|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plonkanje
31.3.2010 16:59:30   
majch
švinglanje, prepisovanje...torej, koliko in kako ste se ilegalno trudili med testi v šoli?

user posted image

I'm back and I'm bad.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plonkanje
31.3.2010 17:07:00   
Katy78
Jaz nisem pogosto plonkala, največkrat pri fiziki ali pa matematiki ker se mi ni dalo naučit vseh tistih formulc na pamet in sem si jih napisala na roko, največkrat pa kar na mizo - so bile mize tako znucane in popisane, da se ni opazilo, če si še ti kaj dopisal. user posted image

Sva pa s sošolcem, s katerim sva sedela skupaj, velikokrat zamenjala teste s šošolkama, ki sta sedeli pred nama, tako da sva imela midva oba test A onidve pa obe test B. Ampak to samo pri biologiji, smo imeli tak fajno učiteljico. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 31.3.2010 17:08:35 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2010 17:17:09   
miapia
redko sem preplonkala od soseda, sem si pa parkrat naredila kvalitetne plonkiče, ki sem jih na koncu zelo težko uporabila, ampak pisati plonkiče = Učenje user posted image

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2010 17:33:25   
mojamura
jaz nisem plonkala, ne plonkam in ne bom plonkala....če ne vem pač ne vem.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2010 17:54:09   
n€na
Vsak test, ki sem ga pisala sem plonkala...na srečo so me dobili samo enkrat :))

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2010 17:55:19   
Anonimen
po izobrazbi sem prof. pa se ne spomnim, da kdaj ne bi plonkala user posted image  user posted image

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2010 17:57:26   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Vsak test, ki sem ga pisala sem plonkala...na srečo so me dobili samo enkrat :))

Mocno, mocno upam, da nisi kaksna medicinka po poklicu ali kaj takega, kjer bi ljudje bili odvisni od tebe.

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2010 17:58:17   
hrchy
haha nena jaz tudi... skoraj za vsak test sem imela plonkic. Ampak zmeraj samo za backup. Najboljs je pa bilo, ker je bila mami uciteljica in mi je znala svetovat najboljsi nacin...user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2010 18:01:06   
KIKI****
Ne znam plonkat. Še zdaj se nisem naučila plonkat. Kar znam znam, ostalo pač mal bolj diplomatsko opišem, če zadanem bistvo je v redu, če pa ne pa tud. S tem, da sem na faxu samo 1 izpit opravljala 2x.

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2010 18:06:50   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Mocno, mocno upam, da nisi kaksna medicinka po poklicu ali kaj takega, kjer bi ljudje bili odvisni od tebe.

a ti nisi nikoli plonkala??

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2010 18:07:26   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

Ne znam plonkat. Še zdaj se nisem naučila plonkat. Kar znam znam, ostalo pač mal bolj diplomatsko opišem, če zadanem bistvo je v redu, če pa ne pa tud.

Ej, točno isto. poleg tega se mi zdi da se vse ((ne)znanje) slej ko prej vrne in obrne (upam, no user posted image )

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2010 18:20:49   
al1*
Najbolj inovativen plonk, kar sem jih do sedaj videla: ena dijakinja je imela belo nalakirane nohte, gor pa s tankim črnim flomastrom napisano vse živo. user posted image

lp

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.3.2010 18:27:40   
picola1
Plonkala sem dokaj redno, čeprav mi je zdej ful žal...ker veliko stvari zarad tega ne vem pa bi mi zdej še kako prav prišle (ali pa pač že zaradi same razgledanosti)...Sej če bi si sama pisala plonkce, bi mogoče še nekako šlo...sam sem si jih ponavadi samo skopirala par minut pred testom, tako da sem si samo na hitro pogledala, kje je sploh kaj na plonkcu...user posted image
Zdej bi se veliko več učila (v srednji šoli se nisem skoraj nič...še za zaključni izpit sem se sam par dni), ker si sama želim več znat, več vedet...sploh pa o stvareh, ki se tičejo mojega poklica...(enkrat mi je blo ful nerodno, ko smo se v službi nekaj pogovarjali pa jih je kar nekaj vedelo eno stvar, jaz sem bila med redkimi, ki nisem vedela...in so rekle punce, da smo se to učili v srednji šoli, jaz pa prvič slišala...user posted image user posted image ) Tako da zdej moram ful enih stvari samoiniciativno prebrat in jih it pogledat, da sem na tekočem in da dokaj dobro opravljam svoj poklic.

Ah...mladost je norost...Pa slabe učne navade tudi...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.3.2010 18:28:45   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: miapia
redko sem preplonkala od soseda, sem si pa parkrat naredila kvalitetne plonkiče, ki sem jih na koncu zelo težko uporabila, ampak pisati plonkiče = Učenje user posted image

Samo res se naučiš. Skoraj ga potem nisem rabila.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.3.2010 19:00:24   
ribica.
ne znam plonkat, nimam živcev za to. Raje sem napisala kaj manj, kot da bi zgubljala živce s tem a me bojo dobili s splonkcem v roki. Enostavno nisem za te fore. Preveč stresa.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.3.2010 19:01:16   
Spark
V srednji šoli sem ogromno pisala plonkiče, ampak uporabljat jih pa nisem znala. Sem se pa iz tistega pisanja ogromno naučila.
Na faksu sem pri ene dveh predmetih plonkala, potem pa sem nehala pisat plonkiče, ker vedno farbam ko imam plonkič in so me takoj gledali, ker sem bla vsa čudna v faco. Meni je na faksu pomagalo, da sem takoj pogledala test in če kaj nisem razumela vprašala sošolko, kaj to je. Običajno sem rabila samo namig, potem pa sem nakladala.
Po mojem pa sem veliko izpitov naredila na račun blefiranja. Na sploh nimam dara govora in se mi zdi da sem v družbi bolj med tihimi, ampak pri izpitih kadar nisem znala, sem se pa vedno full razpisala.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.3.2010 19:12:34   
liliana
Celo srednjo šolo sem matematiko prepisovala in jo imela zaključeno celo 4.....user posted image vendar pojma nisem imela o njej.....je pa na faksu to prišlo za mano....in sem se morala od a do ž vse naučiti....

