Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 8:58:44
|
|
|
|
aelail
|
Pri nas smo v javni vrtec nosili plenice, vlažilne robčke, kremo, itd. Najbolje da vprašaš v svojem vrtcu, ker je povsod drugače.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 9:11:56
|
|
|
|
Hope2
|
Točno tako, pozanimaj se. Mi imamo otroka v privat varstvu in čisto nič ne nosimo, ne robčkov, ne kreme, ne plenic, ne slinčkov..... samo nekaj rezervnih cunj prinesemo. Moja sestrična ima otroka v javnem vrtcu in mora prinesti s sabo, plenice, kremo, robčke.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 7.3.2011 9:12:46 >
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 9:32:00
|
|
|
|
benika
|
Mi imamo otroka v vrtcu s koncesijo in smo prinašali pleničke ter papirnate robčke.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 10:35:48
|
|
|
|
kristinaj
|
pri nas v go ni treba nosit pleničk s sabo ker imajo vse tam.... tudi kremo po potrebi... prinest moramo samo robčke za nos brisat...
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 7.3.2011 21:49:52
|
|
|
|
sanelaa
|
Smo iz velenja in nič ne nosimo v vrtec.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 0:23:09
|
|
|
|
Vizažistka.Lara
|
tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke.
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 9:33:20
|
|
|
|
mayci
|
Ko sem bila v vrtcu v Ljubljani v službi (javni vrtec) smo imeli pleničke v vrtcu, neomejeno količino (vendar samo za staros 1-3 leta, če je ak starejši otrok še potreboval pleničko, jih je prinesel s sabo) V Kamniku pa starši nosijo pleničke v vrtec (tudi javni vrtec)
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 9:58:53
|
|
|
|
majana79
|
cene programov v Slo za vrtce niso enotne, zato tudi razlika v tem, ali prineseš pleničke ali ne sicer me čudi, da npr. v LJ nimajo vrtci enotne politike, glede na to, da imajo isto ceno, ampak najbrž pa razliko vnesejo v kvaliteto programa ali kaj podobnega v naš vrtec ne nosimo za jasličarja nič (LJ), dobi vse tam (pleničke, robčke, kremo, ipd.)
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 13:41:22
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke. PlEničke
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 8.3.2011 20:38:10
|
|
|
|
majčica1508
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke. ja v vrtec moram prinesti vse od peleničk,kreme,robčkov.....pa še vsak mesec ga moram plačat 400€ govorim za javni vrtec....
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 7:18:53
|
|
|
|
sončnica24
|
Moj otrok je tudi v javnem vrtcu pa moramo pleničke s sabo nosit v primeru da pa kak dan kakšna zmanjka, pa jih imajo tudi tam, ampak drugače pa moramo imeti svoje, prav tako kremice in vlažilne robčke.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 10:59:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
Pri nas (LJ, javni vrtec) v vrtec prinesemo samo otroka in rezervne cunje Za vse ostalo poskrbi...vrtec
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 14:52:32
|
|
|
|
dreamhorse
|
In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred. Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina.
|
|
|
|
RE: pleničke, privatni vrtec 9.3.2011 18:40:32
|
|
|
|
nananaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred. Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina. Pri nas v 1. starostnem obdobju ne nosimo plenic - naša sicer porabi eno na teden za spanje, nosimo papirnate robce, vlažne robce in kremo. Cena 8. plačilnega razreda je 320€, ekonomska pa 400€. Za drugo starostno obdobje ne vem, ker večja je šla suha v vrtec.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?