Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 In če pride kdo od naju pred drugim domov iz službe mu na kraj pameti ne pade, da se klicariva zato, ker se pogrešava. Po moje bi se vsakemu zmešalo,če ga nekdo vsak dan kliče in sprašuje kdaj pride iz službe in kdaj bo končal. Tukaj se pa motiš, ljudje smo različni. Pa se ne motiš v tem,da dva, ki nimata skupnih interesov nista za skup, to je čista resnica, motiš se v tem, da vse ljudi na tem svetu moti, če jim kdo pove, da ga pogreša. Moj me je svoje čase klical po moje 30 in več x na dan, samo zato, da mi je povedal, kaj se mu dogaja. Še danes se slišiva menda vsaj 10x na dan po telefonu vsak dan. Meni je bil to vedno in vselej znak pozornosti in ljubezni. Okolica tega ni mogla razumet, veliko ljudi ima klicarjenje za znak kontroliranja. Meni pa to ne pomeni tega. Kako naj me kdo kontrolira, če kontroliram samo samo sebe, če moj ve o meni kje sem in kaj delam, je pa to res popolnoma vseeno kar se mene tiče, saj nima vpliva na to, delam kar meni paše. Če nekdo hoče delit z mano svoj dan, čeprav po telefonu, mi je to izraz tega, da mu je z mano fajn, ne pa kontrole. Tudi jaz njega pokličem glih kadar mi paše in je tudi njemu fajn, pa vedno se javi. Je pa razlika, kako človeka vprašaš, kje je in kdaj pride. Način in vzrok spraševanja je pomemben. Če vprašaš tako, da človek na drugi strani ni pod pritiskom in da ve, da ga kličeš zgolj zato, da mu poveš, da ga imaš rad in da ga pogrešaš, ampak da ga razumeš, da mora delat, je to nekaj drugega, kot če mu rečeš, če te ne bo pri priči domov, si bom kaj naredil od hudega. Pa še to se mi zdi, da je na začetku zveze pogosto zelo pomembna pogostost druženja. Včasih tudi čez 5 let. Če eden cele dneve dela, drugi pa hrepeni po njem, je to v bistvu normalno da tako čuti, če zelo ljubi in še ni totalno naužit drugega človeka. Takrat boli, prav fizično boli, ko nekoga čakaš cele dneve, da se te bo usmilil, pa bo vsaj malo s tabo. Ne vem, jaz sem to skozi dala in lahko prisežem, da noben od decev, ki so tako ravnali z mano, mene ni imel dovolj rad. Tisti, ki pa me je imel, se je pa potrudil, da mu ni bilo odveč, če sem ga vmes klicala in mi je na drug način lahko zagotovil, da sem se počutila varno in ljubljeno - če te pa takole odpika kot knof od gat, češ da mu greš na jetra, ker si želiš njegove bližine, in se še obrne in v nedeljo, ko bi lahko bila skupaj, rabi mir in odklop od nje, pa sori, ni glih način no, pa tudi ljubezen ne.
|