|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pleničke Lumpi
28.11.2005 21:49:38   
Anonimen
Moram povedat, da sem zelo presenečena nad pleničkami Lumpi. Ko sem jih prvič kupila, so mi bile zelo v redu, vsekakor so mi bile bolj všeč od Pampersk. Ta zadnji paket je pa sploh drugačen - še boljši. Že vzorček na plenički je drugačen, plenička pa je mehkejša.
Očitno je nov direktor tudi nove pleničke zrihtal user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pleničke Lumpi
29.11.2005 1:07:59   
nejcko
Meni so Lumpi plenice tudi super in jih kar redno uporabljam, čeprav načeloma nisem "navezana" na samo eno vrsto plenic. Zadnjič sem poskusila Leclerkove plenice in so mi bile tudi zelo fajn - so take zelo tanke in mehke na otip.
Se pa spomnim, da sem Lumpi plenice prvič poskusila pred kakšnimi štirimi leti (pri sinu), in so bile prava katastrofa. Zdaj pa jih za hčerko uporabljam že več kot eno leto in jih moram res pohvaliti. Meni so med ta boljšimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2005 6:04:30   
CUKRČEK
Jaz kupujem samo in edino Lumpi plenice, ki po izkušnjah močno presegajo Pampers, huggies...

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2005 6:50:14   
Moica
Jaz sem jih pa kupila pred nekaj meseci in so bile katastrofa! No, sem zelo presenečena nad vašimi izkušnjami, tako da jih ZAGOTOVO poskusim še enkrat!

So pa tudi meni super Mots d'enfants iz LeClerca!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2005 8:25:57   
Majdi
Jaz sem kupila pleničke lumpi samo enkrat in nikoli več. Iris je dobila neke izpuščajčke, tako da pampersk ne zamenjam za nič drugega.

Iris je naš zlati sonček in zdaj se nam je pridružil še en sonček z imenom Sebastjan

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2005 8:46:11   
zoya24
Jaz sem bila tudi presenečena nad njimi. Jih tudi sama uporabljam, predvsem čez dan, ko velikokrat previjam, sem jih posusila tudi čez noč, pa so se dobro obnesle.  Drugače pa tudi jaz nisem navezana samo na eno firmo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.11.2005 8:51:52   
janjja
IZVIRNO SPOROČILO: Majdi

Jaz sem kupila pleničke lumpi samo enkrat in nikoli več. Iris je dobila neke izpuščajčke, tako da pampersk ne zamenjam za nič drugega.

Tudi Alja je dobila izpuščaje in so nam pri zdravniku povedali da se to dogaja pri plenicah Lumpi, ker ne dihajo tako kot bi bilo treba. V bistvu če jih primerjate s pampers so res po straneh čisto plastične.

(odgovor članu Majdi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2005 9:04:15   
zoya24
Janija se res ne morem strinjat s tabo, najbolj plastične plenice so meni prav Pampers. 

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.11.2005 9:38:29   
Anonimen
ja men se tut pamperske ne zdijo prov nč super. premočjo in prov čudne so. mi tudi prisegamo na lumpije. začel smo jih uporabljat zdej ko so babylove ratale škart! in so zakon. tamala ma čist lepo rito, nič pikčasto in nič rdečo! pa tut premočjo ne!

(odgovor članu zoya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.11.2005 11:02:05   
Anonimen
Ma ja, meni so tudi Pamperske najslabše od vseh, ki sem jih sprobala. In odkar so Babylove slabše, mi jih ni čez Lumpi. Tudi Huggies so mi ok, ampak nekako čudno so pri straneh narejene in je bil mali vedno moker do pazduhe. Jaz bom verjetno kar pri Lumpiju ostala. Zdaj smo na tistih od 4-9 kg in upam, da so večje tudi v redu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
29.11.2005 11:12:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
29.11.2005 11:21:19   
Anonimen
Joj, ne vem točno, so pa čisto majčkeno cenejše od Huggies. Not jih je 60. Nekaj malega čez 2000, se mi zdi, da je cena.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
29.11.2005 11:57:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.11.2005 13:10:53   
Sugy
tudi jaz lahko pohvalim Lumpijeve pleničke, nikoli mi ne premočijo, res so super!

Cena je pa 2.199 SIT (mam glih račun tleuser posted image ) za 60 pleničk

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.12.2005 22:52:56   
smeja2
fullll smrdijo ko so polulane user posted image

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.12.2005 0:35:13   
teta beta
Naj jih še jaz pohvalim, ker sem tudi ful presenečena. Kupili smo jih v soboto in so res fajn. So boljše kot Huggies (rdeče-modre) in babylove, ki ful smrdijo. Fajn so mi še Moltex öko, ampak te imajo samo v Müllerju, ki ga v Celju ni, na zalogo pa ne kupujem (zadnjič sem skor cel paket podarila prijateljici, ker so postale premajhne.)

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.12.2005 1:04:22   
katja pv
Meni so pa čisto zanič. Smo jih dobili darilno in sem jih malemu dala za čez noč. Popolna katastrofa. Čisto so se mu prilepile na ritko, da je imel kar rdečo. Sem jih po hitrem postopku porabila pri dnevnem previjanju, kjer sem previjala dokaj pogosto.

Katja

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?