|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: po dobrih petih letih
19.1.2010 12:10:32   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Ja seveda lahko vprašaš kaj dela in kje je, ampak ne nekajkrat vsak dan, ali sploh vsak dan. Jaz bi tud znorela če bi mene moj kar tako klical, mislim, halo. 

O bog. Pa kaj rabi tvoj pisno dovoljenje da lahko tebe visokost pokliče al kaj? Svašta.user posted image
Moja starša sta 27 let skupaj pa se nekaj krat dnevno slišita. Ata je v penziji mama dela, pa se pokličeta vsake toliko časa kak je ker od njiju. Mama atija vpraša kak je in kaj si začne doma. Ata pa mamo pokliče in vpraša kdaj pride da ve pravi čas jesti naredit, ali pa če jo kaj zebe ( je trgovska potnica), in kak je drugače... Pa se mi to zdi full lepo. Da po tolkih letih še vedno razmišljata en na drugega.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.1.2010 12:17:58   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majch

Hja...po branju, sem stvar razumela tako, da on dela cele dneve, ti si pa doma. Zoprno, ja. Tud mojga ni po 12 ur doma...žal pa je danes tako, da se delo vleče, če pa hočeš gradit, pa sploh vsak evro prav pride. Moški imajo občutek, da največ za družino prispevajo z denarjem, zato radi dodatno delajo, da "bomo ja imeli vse, kar je treba". Čeprav bi včasih njihov čas z nami presegel vrednost tistega zaslužka. Taki so - vsaj po mojih izkušnjah.
Problem vidim v tem, da je tebi preprosto dolgčas doma, in da ti takle šparoven lifestyle pač ne odgovarja. Zato ga kličeš, in izražaš želje, da bi kam šla. Ok, imaš pač drugačne potrebe. NJemu pa jasno preseda, da ti mora polagat račune in se kdaj odpelje, ker rabi mir. Da nima telefona, mu pa tudi prav pride.
Varianta a je torej: delaj še ti, kot je bilo predlagano, nehaj jamrat in postavi hišo na prvo mesto; varianta b pa: pojdi stran, k nekomu, ki hišo že ima, pa še kakega juraj viška, da boš spet lahko žurala, hodila okrog in tako dalje. Pač moraš ugotovit, kje se bolje počutiš in kaj točno bi rada od življenja.

PODPIS!!!!

In tole glede klicarjenja in stalnih SMSov.Z bivšim sva se velikokrat slišala in SMSala, pa je vseeno bivši.Ker pač nisva bila za skupaj. Z zdajšnjim, ki je BTW moj mož in imava hčerko, pa se včasih cel dan ne slišiva, tudi SMSa ne pošljeva, ker on pač ni tak. Narava njegovega dela mu ne omogoča, da bi se z mano pogovarjal kadarkoli in mi ves čas na SMSe odgovarjal in sem imela od začetka zveze zaradi tega kar krizo, ker sem bila prej drugače navajena. In mi je lepo razložil, da zveza pač niso SMSi in telefonski klici, da to ni merilo njegove ljubezni do mene. In se strinjam s tem- če se ne slišiva, ne pomeni, da se nimava rada....

In tudi meni bi šlo na živce, če bi me nekdo nonstop po telefonu buzeriral kje sem, kdaj pridem, kam vse bi on šel in kaj počel-medtem ko bi jaz delala zato, da si bova lahko zgradila hišo. Preveč časa imaš.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2010 12:24:09   
Zanica
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ja seveda lahko vprašaš kaj dela in kje je, ampak ne nekajkrat vsak dan, ali sploh vsak dan. Jaz bi tud znorela če bi mene moj kar tako klical, mislim, halo. 

O bog. Pa kaj rabi tvoj pisno dovoljenje da lahko tebe visokost pokliče al kaj? Svašta.user posted image
Moja starša sta 27 let skupaj pa se nekaj krat dnevno slišita. Ata je v penziji mama dela, pa se pokličeta vsake toliko časa kak je ker od njiju. Mama atija vpraša kak je in kaj si začne doma. Ata pa mamo pokliče in vpraša kdaj pride da ve pravi čas jesti naredit, ali pa če jo kaj zebe ( je trgovska potnica), in kak je drugače... Pa se mi to zdi full lepo. Da po tolkih letih še vedno razmišljata en na drugega.

