|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poškodba v vrtcu
23.3.2007 21:05:18   
zara3
Saj ne vem kaj naj storim, ampak nekje se moram potožit.
Danes sem šla v vrtec po otroke in pri hčeri opazim da ima zelo zatečeno ustnico in lice, nakar jo pogledam v usta in vidim da ima premaknjeni obe zgornji enkici(dlesen tudi močno poškodovana), od tega je eden zobek tudi delno odlomljen. Seveda sem takoj vprašala vzgojiteljico kaj se je zgodilo in je rekla da ne ve, ker se pač skupine združijo in jih ona zadnja pazi. Ena punčka ki je v večji skupini je pristopila in povedala da je mojo pupo potisnil drug fantek iz večje skupine. Vzgojiteljica je povedala katera jih je pač očitno takrat pazila in smo se dogovorili da jo pokličeva v ponedeljek, nakar pa je prišla za nami v garderobo, češ da se tudi ona spomni da bi jo naj pač tisti fantek potisnil in nama v tolažbo pove, da je ati fantka tudi skregal.
Skratka, cel popoldan sem hodila po urgenci, da so tamalo pogledali, zobe ima premaknjene, enega odlomljenega in zelo vidno zatečena po obrazu...zaenkrat je pač tako, da bo očitno tako zarastlo, nekaj časa moramo paziti da se ne udari ter uživati mora mehko hrano. Pregled je bil za mojo še ne dvoletno pupo zelo boleč, zelo je jokala, jaz sem bila tako žalosta da so tudi meni polzele solze po licu, zato sem zelo jezna in žalostna da se je to zgodilo. Po eni strani razumem vzgojiteljice, da je težko imeti vse pod nadzorom, po drugi strani pa sem jezna ker me iz vrtca niso niti poklicali in tudi ko sem prišla v vrtec kao niso vedeli za nezgodo.
Še to... ko smo se oblačili mi je en drug ati ki je prišel po otroka povedal da je fant po istem imenu že zjutraj sunil njegovega sina v omaro, pa še vzgojiteljica je rekla da je ta fant ki je to naredil pač bolj divji.
Zanima me, če slučajno katera ve: koliko otrok naenkrat lahko pazi ena vzgojiteljica (dve združeni skupini pazi samo ena vzgojiteljica).
Hvala, da ste mi prisluhnile, bom pa tudi vesela če kaj napišete.
lpz
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poškodba v vrtcu
23.3.2007 21:10:10   
frutka_
Razumem tvojo jezo. Najbolje da v pon. stopiš do svoje vzgojiteljice in se pogovorite. Upam, da boste lepo rešili zadevo.

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2007 21:22:39   
Naja31
Na tvoje vprašanje ti ne znam odgovoriti, ampak bi rada napisala, da mi je full hudo za tvojo punčko.
In tudi meni se ne zdi prav,da te niso poklicali, ko se je to zgodilo.
V ponedeljek se pogovori z vzgojiteljico, in tudi z vodstvom vrtca, če bo potrebno.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2007 21:25:03   
mala maja
Pa vsaj poklicali bi lako.Sej niso slepe nouser posted image user posted image . Za malo pikico pa en user posted image , da se čimprej pozdravi.
Smo pa imeli pri srednjem sinu prav tkega fanta, vsi nemočni, vsi jokali, vsi smo se pritoževali in vsi dočakali dan ko je odšel v šolo.rešili pa ničuser posted image .Sama sem prav kljukala dneve koliko časa bo še fant v skupini.
Drugače se strinjam,user posted image sej so dobre da jih obvladajo.Jim prav zavidam.Nesreče pa se dogajajo. Mi imamo od petka čez celo čelo buško.Baje je prletel v zid.user posted image

24 otrok je meja za skupino, jasli pa 14. Koliko jih ima pa ena pa ne vem.

< Sporočilo je popravil mala maja -- 23.3.2007 21:27:28 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2007 21:27:21   
san
Moja hči je tudi imela dve kar hudi poškodbi v vrtcu, prvič jo je en fantek porinil, da je priletela v rob klopi, 2 mm stran od očesa - 1 mesec sva hodili na kontrole k okulistu in na srečo je bilo, rayen orenk velike šljive, vse ok. Drugič pa jo je en spotaknil in zmajali sta se ji novi stalni enki (to je bilo zadnje leto v vrtcu, tik pred koncem) - pa so mi pozabili povedat (hči pa se mi ni upala, ker je bilo to ravno tisti teden, ko se je vrnila v vrtcu, ker je zaradi očesa ni bilo tri tedne) in sem jaz zvečer doma ugotovila, ko sem pri večerji opazila, da hči težko je. Pa sva spet en mesec letale, da so ji slikali zobe, pa na pregled k zobozdravnici, pa potem še ortodontinji. Res mučno zanjo!
Sej ne vem, ko takole pomislim, se mi zdi, da sta mojedva oba magnet za poškodbe (v šoli ji je pa sošolec klop na nogo ponesreči prevrnil in ji zlomil palec na nogi) - vedno kaj kasirata. Ampak sej ne vem, kaj je za narest.

