picola1 -> RE: plonkanje (31.3.2010 18:27:40)
|
Plonkala sem dokaj redno, čeprav mi je zdej ful žal...ker veliko stvari zarad tega ne vem pa bi mi zdej še kako prav prišle (ali pa pač že zaradi same razgledanosti)...Sej če bi si sama pisala plonkce, bi mogoče še nekako šlo...sam sem si jih ponavadi samo skopirala par minut pred testom, tako da sem si samo na hitro pogledala, kje je sploh kaj na plonkcu...[sm=zmeden.gif] Zdej bi se veliko več učila (v srednji šoli se nisem skoraj nič...še za zaključni izpit sem se sam par dni), ker si sama želim več znat, več vedet...sploh pa o stvareh, ki se tičejo mojega poklica...(enkrat mi je blo ful nerodno, ko smo se v službi nekaj pogovarjali pa jih je kar nekaj vedelo eno stvar, jaz sem bila med redkimi, ki nisem vedela...in so rekle punce, da smo se to učili v srednji šoli, jaz pa prvič slišala...[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]) Tako da zdej moram ful enih stvari samoiniciativno prebrat in jih it pogledat, da sem na tekočem in da dokaj dobro opravljam svoj poklic. Ah...mladost je norost...Pa slabe učne navade tudi...
|
|
|
|