|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plus da ali ne?
30.3.2007 12:21:06   
MT
Zivjo :)

Se ena nova na forumu ... prebiram vas sicer 2 meseca, odkar sva se s fantom odlocila, da zacneva delati na dojencku :)

Imam pa en problem. Danes je 30. dan od zadnje menstruacije. Ponavadi jo imam na 29-31 dni (do nevembra jemala KT in od takrat tudi redno dobivala M). In ker jst ne bi bila jst, ce bi od neucakanosti pocakala se kak dan in potem testirala nosecnost, bi bilo tudi fajn :)

Znake sicer imam - zelo me bolijo jajcniki, se posebno levi. Pa utrujena sem in pogosto hodim na veliko potrebo. Tudi izcedek je povecan.

Danes zjutraj sem vstala in na jutranji urin naredila test First sign. Skoraj takoj je pokazal dve vidni crtici. Kontrolna je sicer bolj vidna, ampak je tudi druga lepo vidna. In ker mi ni dalo miru, sem morala narediti se en test ... tokrat Babx check mini .. ob 11:30. Ta je tudi pokazal drugo crtico, vendar pa zelo rahlo.

Torej crtici sta bili obakrat dve, vendar drugic zelo manj vidna. Ker sem pa prebrala ze vse mogoce, da lahko ti testi pokazejo dve crtici, ceprav nisi nosec, sem skepticna. Kaj pravite? Verjetno je najbolje pocakati se nekaj dni in se enkrat narediti test, da se ne bova z mojim prehitro veselila? Se mu ne upam niti povedat, da ne bova potem oba razocarana.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plus da ali ne?
30.3.2007 12:22:57   
Anonimen
Če sta ti dva testa pokazala user posted image si zagotovo nosečauser posted image
Lahko pa čez ene dva dni ponoviš da boš ziher.user posted image

Tako da ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2007 12:24:14   
stunfek
Sigurno si noseča. Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2007 12:28:16   
bipsy
Seveda si noseča, lahko svoje veselje deliš z dragim, saj sta ti dva testa pokazala user posted image , tako da se nimaš kaj bat!!!!Iskrene ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  , pa lepo nosečnost in zdravega user posted image , ti želim!!!!
Srečno!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2007 12:30:46   
HHH
Seveda si. Čestitam!!!!

(odgovor članu bipsy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2007 12:34:54   
BaByGiRl
Sigurno si noseča, Čestitam.user posted image
Drugi pa je bil zato slabši, ker je samo prvi jutranji urin nabit s hormoni.

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2007 12:36:22   
MT
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za cestitke :)))) Upam, da imate res prav. Kar ne morem verjet :) Bom presenetla mojega danes .. bo tolk vesel :)

Tudi vam srcno zelim, da boste cimprej nosecke. Nama je ratalo v drugo ... tko da si niti pomislit ne upam, kako bi bilo, ce bi se morala matrat kot nekatere izmed vas :( DRZIM PESTI tudi vam!!!

(odgovor članu HHH)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2007 12:41:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MT)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2007 13:37:25   
copatek
Ja MT, to je to. ČESTITAM user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla v klubu nosečk.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2007 13:47:26   
kaja80
To je to! Čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu copatek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2007 18:55:13   
levinjaa
Bravo!!   user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2007 21:33:32   
dajamaja
superuser posted image in srečno user posted image  

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2007 22:07:56   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2007 22:28:19   
andre3a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.4.2007 21:24:04   
girly
čćestitke!

kaj bi jaz dala, da bi bila na tvojem mestu....

lepo user posted image  ti želim!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.4.2007 21:45:57   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čim lepših user posted image ti želim in seveda zdravo user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.4.2007 22:47:22   
monika22
Čestitke tudi iz moje strani! user posted image  user posted image   user posted image  user posted image   user posted image

Želim ti čim lepšo user posted image  in naj ti teh user posted image  čim prej mine, brez zapletov!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
1.4.2007 23:35:07   
katipi
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.4.2007 10:03:11   
MT
Punce, hvala vam za lepe želje user posted image

Je bil moj tooooooooolk vesel, ko je izvedel ... še cel vikend nisva mogla dojet, da je res. Zdej pa upava samo, da bo vse v redu s pikico.

Resnično upam in držim pesti za vse, ki še čakate, da vam uspe in da boste tudi kmalu zagledale user posted image !

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.4.2007 10:33:10   
TinkiBinki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Lepo user posted image  in uživaj!

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.4.2007 13:02:41   
daga11
ČESTITAM!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MT)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.4.2007 14:25:57   
dusica04
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa to je ....brez besed sem....vse najlepše želje in čestitke ....

oh kako bi jaz tudi imela user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.4.2007 14:58:55   
Taula
ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.4.2007 21:55:46   
MAJA127
Tudi iz moje strani ISKRENE ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image . Lepo in zdravo user posted image  ti želim.

Moram pa povedati, da imam tudi jaz podoben primer. ne vem na koga naj se obrnem, ker nikomur ne želim dajati lažnih upov.
Jaz imam namreč menstruacijo nekje od 32-34 dni....ta mesec pa je vse skupaj tako čudno; moje počutje ni najboljše in danes je 36 dan pa še vedno ničesar. Zato sem naredila pred eno uro test (Baby chack) in test mi je pokazal user posted image , vendar eno zelo malo vidno črtico. Jutri zjutraj bom ponovila in bomo videli kaj bo pokazalo jutri. Ali menite, da je to prezgodaj da bi pokazalo sigurno in kako zanesljiv je ta test (danes sem ga namreč prvič zasledila v DMu).

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 24
2.4.2007 23:36:37   
copatek
Maja127, po tem kar si zapisala, se mi zdi, da nisi prekmalu delala testa, da ti je pokazal pravilno in da boš čez devet mesecev srečna mamica svojega otročička. Za vsak slučaj pa seveda jutri naredi še enkrat test. Iskrene čestitke, pa se vidiva decembra v porodnišnici.user posted image

(odgovor članu MAJA127)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.