|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pleničke
16.9.2005 10:23:09   
Drejči
Živjo,
vem, da je na to temo bilo že nekaj debat, ampak ravno zdaj tega ne najdem ...in sicer me zanima katere pleničke bi po lastnih izkušnjah priporočile za novorojenčka oz. dojenčka (Pampers,..)??
Hvala,
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pleničke
16.9.2005 10:30:52   
cmokec
Jaz sem prebrskala teme od pleničk, preden smo dobili novo RR. Večina pohvali pleničke od Babylove (DM) in Fixies, ki imajo sprednji del izrezan za popek, če ta še ni čisto zaceljen. Tako, da sem kupila vsake po en paket.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pleničke
16.9.2005 10:35:05   
Anonimen
Jaz sem imela prve fixies in so super(vendar drage), se mi zdi da se znajo z njimi edino bablove primerjat tak da ali fixies ali bablove od dm!

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   pleničke
16.9.2005 10:36:40   
Anonimen
Cmokec, a v Kranju v porodnišnici zdaj popka ne zamrznejo več? Tiborju so pred tremi leti in pol ga, in ko sem ga jaz prvič videla, je imel že čisto navaden popek, kot ja.
Drugače sem pa jaz imla za Tiborja vedno navadne Pampers, pa nikoli ni nič premočilo. No ja, na prste ene roke lahko preštejem kolikokrat v treh letih. Pa še takrat zato, ker ga nisem dobro zavila. Otročka je treba poviti tako, da ni med ritko in pleničko praznega postora, med nogicami, ponavadi. Tako da plenička lahko vodico popije, ne pa da odteče na en konec, kjer potem plenička prepusti. Še dobro, da je še bolj na začetku moje materinske kariere bila enkrat moja sestra zraven, ko sem Tiboja previjala, da je videla, da ne delam O.K. in mi je to povedala.

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pleničke
16.9.2005 11:06:28   
cmokec
Ja, v KR iz porodnišnice pridejo zaceljeni popki. Ampak mal kompliciram, ker mislim, da drugače nebi blo dovolj dobro. Pleničke bomo porabili tako ali tako.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pleničke
16.9.2005 11:10:29   
sky
Tudi mi smo porabili po en paket Fixies in babylove o DM (newborn). Oboje so se super obnesle.

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pleničke
16.9.2005 15:08:40   
Anonimen
Ja ne, cmokec, saj včasih se popek vseeno ne zaceli. Vsaj pri nas se ni. In takrat so tiste pleničke čisto v redu (no, pa tudi sicer). Mi jih sicer nismo imeli, sem kar lepo dol zavihala. V bistvu me je zanimalo, če še zamrznejo popke. Aha, potem še.

(odgovor članu Drejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pleničke
16.9.2005 15:12:35   
bobek05
Mi imamo Pamperske že od vsega začetka in se nimam kaj pritoževat... So pa najboljše ta vijolične, ker so bolj raztegljive in mehke..

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pleničke
16.9.2005 15:18:08   
eva1
Jst sem iz papmersk prešaltala na babylove(po nasvetu punc iz RR) in res so ok...sedaj skoz uporabljamo babylove in sem z njimi res zadovoljna!

(odgovor članu Drejči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?