Na faksu sem pa tu pa tam kak izpit tudi naredila s pomočjo prepisovanja.....vendar tam je bilo to bolj v to smer, če se mi kako poglavje ni dalo učiti in sem potem tisto vprašanje prepisala.....plonkcov pa nisem uporabila.....ker ko sem si jih pisala, mi je itak tisto "šlo v glavo" in mi jih ni bilo potrebno uporabit.....  

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.3.2010 20:00:15   
Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

a ti nisi nikoli plonkala??

In kaj imas ti od mojega plonkanja ali neplonkanja? Se vedno mocno upam, da nisi v poklicu kjer so cloveske usode na kakrsen koli nacin odvisne od tvojega znanja ali strokovnosti....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 18
31.3.2010 21:00:40   
Anonimen
Preplonkala sem tri četrt zgodovine, direktno iz zvezka. Za plonke pisat sem bila prelena.

Četrt jo znam, ker je nekaj časa samo spraševala. Tam od industrijske revolucije naprej. Za ostalo mi je danes žal, da nimam pojma user posted image .

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
31.3.2010 21:01:59   
rija
vse dosadne predmete sem preplonkala....in prosim upoštevajte, da sme đše iz časov socializma...ko smo se mogli na pamet drilat vsak klinčev datum, ko je kdo prdniluser posted image

kar pa me je zanimalo, pa sem si itak zapomnila.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.3.2010 21:04:24   
rija

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Celo srednjo šolo sem matematiko prepisovala in jo imela zaključeno celo 4.....user posted image vendar pojma nisem imela o njej.....je pa na faksu to prišlo za mano....in sem se morala od a do ž vse naučiti....

uh, jaz tudi. smo imeli enega takega profesorja, da se mu je hebalo za vse nas. in tako sta dva v razredu reševala, ker sta pač imela interes, eden skupikno A eden B ostali pa smo samo hitro prepisali.
da ne pravim, da smo konstantno lagali ocene ob vpisovanju v redovalnicouser posted image user posted image user posted image

in mene je enkrat dobil, ko sem namesto 2 rekla 3...pa me je napizdil...na koncu sem ga celo prepričala, da je on narobe slišal....in mi iz vsega hudega nato vpisal 4user posted image

...vox populi...

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.3.2010 21:17:53   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Preplonkala sem tri četrt zgodovine, direktno iz zvezka.

enako, in imam na zgodovini res kar temo. Samo, smo pa imeli tudi tako prfokso, da nam je to dopuščala...to govorim za SŠ, na faksu je bilo pa itak res preveč materiala za plonkce pisat, sem si pa vedno naredila ultra kratke povzetke za vsako temo/področje in če mi je zagustilo, je bilo dosti, da sem samo pokukala (pa če se je sploh dalo) -  kdaj sem se vsega spomnila, kdaj pa tut neuser posted image , pa še to sem se zraven tko tresla, da tut pisat nisem mogla normalno...
Ene dvakrat sem pa imela izpit, ko je rekel asistent: "na mizi imate lahko vse"...pol mi je bilo takoj jasno, da bo zaheban izpit. Pa je bil res.user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.3.2010 21:21:51   
Anonimen
Celo srednjo šolo sem matematiko prepisovala in jo imela zaključeno celo 4.....user posted image vendar pojma nisem imela o njej.....

Jaz sem jo pa samo enkrat (isto iz zvezka) - in pride prfoksa ter pravi, naj raje premislim, preden gledam v zvezek user posted image . Samo matematiko sem full znala in se, kros maj hart, tistega nikakor nisem mogla spomnit.

Se pa še živo spomnim, s kakšnim nasmehom na obrazu mi je prišla prfoksa to rečt. Lepi spomini.

na faksu je bilo pa itak res preveč materiala za plonkce pisat

Tam se mi je že blesavo zdelo, da plonkam user posted image .
Se mi je zdelo, da nisem tolk butasta, da se ne bi ene knjige uspela naučit.

Mogoče sem se tudi motila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil milijonarka -- 31.3.2010 21:24:09 >

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
31.3.2010 22:15:52   
majch
jaz v oš nisem praktično nič plonkala, v srednji...mogoče kdaj, na faksu pa si nisem upala, razen na izpitu iz konzonantizma, ko enostavno nisem več mogla normalno funkcionirat in sem mela v glavi čežano od razvoja glasov, izpita pa reees nisem želela pogrnit...bogve, če bi ga kdaj nardila sploh. Toliko o tremi.

Bi mi pa poznavanje plonkarskih načinov zdaj kdaj prav prišlo.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
31.3.2010 22:17:16   
poli*
Bolj kot je šlo proti koncu šolskega leta (sr. šola), bolj je bila glava polna in utrujena, tko da je bil junij ponavadi preplonkan.
Matura je bila pa itak zlata (brez plonkanja user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?