Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:15:37
|
|
|
|
mtd
|
;)paprike izprazni, pokrovčke obdrži, vse polij s kropom in pusti ;)potem skuhaj riž v vreli slani vodi, ene 12-15 min, ga odcedi, polij z mrzlo vodo ;)faširano meso prepraži na olju in čebuli, dodaj sol, jajce, peteršilj ... začimbe po želji to maso zmešaj z rižem, nafilaj v paprike, zapri s pokrovčki in "zašpili" z zobotrebci, da se ne raznese vsebina8) ;)paprike kuhaj ene 3/4 do ene ure v omaki: ;)na olju prepraži čebulo, moko in sladko - rdečo papriko (v prahu), dodaj vročo vodo, mezgo, zaćimbe po okusu
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:15:37
|
|
|
|
žužu
|
čisto domač recept, meni je zelo dober. skuhaš toliko pesti riža, kot je paprik, riž zavreš in kuhaš pet minut. sesekljaš pest peteršilja, strok česna, četrt čebule, jajce in sol. vse skupaj premešaš, dodaš mleto meso in riž. nafilaš paprike, jih daš v posodo. zaliješ z omako, ki jo narediš iz svežega paradižnika in paradižnikove mezge, soliš. najboljše so, če jih prejšnji dan kuhaš 15 minut in nato naslednji dan do konca.
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:15:46
|
|
|
|
india
|
Albinca, a ti si bla danes pri meni v kuhinji??? Mi jih imamo ravno danes za kosilo! Paprike umiješ, izrežeš zgornji del in izdolbeš. Masa: mleto meso, kuhan riž, poper, malo rdeče paprike, petršilj, osl, Vegeta, česen, 1 jajce ( ali 2, po potrebi). Maso zmešaš, napolniš paprike in nato paprike zložiš v velik lonec s paradižnikovo omako. Paradižnikovo omako pa nareidm kot za čufte ( na čebuli prepražim malo sladkorja, dodam paradižnikovo mezgo, malo moke in zalijem z vodo, dodam baziliko in origano,) v to omako pa zložim paprike eno poleg druge, tako, da so z omako prekrite. Po potrebi med kuho zalivam, ogenj pa mora biti majhen, da se ne prismodijo.
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:17:25
|
|
|
|
mtd
|
joj, joj pa ne pozabi paprik pred obdelavo na dnu prešpikati, da se med kuhanjem ne bodo napele8)
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater, še prešpikat jih je treba? No, ne bom pozabila. hvala vsem, grem v štacuno po material. ;) In ja, zadnjič sem manjkal pri učni uri, žal :(
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:27:38
|
|
|
|
Baldi
|
Preden greš v štacuno, še moj recept: Sestavine Kozarec pečenih paprik iz katerekoli štacune, 2 žlici ekstra deviškega olivnega olja sol poprova mešanica v zrnu čim več strokov česna mal prteršilja Kupiš vložene pečene paprike, odpreš kozarec, narežeš česen, prteršilj iz zmešaš z oljem ,dodaš poper in sol. Mešanico nafilaš v paprike, pol jih pa narežeš. Kot faširano meso ponavadi zraven ponudimo kakšne dobre čevape, namesto riža pa kajmak. Dober tek:sloncek: LP:pujs:
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:30:41
|
|
|
|
tjaga
|
Al binca, a bo kakšna viška?? :love::love::love:
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:34:04
|
|
|
|
ZARA
|
...ja jst jih nafilam 8)...
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 10:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej, nehej :zmeden2: S čim pa? :zmeden2:
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 11:03:24
|
|
|
|
Jančika_
|
S filo.
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 11:05:53
|
|
|
|
ZARA
|
:)- Jančika,hvala...
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest jih nardim tako: 1.) Pokličem mami 2.) Jih naredi 3.) Jih pogrejem Ponavad se ta recept ful obnese. Pa vse maš doma, ni treba nč v trgovino.
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:05:25
|
|
|
|
baguSka
|
Hehe Meta. jst tud ta recept uporabljam. Res je superca!8)
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:37:08
|
|
|
|
pika74
|
Jaoooo jst pa ful lačna :((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:43:58
|
|
|
|
baguSka
|
Jej. Ne vem če ti bo kšna fouš.:zmeden2:
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:46:51
|
|
|
|
pika74
|
bom kr hrenovke skuhala na hitr:)-:)-:)-
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:50:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, ha, papričice mice se že kuhajo :bravo: Mmmmm, kako lepo diši, bi kdo :)-
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 12:57:26
|
|
|
|
india
|
Binca, tud moje se kuhajo!!!! NJammmi, kaj boš pa zravn dala? Pire, makarone, kruh??? Pa vilco in nož seveda:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 13:00:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sam kruh, se mi ne da še krompirja kuhat :hudicek: Dost ma :)-
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 13:02:45
|
|
|
|
baguSka
|
Jst sm šla pa zdej kr po obaro. Sicer ni od mami, je pa iz menze.8)
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 13:06:20
|
|
|
|
viv_
|
Greš v štacuno od Mesarstva Čadež, kupiš že nafilane paprike, pol jih pa doma samo še u pisker vržeš in skuhaš ali spečeš, pa je. So k da bi ble original domače ;)
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 13:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo viv, za tole pa bi ti jest dala oskarja! To pa je super genialna ideja! Najboljša stvar, ki se mi je dons zgodila.
|
|
|
|
plis, kako nardite filane paprike 9.6.2005 13:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Mesarstvo čadež je pa pred mojim pragom :zmeden2:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?