Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:29:02
|
|
|
|
*maja
|
Če izberete Šiško toplo priporočam Molkovo ali Dr. Avsec sta obe zelo fajn.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:30:13
|
|
|
|
*maja
|
Aja v Šentvidu je pa baje fajn tudi D. Vodnik.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 10:55:51
|
|
|
|
krasnočka
|
Mi hodimo v Šentvid k Dr. Vodnikovi in naša čebelica jo ima zelo rada. Tudi sestre so prijazne in vedno se držijo ure ko si naročen za pregled (govorim glede posvetovalnice, saj z boleznijo za enkrat še nimamo težav).
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 11:46:41
|
|
|
|
nuala
|
V Dravljah ima dr. Voduškova ordinacijo, deloma na koncesijo, deloma privat. Zelo fajn ženska.
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 12:30:05
|
|
|
|
jakaracman
|
Dr Vodušek toplo odsvetujem.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 12:42:49
|
|
|
|
Naja31
|
Moja oba sta pri dr. vodnik v Šentvidu. Krasna ženska in krasna zdravnica. Jaz sem tudi čist navdušena nad njo, sestri sta ok, še nikoli ismo čakali več kot 5 minut. Naročajo na uro, kar je sploh super. Ampak ne vem če jemlje nove. Novorojenčke ja, ker je 1 mesec nazaj vzela mojega , za starejše otroke pa ne vem. Fantka moje prijateljice je lansko leto zavrnila, da nima več prostora.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 23.5.2008 14:24:03
|
|
|
|
tinatona
|
Sej je verjetno tud tvojga minija vzela smao zato, ker že ta velik k njej hodi. LP
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 28.5.2008 12:22:52
|
|
|
|
timika
|
Tudi moj 20-mesečnik je pri Vodnikovi, ZD Šentvid - smo zadovoljni, cela ekipa prijazna, se posvetijo, svetujejo in ne oklevajo, da se prideš pokazat, če je kaj dvoumnega.
|
|
|
|
RE: pediater v šentvidu, šiški? 2.6.2008 0:36:07
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
še ena, ki je nadvse zadovoljna z dr. Vodnikovo. res se drži ure, je prijazna, vedno si vzame čas, da najprej naveže stik z otrokom, skratka super je.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?