|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po čiščenju
28.7.2006 22:09:31   
Naja31
Drage moje,

danes sem bila na čiščenju.
"Vesela" sem, da je to za mano. Če je bilo tako usojeno, je že dobro za nekaj. Verjetno bolje, da se je zgodilo zdaj čisto na začetku, kot kasneje v nosečnosti. Še najbolj srečna sem bila, ko je sestra rekla, da grem lahko domov.
Poseg je res neboleč, tudi zdaj nimam nobenih bolečin. Punce s katerimi sem bila v sobi, so bile vse zelo fajn.

Moram pa hudo pojamrati čez to našo ljubljansko urgenco. Jaz sem prišla zjutraj malo pred 8h. In potem sem več kot 3 ure čakala, da so me dol pregledali. Pa ni bila taka gužva, ampak dejansko so zaćeli delati šele nekaj čez 10h. To je bilo pa res znoret. Pa tam so bile punce, ki so bile res v bolečinah, ampak očitno to tam nič ne pomeni.
No, potem sem ob pol 12h prišla na vrsto, so me poslali gor na oddelek in potem sem tam spet čakala kot nora. Šele nekaj čez 15h sem prišla na vrsto za poseg.
Od vsega skupaj je daleč najhujše to nečloveško čakanje.
Upam, da nikoli več ne bom morala skozi to.

Očitno ti mora na naši urgenci pol glave manjkati, da si takoj na vrsti.

Lp, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po čiščenju
29.7.2006 6:28:28   
CUKRČEK
O našem zdravstvu nimam besed. <TEbi pa želim, da čimprej spet zagledaš user posted image user posted image .

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.7.2006 10:23:06   
Magi*
želim ti čimprejšnje okrevanjeuser posted image

PS: sem sama izkusila, kako je v bolečinah in z visoko vročino čakati 3 ure na LJ ginekološki urgenci. grrr.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2006 10:17:32   
PIKA
jaz sem prvič čakala od 8 do 12 ure, drugič pa sem šla direktno iz ginekološke ambulante na sprejem in je šlo veliko hitreje. Obakrat sem šla ob 17 uri domov.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 14:04:05   
Jelenche
jaz sem bila tudi včerja na urgenci ob 8h zjutraj že čakala do 10h dol na pregled ker ni bilo zdravnika.

ob 10h so me sprejeli na oddelek šele ob 14h (čeprav sem bila na tešče) so me odpeljali v operacijsko.

sicer je bila z menoj v sobi ena gospa, s katero sem se veliko pogovarjala, da mi je hitree minilo, drugače je pa porazno brez vode toliko časa,...

pa itak si čist napsihiran, pol pa še tok čakaš. user posted image

ampak kaj čmo

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu PIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?