Naja31 -> po čiščenju (28.7.2006 22:09:31)
|
Drage moje, danes sem bila na čiščenju. "Vesela" sem, da je to za mano. Če je bilo tako usojeno, je že dobro za nekaj. Verjetno bolje, da se je zgodilo zdaj čisto na začetku, kot kasneje v nosečnosti. Še najbolj srečna sem bila, ko je sestra rekla, da grem lahko domov. Poseg je res neboleč, tudi zdaj nimam nobenih bolečin. Punce s katerimi sem bila v sobi, so bile vse zelo fajn. Moram pa hudo pojamrati čez to našo ljubljansko urgenco. Jaz sem prišla zjutraj malo pred 8h. In potem sem več kot 3 ure čakala, da so me dol pregledali. Pa ni bila taka gužva, ampak dejansko so zaćeli delati šele nekaj čez 10h. To je bilo pa res znoret. Pa tam so bile punce, ki so bile res v bolečinah, ampak očitno to tam nič ne pomeni. No, potem sem ob pol 12h prišla na vrsto, so me poslali gor na oddelek in potem sem tam spet čakala kot nora. Šele nekaj čez 15h sem prišla na vrsto za poseg. Od vsega skupaj je daleč najhujše to nečloveško čakanje. Upam, da nikoli več ne bom morala skozi to. Očitno ti mora na naši urgenci pol glave manjkati, da si takoj na vrsti. Lp, Naja
|
|
|
|