15:05:33   
Anonimen

Prikrita reklama za Samsonite user posted image .

(odgovor članu *žaži*)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.1.2010 21:26:44   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Prikrita reklama za Samsonite user posted image .

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2010 11:41:14   
Zanica
Po mojem si preveč tečna.

no pred mesecem dni je pa izgubu svoj mobitel in od takrat je pr nama podn od podna. noče novga kupit ker me ne bo poslušal kr naprej prek telefona ker ga baje kr naprej kličem in sprašujem kaj dela in kje je. to so spet njegove misli.

Dej se vprašaj malo no: kolikokrat na dan ga pokličeš? Kaj ga pri tem vprašaš? Kolikokrat na dan mu pošlješ sms "kje si, kaj delaš?"-namreč napisala si kar on reče, nisi pa napisala koliko ga dejansko ti kličeš. Če veš da ga ne bo do 9 zvečer, zakaj ga moraš pred to uro sploh klicati? Če nima časa pridet domov na kosilo, potem pa nima časa! Seveda, vse to če je njegov razlog izbivanja LEGITIMEN-se pravi da DELA. Ja seveda lahko vprašaš kaj dela in kje je, ampak ne nekajkrat vsak dan, ali sploh vsak dan. Jaz bi tud znorela če bi mene moj kar tako klical, mislim, halo.

Očitno je da ga hočeš kontrolirat in da mu NE VERJAMEŠ. Če ti je dal povoda za to, pol bi itak bilo smisleno mal se distancirat in rečt- zdaj pa rabim čas za razmislek, ali ima sploh smisla nadaljevati zvezo z osebo kateri NE verjamem.
Ali pa se malo zamislit in mogoče dojet da si lahko tudi TI tista ki je nekatere stvari narobe naredila.

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.1.2010 12:03:50   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

In če pride kdo od naju pred drugim domov iz službe mu na kraj pameti ne pade, da se klicariva zato, ker se pogrešava.

Po moje bi se vsakemu zmešalo,če ga nekdo vsak dan kliče in sprašuje kdaj pride iz službe in kdaj bo končal. 

Tukaj se pa motiš, ljudje smo različni. Pa se ne motiš v tem,da dva, ki nimata skupnih interesov nista za skup, to je čista resnica, motiš se v tem, da vse ljudi na tem svetu moti, če jim kdo pove, da ga pogreša. Moj me je svoje čase klical po moje 30 in več x na dan, samo zato, da mi je povedal, kaj se mu dogaja. Še danes se slišiva menda vsaj 10x na dan po telefonu vsak dan. Meni je bil to vedno in vselej znak pozornosti in ljubezni. Okolica tega ni mogla razumet, veliko ljudi ima klicarjenje za znak kontroliranja. Meni pa to ne pomeni tega. Kako naj me kdo kontrolira, če kontroliram samo samo sebe, če moj ve o meni kje sem in kaj delam, je pa to res popolnoma vseeno kar se mene tiče, saj nima vpliva na to, delam kar meni paše. Če nekdo hoče delit z mano svoj dan, čeprav po telefonu, mi je to izraz tega, da mu je z mano fajn, ne pa kontrole.
Tudi jaz njega pokličem glih kadar mi paše in je tudi njemu fajn, pa vedno se javi. Je pa razlika, kako človeka vprašaš, kje je in kdaj pride. Način in vzrok spraševanja je pomemben. Če vprašaš tako, da človek na drugi strani ni pod pritiskom in da ve, da ga kličeš zgolj zato, da mu poveš, da ga imaš rad in da ga pogrešaš, ampak da ga razumeš, da mora delat, je to nekaj drugega, kot če mu rečeš, če te ne bo pri priči domov, si bom kaj naredil od hudega.

Se popolnoma strinjam z Gino. Tudi midva se ogromno slišiva, čeprav preko smsov, ker ima tako službo da ima vedno nekoga zraven in se pol raje preko smsov kaj zmeniva pa zafrkavava. Si pa res skozi cel dan pošiljama smse. Jaz ga pokličem mogoče 1x na mesec pa še to če je res kaj nujnega. Drugače pa tudi če bi ga 15x dnevno klicala vem da bi se vedno javil in nebi nikoli rekel da sem tečna. In da ga kontroliram sploh pomislil nebi. Tudi obratno. Meni se lepo zdi če me pokliče pa vpraša kje sem in kdaj pridem. In se sploh ne počutim kontrolirane. Jaz mislim da tvojega partnerja slaba vest daje in ko ga pokličeš je celi natrnih in živčen in nevem kaj še vse. Ziher sem da on nima čiste vesti. Jaz z takim moškim nebi mogla živet. Ti pa si tudi kaj boljšega zaslužiš. Le verjeti moraš v to in nekaj naredit v tej smeri.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?