san -> RE: poškodba v vrtcu (23.3.2007 21:27:21)
|
Moja hči je tudi imela dve kar hudi poškodbi v vrtcu, prvič jo je en fantek porinil, da je priletela v rob klopi, 2 mm stran od očesa - 1 mesec sva hodili na kontrole k okulistu in na srečo je bilo, rayen orenk velike šljive, vse ok. Drugič pa jo je en spotaknil in zmajali sta se ji novi stalni enki (to je bilo zadnje leto v vrtcu, tik pred koncem) - pa so mi pozabili povedat (hči pa se mi ni upala, ker je bilo to ravno tisti teden, ko se je vrnila v vrtcu, ker je zaradi očesa ni bilo tri tedne) in sem jaz zvečer doma ugotovila, ko sem pri večerji opazila, da hči težko je. Pa sva spet en mesec letale, da so ji slikali zobe, pa na pregled k zobozdravnici, pa potem še ortodontinji. Res mučno zanjo! Sej ne vem, ko takole pomislim, se mi zdi, da sta mojedva oba magnet za poškodbe (v šoli ji je pa sošolec klop na nogo ponesreči prevrnil in ji zlomil palec na nogi) - vedno kaj kasirata. Ampak sej ne vem, kaj je za narest. Koliko jih mora biti v popoldanskem varstvu ne vem, pri nas je po četrti uri samo ena, ki ima vse otroke iz vseh skupin do pete ur. Saj je nekje določeno. Enkrat sem na Med.over.net prebrala na forumu Vrtec..., pa sem že malce pozabila kaj je pisalo. Pa še to...Moj sinko si je tudi poškodoval prednji enki pri enem letu in pol - ena je postrani, druga malo odlomljena, dlesen je bila močno otečena, pa je na srečo sedaj pri treh letih vse ok. Zobki mu niso počrneli in jih ni bilo treba spulit, tako da tudi stalni verjetno ne bodo premaknjeni. Upam, da bo s hčerkico in njenimi zobki vse uredu lp, S.
|
|
|
|