|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice
10.4.2010 10:36:29   
deily
Pozdravljene

Doma imamo dojenčka starega 20 dni. Pred dvema dnevoma je dobila pikice po obrazu, kot kakšni majhni mozoljčki. Danes so se razširili že po lasišču in vratu. Ali je imela mogoče katera podobno izkučnjo in kako se je končalo.

Naj še dodam, da malo dojim, zvečer pa ji dajem dodatek, ker ne zadostuje mleka.

LP

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pikice
10.4.2010 12:37:36   
AnciM
Verjetno se je še koža čisti. Vsem dojenčkom se in so v prvih mesecih nekateri kot pravi pobertetniki, čist mazolasti. Jaz mojega vsako jutru fino umijem s pleničko in navadno vodo. Prvemu je zelo pomagalo mandljevo olje, ta drugi je pa bolj na nivejine kremice. Vsak je drugače.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2010 20:59:59   
PC Baby
Verjetno se res koža čisti, ali je pa kaj takega kar si ti pojedla, če ga dojiš.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2010 23:30:03   
svš
Tudi pri nas se je začelo tako, pa smo po testiranjih ugotovili, da ima mali alergijo na kravje mleko.

Pediatrinja mi je rekla, da se alergija pri dojenčkih začne pojavljati v starosti treh tednov.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2010 11:30:10   
deily

Pri maši mali se je prva alergija pojavila četrti dan. Bila je alergična na mehčalec, pa smo vse preprali in je bilo takoj boljše.

Pri pikicah smo pa ugotovili, da ko gremo ven delno izginejo, notri pa se spet pojavijo, tako da mislim da ni alergija na mleko (upam).

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu svš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?