|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pločevinasta kritina
28.8.2006 21:24:26   
shooo
Na našm bloku je potrebno menjanti streho. Nujno.
Zanima me ce kdo ima kasne argumente za ali proti pločevinasti kritini (s-metal,, recimo)trenutno je streha krita s kalsicnimi opecnatimi stresniki in jjaz bi bila najbolj zadovoljna ce bi tako tudi ostalo. Večina bi pa rada pločevino.Predvsem me zanima hrup,izolacija, trajnost..
hvala
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pločevinasta kritina
28.8.2006 22:16:07   
sjug
Za pločevino: lahka kritina, običajno 30-letna garancija, enostavna za vzdrževanje - ga praktično ni (sem zagotovo še kaj pozabila).
Proti pločevini: slabša toplotna izolacija, nujno je treba dodatno izolirati streho, verjetno dražje??? Kako je pa z ostrešjem na bloku?

Pri nas so bile prej salonitke, zato smo dali gor mislim da Hosekro ali vsaj nekaj podobnega. Ni bilo ravno poceni. Aja praktično ves sever - Skandinavija je pokrita s plehom, ki ga barvajo.

Never Ever Give Up!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2006 11:02:37   
Naty_ka
Zakaj bi bila slabša toplotna izolacija?
Saj se itak v takih primerih pokriva z "sendvič" pločevino (ki je hkrati tudi dober zvočni izolant). Ta ima 8 ali pa 10 cm izolacijo. Streho je edino potrebno podeskati.
Vsekakor pa je s-metal daleč pred vsemi.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2006 15:39:35   
bamby
Trimo streho dobiš že tudi izolirano. Prizkušena je na strehi v bloku mojih staršev in so vsi zelo zadovoljni z njo.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.