Ma jaz sem bolj mislila na ta način če meni NE PAŠE da me skoz kliče, zakaj bi me pol klical? Njemu ne paše. Ne pomeni da jo vara ali pa da jo nima rad. Dejmo vrnit tiste čase ko ni bilo mobitelov, interneta pa le kako se je takrat živelo?! Ne morem si predstavit kako bi pol 90% današnjih zvez funkcioniralo brez mobitela....
Seveda da ne rabi dovoljenje, in ne hodit v skrajnosti, da češ on mene/jaz njega sploh ne sme(m) poklicat. Obstajajo nekatere meje, ki jih je treba spoštovati.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.1.2010 12:38:03   
Kepica83
jaz si pač nemorem predstavljat da bi mene moj klical pa bi ga nahrulila da naj neha bit dosaden ker mi gre to klicanje na živce in blabla. Tudi če bi bilo tako nebi imela srca se tako do njega obnašat. Če vem da me pogreša in da misli na mene.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.1.2010 12:58:18   
Zanica
Dobro, samo ženske in moški smo si različni. Meni tudi paše če me tu pa tam pokliče kako sam in kaj delam, in če mi pošlje kako ljubkovalno sporočilce, ne pa vsak dan "kje si?!" "Zamujaš 10 minut?!" "Kaj delaš tako pomembno da mi ne moreš odpisat?!" in take podobne zadeve za kar se mi zdi da avtorica teme dela svom partnerju....

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.1.2010 12:59:38   
Kepica83

Dobro, samo ženske in moški smo si različni. Meni tudi paše če me tu pa tam pokliče kako sam in kaj delam, in če mi pošlje kako ljubkovalno sporočilce, ne pa vsak dan "kje si?!" "Zamujaš 10 minut?!" "Kaj delaš tako pomembno da mi ne moreš odpisat?!" in take podobne zadeve za kar se mi zdi da avtorica teme dela svom partnerju....

Ja maš prav. Tega pa tudi jaz ne odobravam.

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.1.2010 15:26:44   
roses

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

se podpišem pod tvoje besede.
če ga pa največ dvakrat na dan pokličem, se mi pa ne zdi to NONSTOP! to zame pomeni pozornost, ne pa kontroliranje! da tako kot je ena rekla prej, pomemben je način kako to izraziš. če pa vprašanje kako si pomeni kontrola, pol pa res ne vem več kako se to počne! nočem kontrole in nisem ljubosumna, jaz samo hočem kakšen trenutek preživeti s svojim fantom! pa ko že pride domov (okrog 21.00 ali še kasneje) je tako zmatra da se samo stušira, mogoče kaj poje in pade takoj v posteljo. tko da spet ni nč. ne vem no če je to normalno!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.1.2010 15:54:36   
Kepica83
roses meni je tvoj dragi zelo čuden. Vsekakor bi ga jaz na tvojem mestu zdaj začela kontrolirat če ga do zdaj še nisi. Ker da vsak dan do 9 dela. Pa non stop tečen ko ga draga pokliče, pa aroganten.. nevem no. Bi pa jaz na tvojem mestu nardila tako: nehaj ga klicat, nehaj mu pisat, ne dviguj telefona, ko pride domov samo pozdravi in se dalje baši z kokicami pred tv. Zanj ne pokaži niti pikice zanimanja več. Pol boš pa vidla kak se bo odvijalo. Če  mu je kaj do tebe bo vprašal kaj je narobe ali pa se bo začel za tvojo pozornost malo trgat. Če ne... pol spakiraj. Kako je sedaj te dneve stanje pri vama?

