Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:28:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Ni v bližini Rudnika, imajo pa SUPER :torta: - Viki v Trnovem na Ziherlovi (za pumpo, ob desni strani bloka). Za njihovo čokoladno bo marsikaj naredila:ups::)-!
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Leclerc ima dobre torte:) Baje, jst jih ne jem:)-
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:45:07
|
|
|
|
borovnička
|
jančika, a pa majo tud kake posebne oblike? pa so drage? stara bo 20 let pa bi rada ta naša opica imela otroško torto :)-:)-:)-
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:46:13
|
|
|
|
borovnička
|
ja ribica, vem, smo že probali, ampak naša tamala bi rada mela grad :zmeden: in ne ležeči ampak stoječi :)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:51:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ujej. Jah, poznam eno tako..k je mela za 19. rd Barbiko:)- Moja sestra2:)- Z mami full dobro torto barbie nardiva..z barbie na sredini jasno;)
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:53:50
|
|
|
|
Jančika_
|
Borovnička, pojma nimam za oblike, jaz sem zmeraj navalila kar na čokoladno in nič okoli gledala:)-. Ampak po moje da majo, pokliči in vprašaj. Ali še bolje, pojdi tja in si privošči kak kos :torta:! Cen se ne spomnim, po moje je povsod približno enako.
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:54:05
|
|
|
|
borovnička
|
jaaa ta z barbi je ful luštna. ena punčka jo je imela, ko sem še v vrtcu delala. ampak naša tamala bi rada imela stoječi grad. mislim... od kje ji te ideje :)-:)-:)-:)-:)- pri teh letih si nekatere želijo kaj drugega stoječega :)-:)-:)- joj sem packa :ups:
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 22:57:07
|
|
|
|
borovnička
|
jaaa jančika, takoj ko pribrcam čez trojane v ljubljano, grem v napad. bom jutri poklicala, pa se mal pozanimala.
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 23.3.2005 23:05:40
|
|
|
|
kofetek2010
|
čokoladna pri Vikiju (Trnovo) je zakon!!!! V Leclercu pa je črn gozdiček OK, pa sploh ni drag (mislim, da ene 2,5 - 3 jurje):zmeden2:
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 24.3.2005 8:51:32
|
|
|
|
tinčica
|
oj jaz sem leta nazaj med počitnicami delala pri viki-ju in takrat niso imel drugačnih oblik samo okrogle ampak so pa te tako lepo okrasil da je blo joj. ne me spraševat kok sem se tam najedla ha ha
|
|
|
|
pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? 24.3.2005 9:05:56
|
|
|
|
Natas@
|
Ena slaščičarna je tudi ko greš od Leclerca proti Globtorju še kakšne 500 m naprej, sem pa pozabila kako se imenuje. Imajo zelo dobre torte, naredijo pa kakršne koli oblike. Smo bili na enem RD, ki so imeli vlak (lokomotivo in 4 vagone in vsak drugačnega okusa - zelo okusno).
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......