Koliko jih mora biti v popoldanskem varstvu ne vem, pri nas je po četrti uri samo ena, ki ima vse otroke iz vseh skupin do pete ur. Saj je nekje določeno. Enkrat sem na Med.over.net prebrala na forumu Vrtec..., pa sem že malce pozabila kaj je pisalo.

Pa še to...Moj sinko si je tudi poškodoval prednji enki pri enem letu in pol - ena je postrani, druga malo odlomljena, dlesen je bila močno otečena, pa je na srečo sedaj pri treh letih vse ok. Zobki mu niso počrneli in jih ni bilo treba spulit, tako da tudi stalni verjetno ne bodo premaknjeni.

Upam, da bo s hčerkico in njenimi zobki vse uredu
lp, S.

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2007 21:32:51   
san
Sem pozabila povedat, da sem jaz potem drug dan vzgojiteljico klicala zjutraj v vrtec, zakaj me niso poklicali, pa je rekla, da je čisto pozabila povedat in se mi je ful opravičevala in tudi rekla je, da ni vedela, da je bil tako hud udarec, da so se ji zmajali zobje in da tega ama ni opazila.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2007 21:32:56   
Anonimen
Mlečni zobje, četudi se zamajejo ali premaknejop, se zelo radi nazaj zarastejo, tako da zaradi tega, se mi zdi, ni panike. Je pa re, da bi lahko kaj rekle na to temo, edino, če takrat ni tako grdo zgledalo, pa je šele potem zateklp.

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2007 21:39:10   
BLAŽIKA
tudi meni se ne zdi prav,da te niso poklicali, ko se je to zgodilo.
V ponedeljek se pogovori z vzgojiteljico, in tudi z vodstvom vrtca, če bo potrebno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2007 21:50:24   
Njuškalo
Nam se je zgodila podobna reč in so me vzgojiteljice takoj poklicale.Je bilo potrebno šivanje ,saj je imel kar luknjo v dlesni.Ni ga pa nihče porini, temveč je pri nogometu sam priletel v nek steber.Kako mu je to uspelo,ne vem.
Vsekakor bi te morale poklicati, se mi zdi.V ponedeljek se kar pogovori s tisto vzgojiteljico!user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2007 8:41:47   
Blejka26
ja res bi te morai poklicati,ko se je to pripetilo...jaz bi res znorela če me ne bi..punca ima okrušen zob..in to ni kar ena navadna praska.Kaj so razmišljali????

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2007 8:42:18   
skuštrana
V vsej tej zgodbi meni ni jasno, zakaj te vzgojiteljice niso poklicale, ko se je to zgodilo? Jaz bi se z njo osebno pogovorila in jo prosila, da me naslednjič takoj obvestijo..Saj je za razumet, da se otroci med sabo prerivajo, da padejo in se poškodujejo, ampak da ti pa to ne javijo in so kar tiho, to mi pa ni jasnouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2007 19:21:44   
zara3
Hvala za vaše odgovore.
Hči je še vedno zatečena kot včeraj, tudi zobje so precej premaknjeni navznoter, sicer pridno je (mehko hrano), bo pa morala biti nekaj dni doma, da oteklina izgine in zobki malo zarastejo.
V ponedeljek bom pa na vsak način stopila v kontakt z vzogjiteljicami, da izvem kako natančno se je zgodilo, ter seveda zakaj me ob tako hudi poškodbi o tem niso obvestile.
Bom javila v ponedeljek kaj bodo povedale.
Lep vikend vsem!!!
Z

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2007 19:24:50   
zara3
Evo, smo se pogovorili. Vzgojiteljice so bile res zaskrbljene, zadeva se je zgodila ob navzočnosti dveh vzgojiteljic, ki sta hči pregledali in se jima ni zdelo tako hudo, mislili da je preklana ustnica. Z možem sva povedala, da vseeno ni prav da niso pokicali, je pa tako da so tudi vzgojiteljice samo ljudje, ki tudi naredijo napako. Kakorkoli že, vzgojiteljicam zaupam, sem pa tudi vesela, da gredo otroci radi v vrtec in imajo vzgojiteljice radi.
Moja pupa bo ta teden pri babici, na mehkejši hrani, drug teden pa bo nazaj v vrtcu.
Lep pozdrav!

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?