(odgovor članu roses)
Neposredna povezava do sporočila: 33
19.1.2010 16:10:02   
Anonimen
jaz sem mojega klicala non stop. pa ne da bi ga kontrolirala, pac kartako. po parkrat na dan.
pol pa mi je 1x reku, da mu gre na zivce, ker ima tako delo, da mora vse iz rok spustit, masino ustavit, da lahko dvigne telefon.
in sem se ze 1vi dan fuuuul drzala nazaj.
u bistvu on ni mene nikoli klical, ker sem vedno jaz njega.
no, in tisti dan mi ze zjutraj zazvoni telefom..... zakaj ga nisem poklicala, ce je kaj narobe.user posted image

zdaj je pa tko. po 10ih letih. zjutraj okoli 8ih poklice en ai drugi. pac, ce so sli otroci lepo v solo, jaz vprasam, ce je varno prisel na siht.
okoli pol 2eh, 2eh, se s5 pokliceva. ce so otroci soma, kak plan ima za ta dan moz, da vem za kdaj moram skuhat vecerjo .
in je super.

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 19.1.2010 16:20:01 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
19.1.2010 16:18:42   
Kepica83
miska_mccuteuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.1.2010 16:27:54   
Anonimen
edin...zdj sem pa u dilemi....ko sem sla na sprehod z mularijo, je nekam zgasnu....avti so doma.
naj ga poklicem?
sam pol bom mojo trmo prekinilauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.1.2010 16:48:45   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

edin...zdj sem pa u dilemi....ko sem sla na sprehod z mularijo, je nekam zgasnu....avti so doma.
naj ga poklicem?
sam pol bom mojo trmo prekinilauser posted image

se hecaš ali resno misliš?user posted image  jaz bi ga poklicala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.1.2010 16:49:47   
Anonimen
cist resno

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
19.1.2010 16:52:20   
Kepica83

cist resno

Kaj pa če je pri sosedih? si ga poklicala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.1.2010 16:53:41   
Anonimen
nisem še...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
19.1.2010 16:55:19   
Kepica83

nisem še...

Jaz bi ga. Po 10 letih pa ja lahko tu pa tam trmo prekinešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.1.2010 17:02:39   
Anonimen
sj itak vem kje je....moja intuicija je 230%-nauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.1.2010 17:03:56   
Kepica83

sj itak vem kje je....moja intuicija je 230%-nauser posted image

in to je kje?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.1.2010 17:05:30   
Anonimen
predno smo sli na sprehod, ga je poklical sodelavec-kmet. in mu ponudil neke ledvicke, da mu nih bo pripeljal.
in ocitno mu je med tem pripeljal ledvicke in odpeljal njegauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
19.1.2010 17:14:23   
Kepica83

predno smo sli na sprehod, ga je poklical sodelavec-kmet. in mu ponudil neke ledvicke, da mu nih bo pripeljal.
in ocitno mu je med tem pripeljal ledvicke in odpeljal njegauser posted image

ja pripeljal ledvičke, in odpeljal njegove ledvičke na 3 pivčke user posted image user posted image user posted image . No pol pa tak dobro če veš kje je. Zdaj pa ga ne rabiš klicat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.1.2010 17:15:09   
Anonimen
sam u hladilniku ni nenjegovih ledvick...
ocitno se je mudilouser posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
19.1.2010 17:18:36   
Kepica83

sam u hladilniku ni nenjegovih ledvick...
ocitno se je mudilouser posted image

user posted image user posted image user posted image  ni blo časa user posted image . Ali pa jih bosta še kje rablauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.1.2010 18:16:40   
roses
hvala bogu da se "lahko" kličeta miska_mccute. torej pomeni da mata lep in iskren odnos! ceni to! resno ti pravim.
no da vam sporočim, najine zveze je po petem letu in pol konec, ker se ne grem teh igric več!user posted image .
noče se pogovorit o problemih k jih mava, noče več sodelovat z mano, vseeno mu je kako se bom odločila glede tega ali je konec ali ne..... in še bi lahko naštevala! tako da sem se odločila da to zgodbo prekineva oz končava. po eni strani sem rajši sama kot pa da mam take probleme z njim!user posted image
nažalost moram to reči!user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.1.2010 18:42:45   
Anonimen
roses, respect!
zelim ti sreco v prihodnosti!user posted image

(odgovor članu roses)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
19.1.2010 19:00:36   
Kepica83
se strinjam z miško. Roses pravilno si nardila. Ampak vse kaže na to, da te ta gospod ne ljubi. Verjetno te je želel tako daleč spravit da ti narediš konec. Pa še vseeno mu je. Tako da... čaka te lepše življenjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?