plenice babylove (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

SAJA -> plenice babylove (23.8.2006 12:37:32)

Zanima me,če kdo uporablja te plenice in kakšne so.

Anonimen -> RE: plenice babylove (23.8.2006 12:40:21)

Plenice babylove so enkratne.Nam niso niti enkrat premočile.Sedaj smo zamenjali in smo na huggies,ker se je sinu poznalo od elastike na nogicah zadnje čase,pa ne vem ali so se poslabšale ali pa je sin tako ojačal v noge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Poskusi pa boš videla.

Nea -> RE: plenice babylove (23.8.2006 12:51:38)

Mi smo v porodnišnici imeli Pamperske New Born in se mi niso zdele tako mehke in elastične kot Babylove New Born.
Jaz sem z babylove kar zadovoljna.

Andra -> RE: plenice babylove (23.8.2006 12:51:39)

Zadnje čase je bilo dosti govora  o teh plenicah, saj so izredno poslabšale svojo kvaliteto. Nekaj čas a so bile tako slabe, da so v Dm-u celo menjali pakete, če si jih nesel nazaj.
Mislim, da to pove marsikaj....

štručka -> RE: plenice babylove (23.8.2006 13:02:12)

Mi jih uporabljamo in smo zelo zadovoljni tako s ceno, kot s kvaliteto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

kimba -> RE: plenice babylove (23.8.2006 13:16:50)

Mi jih tudi uporabljamo, in smo zelo zadovoljni, tako v vpojnosti kot v mehkobi. Vendar sem sedaj kupila plenice od Muellerja, ki jih tudi zelo hvalijo in bom vidla če so kaj boljše od Babylove.

SAJA -> RE: plenice babylove (23.8.2006 13:19:10)

kakšne pa so v primerjavi s pamperskami in kakšne so še od muilerja plenice,ker jest sem do zdaj mela sam pamperske.

kimba -> RE: plenice babylove (23.8.2006 13:24:45)

meni osebno pamperske ne ustrezajo zaradi tega ker se mi zdijo preveč plastične, na dotik imaš občutek da koza sploh ne diha v teh plenicah. DM plenice so veliko bolj mehke in zdi se ti da v rokah držiš bombaž, tudi Muellerjeve se mi zdijo take, kar mi je pri njih všeč je da imajo še širši trak za pripenjati in tudi cenovno so ceneje kot DM in pampers (31 SIT/kom - Mueller, 47 SIT/kom - DM in 55 SIT/kom - Pampers)

štručka -> RE: plenice babylove (23.8.2006 14:30:42)

Meni Pamper sploh niso ustrezale. Mali je bil pri spanju po boku vedno moker in večkrat je blato ušlo pri hrbtu ven. Meni se tudi zdijo zeeelo sintetične in sploh mi ni všeč tisti gel v njih. Se mi zdi, da se urin kar "ukepi"v gelu, v dm-ovih pa se lepo vpije po plenički in ne moti. Zdelo se mi je tudi, da se pamperske precej bolj pregrevajo. Ko je bila plenica polna je postala kar vroča in ker vem, da so jajčka moških "nameščena" izven telesa najbrž ravno zaradi "hlajenja" se mi ne zdi zdravo da se valjajo po pregretem gelu....

AKŠ -> RE: plenice babylove (23.8.2006 14:43:01)

tudi mi smo z babylove fulll zadovoljni. Meni osebno so veliko boljše od pampersk, že zaradi tega, ker imajo v pasu elastiko in se otročku full lepo poležejo po teleščku, medtem ko je imela Lea pri Pamperskah vedno luknjo pri njenem hrbtu, saj te niso elastične zadaj - sploh ko se je začela bolj migati....

edino kar pa mi je všeč pri pamperskah (in to pri babylove pogrešam), pa je to, da naredijo otroško ritko majhno - ko jih oblečeš je tako, kot da otoček nebi imel nič med nogami, medtem ko pri ostalih pleničkah se med nogicami naredi "bula"...

ampak kljub temu, vztrajam na babylove, ker so poleg tga tudi vpojne (nam še niso popustile) in prijetne na dotik...

Hanna M. -> RE: plenice babylove (23.8.2006 16:02:42)

Zdaj pri 27 mesecih jih uporabljamo samo še pri nočnem spanju. Smo jih pa uporabljali od rojstva dalje in so samo enkrat spustile, (takrat, ko je bila ena škrt pošiljka).
Če bi imeli še enega otroka, bi jih spet uporabili.

polona2 -> RE: plenice babylove (23.8.2006 16:07:13)

...So najboljše...
Poleg Libero, ki pa na žalost ne ustrezajo ritki-alergija...

SAJA -> RE: plenice babylove (23.8.2006 16:13:37)

polona2,kje pa se dobi libero?

Anonimen -> RE: plenice babylove (23.8.2006 16:15:59)

libero se kupi v šparu

SAJA -> RE: plenice babylove (23.8.2006 16:56:14)

hvala pettyy

Anonimen -> RE: plenice babylove (23.8.2006 20:40:43)

Meni so v redu, ne premočijo. Tudi pamperske niso.

Babylove se mi zdijo malo mehkejše od pampersk. Malo smo zamenjali, dfa ne gledava skoz istih slikc, ne zaradi kvalitete.

polona2 -> RE: plenice babylove (23.8.2006 20:43:59)

Libero so zelo mehke in med nogicami so  fino ozke.

noe -> RE: plenice babylove (23.8.2006 21:19:47)

Jaz pa sem zdej prvič kupla Lumpi, pa je super,boljši kot pampers, pa ko jo pripneš, takšna tud ostane,pampers pa kar cveti.

natalia -> RE: plenice babylove (23.8.2006 21:28:31)

zelo zadovoljni z babylove.

lp

3xmami -> RE: plenice babylove (24.8.2006 9:57:35)

mi uporabljamo vse sorte pleničk, kar pač pade v nakupovalno košaro (lumpi, pampers, hugis,babylove) oz. kar je trenutno v akciji, je pa res da nobeden od treh otrok ni imel problemov z alergijami

Stran: [1]