MT -> plus da ali ne? (30.3.2007 12:21:06)
|
Zivjo :) Se ena nova na forumu ... prebiram vas sicer 2 meseca, odkar sva se s fantom odlocila, da zacneva delati na dojencku :) Imam pa en problem. Danes je 30. dan od zadnje menstruacije. Ponavadi jo imam na 29-31 dni (do nevembra jemala KT in od takrat tudi redno dobivala M). In ker jst ne bi bila jst, ce bi od neucakanosti pocakala se kak dan in potem testirala nosecnost, bi bilo tudi fajn :) Znake sicer imam - zelo me bolijo jajcniki, se posebno levi. Pa utrujena sem in pogosto hodim na veliko potrebo. Tudi izcedek je povecan. Danes zjutraj sem vstala in na jutranji urin naredila test First sign. Skoraj takoj je pokazal dve vidni crtici. Kontrolna je sicer bolj vidna, ampak je tudi druga lepo vidna. In ker mi ni dalo miru, sem morala narediti se en test ... tokrat Babx check mini .. ob 11:30. Ta je tudi pokazal drugo crtico, vendar pa zelo rahlo. Torej crtici sta bili obakrat dve, vendar drugic zelo manj vidna. Ker sem pa prebrala ze vse mogoce, da lahko ti testi pokazejo dve crtici, ceprav nisi nosec, sem skepticna. Kaj pravite? Verjetno je najbolje pocakati se nekaj dni in se enkrat narediti test, da se ne bova z mojim prehitro veselila? Se mu ne upam niti povedat, da ne bova potem oba razocarana. LP
|
|
|
|