Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Hja...po branju, sem stvar razumela tako, da on dela cele dneve, ti si pa doma. Zoprno, ja. Tud mojga ni po 12 ur doma...žal pa je danes tako, da se delo vleče, če pa hočeš gradit, pa sploh vsak evro prav pride. Moški imajo občutek, da največ za družino prispevajo z denarjem, zato radi dodatno delajo, da "bomo ja imeli vse, kar je treba". Čeprav bi včasih njihov čas z nami presegel vrednost tistega zaslužka. Taki so - vsaj po mojih izkušnjah. Problem vidim v tem, da je tebi preprosto dolgčas doma, in da ti takle šparoven lifestyle pač ne odgovarja. Zato ga kličeš, in izražaš želje, da bi kam šla. Ok, imaš pač drugačne potrebe. NJemu pa jasno preseda, da ti mora polagat račune in se kdaj odpelje, ker rabi mir. Da nima telefona, mu pa tudi prav pride. Varianta a je torej: delaj še ti, kot je bilo predlagano, nehaj jamrat in postavi hišo na prvo mesto; varianta b pa: pojdi stran, k nekomu, ki hišo že ima, pa še kakega juraj viška, da boš spet lahko žurala, hodila okrog in tako dalje. Pač moraš ugotovit, kje se bolje počutiš in kaj točno bi rada od življenja. PODPIS!!!! In tole glede klicarjenja in stalnih SMSov.Z bivšim sva se velikokrat slišala in SMSala, pa je vseeno bivši.Ker pač nisva bila za skupaj. Z zdajšnjim, ki je BTW moj mož in imava hčerko, pa se včasih cel dan ne slišiva, tudi SMSa ne pošljeva, ker on pač ni tak. Narava njegovega dela mu ne omogoča, da bi se z mano pogovarjal kadarkoli in mi ves čas na SMSe odgovarjal in sem imela od začetka zveze zaradi tega kar krizo, ker sem bila prej drugače navajena. In mi je lepo razložil, da zveza pač niso SMSi in telefonski klici, da to ni merilo njegove ljubezni do mene. In se strinjam s tem- če se ne slišiva, ne pomeni, da se nimava rada.... In tudi meni bi šlo na živce, če bi me nekdo nonstop po telefonu buzeriral kje sem, kdaj pridem, kam vse bi on šel in kaj počel-medtem ko bi jaz delala zato, da si bova lahko zgradila hišo. Preveč časa imaš.
|