|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plod
29.4.2005 11:06:55   
nina42
G. mi je rekla, da je plod malo manjši.
Ali to pomeni, da bo tudi dojenček manjši, ali bo do poroda še zrasel do povprečne velikosti?????:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plod
29.4.2005 11:13:06   
Anonimen
Ne, ponavadi ne gre za to, da je manjši ampak mlajši. Torej je možno, da si noseča malo manj kot si mislila. Le ginekologom se vse zdi jasno in vse tako butasto znajo povedat.

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   plod
29.4.2005 11:13:24   
Anonimen
Aja, kolk si pa noseča?

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   plod
29.4.2005 14:17:20   
nina42
pri 9 t je bil-a velik-a 12 mm.
:zmeden:

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plod
29.4.2005 15:28:54   
Anonimen
Nina žal ne vem koliko velik mora biti pri določeni starosti.

Se pa PDP določa v 12. tednu na nuhalni. V tistem času so vsi plodki prbl. enako veliki in je povsem možno, da ti bodo prestavili rok poroda. Meni recimo ga ginekologinja ni prestavila, čeprav so vse meritve kazale do 2 tedna odstopanja. No, pa sem potem tudi rodila 15 dni čez rok.

Jaz na tvojem mestu ne bi skrbela.

(odgovor članu nina42)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   plod
29.4.2005 21:25:00   
corfu
Nikar ne skrbi, mene je ginekologinja zadnji mesec na vsake tri dni pošiljala na ultrazvok, ker naj bi bil moj tako majčken, sploh obseg trebuha je bil majhen, pa stegnenica tudi, tako da me je prav prestrašila, skoz je govorila, da je suhec...pa premajhen, ultrazvok zato tako pogosto, ker se je bala, da ne bo več napredoval, ampak nazadoval v tem primeru bi naredili predčasni porod.

Rodil se je najin sonček, čisto "normalne" velikosti, teže in dandanes prekaša marsikaterega vrstnika mesečnika. Je pravi bučko.

SREČNO!!!

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   plod
30.4.2005 12:07:02   
Jessy
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Če ti kaj pomaga!

lp, Jessy

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plod
30.4.2005 12:14:29   
Jessy
http://www.babycenter.com/general/fetaldevelopment/pregnancy/1290794.html

Sem ga skopirala še enkrat, ker zgornjega meni noče odpreti. Mogoče bo pa tega (čeprav je isti.:zmeden:)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   plod
30.4.2005 15:40:44   
bobek05
Joj, ne se sekirat.. Meni pa so na morfologiji rekli, da je pretežji in prevelik, pa me pošiljali na test za nosečniški diabetis in me 100x spraševali, če sem prepričana, kdaj sem imela 1. dan zadnje M...:hudicek: Pa sem mu 100x povedala, da sem prepričana, ker imam vedno redno itd...

Potem pa mi je moj osebni G rekel, da to čisto nič ne pomeni, da lahko da :duda: zdaj (takrat sem bila v 23t) pač malo prehiteva, da pa se bo kasneje njegova rast umirila...

Tako, da glavo gor... Lahko da je res plod malo manjši, ker je manj star, kot so prvotno mislili, lahko pa da je to samo trenutno in da bo kasneje začel hitreje rasti..

:nosecka: + :duda: 30t 6/7

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?