pleničke Lumpi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Anonimen -> pleničke Lumpi (28.11.2005 21:49:38)

Moram povedat, da sem zelo presenečena nad pleničkami Lumpi. Ko sem jih prvič kupila, so mi bile zelo v redu, vsekakor so mi bile bolj všeč od Pampersk. Ta zadnji paket je pa sploh drugačen - še boljši. Že vzorček na plenički je drugačen, plenička pa je mehkejša.
Očitno je nov direktor tudi nove pleničke zrihtal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

nejcko -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 1:07:59)

Meni so Lumpi plenice tudi super in jih kar redno uporabljam, čeprav načeloma nisem "navezana" na samo eno vrsto plenic. Zadnjič sem poskusila Leclerkove plenice in so mi bile tudi zelo fajn - so take zelo tanke in mehke na otip.
Se pa spomnim, da sem Lumpi plenice prvič poskusila pred kakšnimi štirimi leti (pri sinu), in so bile prava katastrofa. Zdaj pa jih za hčerko uporabljam že več kot eno leto in jih moram res pohvaliti. Meni so med ta boljšimi.

CUKRČEK -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 6:04:30)

Jaz kupujem samo in edino Lumpi plenice, ki po izkušnjah močno presegajo Pampers, huggies...

Moica -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 6:50:14)

Jaz sem jih pa kupila pred nekaj meseci in so bile katastrofa! No, sem zelo presenečena nad vašimi izkušnjami, tako da jih ZAGOTOVO poskusim še enkrat!

So pa tudi meni super Mots d'enfants iz LeClerca!

Majdi -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 8:25:57)

Jaz sem kupila pleničke lumpi samo enkrat in nikoli več. Iris je dobila neke izpuščajčke, tako da pampersk ne zamenjam za nič drugega.

zoya24 -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 8:46:11)

Jaz sem bila tudi presenečena nad njimi. Jih tudi sama uporabljam, predvsem čez dan, ko velikokrat previjam, sem jih posusila tudi čez noč, pa so se dobro obnesle.  Drugače pa tudi jaz nisem navezana samo na eno firmo. 

janjja -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 8:51:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Majdi

Jaz sem kupila pleničke lumpi samo enkrat in nikoli več. Iris je dobila neke izpuščajčke, tako da pampersk ne zamenjam za nič drugega.

Tudi Alja je dobila izpuščaje in so nam pri zdravniku povedali da se to dogaja pri plenicah Lumpi, ker ne dihajo tako kot bi bilo treba. V bistvu če jih primerjate s pampers so res po straneh čisto plastične.

zoya24 -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 9:04:15)

Janija se res ne morem strinjat s tabo, najbolj plastične plenice so meni prav Pampers. 

Anonimen -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 9:38:29)

ja men se tut pamperske ne zdijo prov nč super. premočjo in prov čudne so. mi tudi prisegamo na lumpije. začel smo jih uporabljat zdej ko so babylove ratale škart! in so zakon. tamala ma čist lepo rito, nič pikčasto in nič rdečo! pa tut premočjo ne!

Anonimen -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 11:02:05)

Ma ja, meni so tudi Pamperske najslabše od vseh, ki sem jih sprobala. In odkar so Babylove slabše, mi jih ni čez Lumpi. Tudi Huggies so mi ok, ampak nekako čudno so pri straneh narejene in je bil mali vedno moker do pazduhe. Jaz bom verjetno kar pri Lumpiju ostala. Zdaj smo na tistih od 4-9 kg in upam, da so večje tudi v redu!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.11.2005 11:12:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 11:21:19)

Joj, ne vem točno, so pa čisto majčkeno cenejše od Huggies. Not jih je 60. Nekaj malega čez 2000, se mi zdi, da je cena.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (29.11.2005 11:57:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Sugy -> RE: pleničke Lumpi (29.11.2005 13:10:53)

tudi jaz lahko pohvalim Lumpijeve pleničke, nikoli mi ne premočijo, res so super!

Cena je pa 2.199 SIT (mam glih račun tle[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]) za 60 pleničk

smeja2 -> RE: pleničke Lumpi (4.12.2005 22:52:56)

fullll smrdijo ko so polulane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

teta beta -> RE: pleničke Lumpi (5.12.2005 0:35:13)

Naj jih še jaz pohvalim, ker sem tudi ful presenečena. Kupili smo jih v soboto in so res fajn. So boljše kot Huggies (rdeče-modre) in babylove, ki ful smrdijo. Fajn so mi še Moltex öko, ampak te imajo samo v Müllerju, ki ga v Celju ni, na zalogo pa ne kupujem (zadnjič sem skor cel paket podarila prijateljici, ker so postale premajhne.)

katja pv -> RE: pleničke Lumpi (5.12.2005 1:04:22)

Meni so pa čisto zanič. Smo jih dobili darilno in sem jih malemu dala za čez noč. Popolna katastrofa. Čisto so se mu prilepile na ritko, da je imel kar rdečo. Sem jih po hitrem postopku porabila pri dnevnem previjanju, kjer sem previjala dokaj pogosto.

Katja

Stran: [1]