pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:23:23)

Mene pa zanima, če mogoče katera ve, kje v Ljubljani v bližini Rudnika je slaščičarna oz. pekarna, kjer imajo dobre torte? Sestra ima 20 let 1. aprila, pa bi ji rada torto naročila.

Hvala in lep pozdravček :rozica::rozica::rozica:

Jančika_ -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:28:43)

Ni v bližini Rudnika, imajo pa SUPER :torta: - Viki v Trnovem na Ziherlovi (za pumpo, ob desni strani bloka). Za njihovo čokoladno bo marsikaj naredila:ups::)-!

Anonimen -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:38:02)

Leclerc ima dobre torte:) Baje, jst jih ne jem:)-

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:45:07)

jančika, a pa majo tud kake posebne oblike? pa so drage? stara bo 20 let pa bi rada ta naša opica imela otroško torto :)-:)-:)-

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:46:13)

ja ribica, vem, smo že probali, ampak naša tamala bi rada mela grad :zmeden: in ne ležeči ampak stoječi :)-:)-:)-:)-

Anonimen -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:51:11)

Ujej. Jah, poznam eno tako..k je mela za 19. rd Barbiko:)- Moja sestra2:)-

Z mami full dobro torto barbie nardiva..z barbie na sredini jasno;)

Jančika_ -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:53:50)

Borovnička, pojma nimam za oblike, jaz sem zmeraj navalila kar na čokoladno in nič okoli gledala:)-. Ampak po moje da majo, pokliči in vprašaj. Ali še bolje, pojdi tja in si privošči kak kos :torta:! Cen se ne spomnim, po moje je povsod približno enako.

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:54:05)

jaaa ta z barbi je ful luštna. ena punčka jo je imela, ko sem še v vrtcu delala. ampak naša tamala bi rada imela stoječi grad. mislim... od kje ji te ideje :)-:)-:)-:)-:)- pri teh letih si nekatere želijo kaj drugega stoječega :)-:)-:)- joj sem packa :ups:

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 22:57:07)

jaaa jančika, takoj ko pribrcam čez trojane v ljubljano, grem v napad. bom jutri poklicala, pa se mal pozanimala.

kofetek2010 -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (23.3.2005 23:05:40)

čokoladna pri Vikiju (Trnovo) je zakon!!!! V Leclercu pa je črn gozdiček OK, pa sploh ni drag (mislim, da ene 2,5 - 3 jurje):zmeden2:

tinčica -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (24.3.2005 8:51:32)

oj jaz sem leta nazaj med počitnicami delala pri viki-ju in takrat niso imel drugačnih oblik samo okrogle ampak so pa te tako lepo okrasil da je blo joj.

ne me spraševat kok sem se tam najedla ha ha

Natas@ -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (24.3.2005 9:05:56)

Ena slaščičarna je tudi ko greš od Leclerca proti Globtorju še kakšne 500 m naprej, sem pa pozabila kako se imenuje. Imajo zelo dobre torte, naredijo pa kakršne koli oblike. Smo bili na enem RD, ki so imeli vlak (lokomotivo in 4 vagone in vsak drugačnega okusa - zelo okusno).

borovnička -> pekarna oz. slaščičarna v Ljubljani? (24.3.2005 10:19:06)

ja natas, mislim, da bo to tista slaščičarna. mi je kolegica povedala, da imajo oblik še pa še in da imajo zelo dobre torte, pa niti pretirano drage niso. Prosim, če se boš slučajno spomnila, če mi sporočiš.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]