pleničke, privatni vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Vrtec in varstvo

Sporočilo

Vizažistka.Lara -> pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 3:49:39)

zdravo,

zanima me tiste, ki imate otroke v privatnih vrtcih s koncesijo ali brez, kako ste zmenjeni z vrtcem glede pleničk : jih prinašate vi ali jih kupuje vrtec ?

pri privatnem varstvu mi je logično, da prineseš paket in kremo za ritko.

v javnem vrtcu mi je kolegica rekla, da vrtec da 1 do 2 pleničke dnevno za otroka in je všteto v ceno. tretjo ali veš, pa starš prinese paket.

hvala

aelail -> RE: pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 8:58:44)

Pri nas smo v javni vrtec nosili plenice, vlažilne robčke, kremo, itd. Najbolje da vprašaš v svojem vrtcu, ker je povsod drugače.

Hope2 -> RE: pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 9:11:56)

Točno tako, pozanimaj se.

Mi imamo otroka v privat varstvu in čisto nič ne nosimo, ne robčkov, ne kreme, ne plenic, ne slinčkov..... samo nekaj rezervnih cunj prinesemo.
Moja sestrična ima otroka v javnem vrtcu in mora prinesti s sabo, plenice, kremo, robčke.

benika -> RE: pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 9:32:00)

Mi imamo otroka v vrtcu s koncesijo in smo prinašali pleničke ter papirnate robčke.

kristinaj -> RE: pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 10:35:48)

pri nas v go ni treba nosit pleničk s sabo ker imajo vse tam.... tudi kremo po potrebi...

prinest moramo samo robčke za nos brisat...

sanelaa -> RE: pleničke, privatni vrtec (7.3.2011 21:49:52)

Smo iz velenja in nič ne nosimo v vrtec.

Vizažistka.Lara -> RE: pleničke, privatni vrtec (8.3.2011 0:23:09)

tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke.

mayci -> RE: pleničke, privatni vrtec (8.3.2011 9:33:20)

Ko sem bila v vrtcu v Ljubljani v službi (javni vrtec) smo imeli pleničke v vrtcu, neomejeno količino (vendar samo za staros 1-3 leta, če je ak starejši otrok še potreboval pleničko, jih je prinesel s sabo)
V Kamniku pa starši nosijo pleničke v vrtec (tudi javni vrtec)

majana79 -> RE: pleničke, privatni vrtec (8.3.2011 9:58:53)

cene programov v Slo za vrtce niso enotne, zato tudi razlika v tem, ali prineseš pleničke ali ne

sicer me čudi, da npr. v LJ nimajo vrtci enotne politike, glede na to, da imajo isto ceno, ampak najbrž pa razliko vnesejo v kvaliteto programa ali kaj podobnega

v naš vrtec ne nosimo za jasličarja nič (LJ), dobi vse tam (pleničke, robčke, kremo, ipd.)

benika -> RE: pleničke, privatni vrtec (8.3.2011 13:41:22)

IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara

tele odgovori so me pa zelo presenetli. še posebej tisti, da v državni vrtec prinesete planičke.

PlEničke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

majčica1508 -> RE: pleničke, privatni vrtec (8.3.2011 20:38:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Vizažistka.Lara

ja v vrtec moram prinesti vse od peleničk,kreme,robčkov.....pa še vsak mesec ga moram plačat 400€
govorim za javni vrtec....

sončnica24 -> RE: pleničke, privatni vrtec (9.3.2011 7:18:53)

Moj otrok je tudi v javnem vrtcu pa moramo pleničke s sabo nosit v primeru da pa kak dan kakšna zmanjka, pa jih imajo tudi tam, ampak drugače pa moramo imeti svoje, prav tako kremice in vlažilne robčke.

PapuaNG -> RE: pleničke, privatni vrtec (9.3.2011 10:59:41)

Pri nas (LJ, javni vrtec) v vrtec prinesemo samo otroka in rezervne cunje [sm=smiley1.gif] Za vse ostalo poskrbi...vrtec [sm=smiley36.gif]

dreamhorse -> RE: pleničke, privatni vrtec (9.3.2011 14:52:32)

In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred.
Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina.

nananaja -> RE: pleničke, privatni vrtec (9.3.2011 18:40:32)

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

In tiste, ki v javni vrtec NE nosite pleničk, koliko ga plačate.. oz. koliko je plačila za 8. plačilni razred.
Pri nas tudi nosimo pleničke, robčke in kremo, pa je cena 335, eur,... + 20 %, ki jih plača občina.

Pri nas v 1. starostnem obdobju ne nosimo plenic - naša sicer porabi eno na teden za spanje, nosimo papirnate robce, vlažne robce in kremo. Cena 8. plačilnega razreda je 320€, ekonomska pa 400€.
Za drugo starostno obdobje ne vem, ker večja je šla suha v vrtec.

Stran: [1]