|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice babylove
23.8.2006 12:37:32   
SAJA
Zanima me,če kdo uporablja te plenice in kakšne so.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice babylove
23.8.2006 12:40:21   
Anonimen
Plenice babylove so enkratne.Nam niso niti enkrat premočile.Sedaj smo zamenjali in smo na huggies,ker se je sinu poznalo od elastike na nogicah zadnje čase,pa ne vem ali so se poslabšale ali pa je sin tako ojačal v noge user posted image
Poskusi pa boš videla.

(odgovor članu SAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 12:51:38   
Nea
Mi smo v porodnišnici imeli Pamperske New Born in se mi niso zdele tako mehke in elastične kot Babylove New Born.
Jaz sem z babylove kar zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 12:51:39   
Andra
Zadnje čase je bilo dosti govora  o teh plenicah, saj so izredno poslabšale svojo kvaliteto. Nekaj čas a so bile tako slabe, da so v Dm-u celo menjali pakete, če si jih nesel nazaj.
Mislim, da to pove marsikaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 13:02:12   
štručka
Mi jih uporabljamo in smo zelo zadovoljni tako s ceno, kot s kvaliteto. user posted image

(odgovor članu Andra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 13:16:50   
kimba
Mi jih tudi uporabljamo, in smo zelo zadovoljni, tako v vpojnosti kot v mehkobi. Vendar sem sedaj kupila plenice od Muellerja, ki jih tudi zelo hvalijo in bom vidla če so kaj boljše od Babylove.

kimba s tremi sončki

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 13:19:10   
SAJA
kakšne pa so v primerjavi s pamperskami in kakšne so še od muilerja plenice,ker jest sem do zdaj mela sam pamperske.

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 13:24:45   
kimba
meni osebno pamperske ne ustrezajo zaradi tega ker se mi zdijo preveč plastične, na dotik imaš občutek da koza sploh ne diha v teh plenicah. DM plenice so veliko bolj mehke in zdi se ti da v rokah držiš bombaž, tudi Muellerjeve se mi zdijo take, kar mi je pri njih všeč je da imajo še širši trak za pripenjati in tudi cenovno so ceneje kot DM in pampers (31 SIT/kom - Mueller, 47 SIT/kom - DM in 55 SIT/kom - Pampers)

kimba s tremi sončki

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 14:30:42   
štručka
Meni Pamper sploh niso ustrezale. Mali je bil pri spanju po boku vedno moker in večkrat je blato ušlo pri hrbtu ven. Meni se tudi zdijo zeeelo sintetične in sploh mi ni všeč tisti gel v njih. Se mi zdi, da se urin kar "ukepi"v gelu, v dm-ovih pa se lepo vpije po plenički in ne moti. Zdelo se mi je tudi, da se pamperske precej bolj pregrevajo. Ko je bila plenica polna je postala kar vroča in ker vem, da so jajčka moških "nameščena" izven telesa najbrž ravno zaradi "hlajenja" se mi ne zdi zdravo da se valjajo po pregretem gelu....

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2006 14:43:01   
AKŠ
tudi mi smo z babylove fulll zadovoljni. Meni osebno so veliko boljše od pampersk, že zaradi tega, ker imajo v pasu elastiko in se otročku full lepo poležejo po teleščku, medtem ko je imela Lea pri Pamperskah vedno luknjo pri njenem hrbtu, saj te niso elastične zadaj - sploh ko se je začela bolj migati....

edino kar pa mi je všeč pri pamperskah (in to pri babylove pogrešam), pa je to, da naredijo otroško ritko majhno - ko jih oblečeš je tako, kot da otoček nebi imel nič med nogami, medtem ko pri ostalih pleničkah se med nogicami naredi "bula"...

ampak kljub temu, vztrajam na babylove, ker so poleg tga tudi vpojne (nam še niso popustile) in prijetne na dotik...

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu kimba)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2006 16:02:42   
Hanna M.
Zdaj pri 27 mesecih jih uporabljamo samo še pri nočnem spanju. Smo jih pa uporabljali od rojstva dalje in so samo enkrat spustile, (takrat, ko je bila ena škrt pošiljka).
Če bi imeli še enega otroka, bi jih spet uporabili.

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2006 16:07:13   
polona2
...So najboljše...
Poleg Libero, ki pa na žalost ne ustrezajo ritki-alergija...

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2006 16:13:37   
SAJA
 polona2,kje pa se dobi libero?

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2006 16:15:59   
Anonimen
libero se kupi v šparu

(odgovor članu SAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2006 16:56:14   
SAJA
hvala pettyy

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2006 20:40:43   
Anonimen
Meni so v redu, ne premočijo. Tudi pamperske niso.

Babylove se mi zdijo malo mehkejše od pampersk. Malo smo zamenjali, dfa ne gledava skoz istih slikc, ne zaradi kvalitete.

(odgovor članu SAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2006 20:43:59   
polona2
Libero so zelo mehke in med nogicami so  fino ozke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2006 21:19:47   
noe
Jaz pa sem zdej prvič kupla Lumpi, pa je super,boljši kot pampers, pa ko jo pripneš, takšna tud ostane,pampers pa kar cveti.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2006 21:28:31   
natalia
zelo zadovoljni z babylove.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.8.2006 9:57:35   
3xmami
mi uporabljamo vse sorte pleničk, kar pač pade v nakupovalno košaro (lumpi, pampers, hugis,babylove) oz. kar je trenutno v akciji, je pa res da nobeden od treh otrok ni imel problemov z alergijami

(odgovor članu SAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?