Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plinski žar z vulkanskim kamenjem 12.5.2009 22:21:37
|
|
|
|
robinzon
|
Ne predstavljam si, da bi ga imeli v bloku. Mi ga imamo na terasi in po navodilih naj bi ga na koncu malo bolj prikuril, da ga očistiš. Takrat se kadi tako, da zakadi pol vasi in tega ne prakticiramo več. Poleg tega vulkansko kamenje ni to, kar pravijo, se segreje in tudi hitro ohladi. Če nanj kapne maščoba, se vžge in gori - enako kot pri oglju. Mi pa pride prav med tednom , kadar hočem kaj zapečti za kosilo in ni treba cele procedure okrog oglja. Sicer pa dobi posoda za vžgat brikete, se ne kadi in jih lepo streseš na žar. Ali pa kokosove kocke, katere se takoj vžgejo in se uporabljajo namesto briketov, so pa precej drage.
|
|
|
|
RE: plinski žar z vulkanskim kamenjem 13.5.2009 7:42:29
|
|
|
|
Hope2
|
Zadnjič smo imeli piknik pri prijatlu, ki je imel tak žar. Pa sem ojmu može rekla, da bi lahko tudi mi te vulkanske kamne nabavli, pa je prijatu reku, sam to ne, je za en drek in bo sam vstran vrgel . Zakaj? Baje se včasih kar kamni vžgejo in pol gori vso meso , al je to res al pa je on slab žaropekač pa ne vem Kaj pa kak kvaliteten plinski, nam se zelo fajn obnese, okus pa je super, noben sploh ne pogrunta, da je pečeno na plinu
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?