pediater v šentvidu, šiški? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

travica1 -> pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 9:22:00)

Pozdravljeni,

pred kratkim smo se preselili v Tacen in bi radi nekje v bližini poiskali prijaznega in dobrega pediatra. Ker pričakujemo novega člana bi moral biti tak, da bosta oba pikca (večji je star 4) lahko hodila k njemu. Prosim za nasvet kam naj se obrnem. Hvala.

*maja -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 10:29:02)

Če izberete Šiško toplo priporočam Molkovo ali Dr. Avsec sta obe zelo fajn.

*maja -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 10:30:13)

Aja v Šentvidu je pa baje fajn tudi D. Vodnik.

krasnočka -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 10:55:51)

Mi hodimo v Šentvid k Dr. Vodnikovi in naša čebelica jo ima zelo rada. Tudi sestre so prijazne in vedno se držijo ure ko si naročen za pregled (govorim glede posvetovalnice, saj z boleznijo za enkrat še nimamo težav).

nuala -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 11:46:41)

V Dravljah ima dr. Voduškova ordinacijo, deloma na koncesijo, deloma privat.
Zelo fajn ženska.

jakaracman -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 12:30:05)

Dr Vodušek toplo odsvetujem.

Naja31 -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 12:42:49)

Moja oba sta pri dr. vodnik v Šentvidu.
Krasna ženska in krasna zdravnica.
Jaz sem tudi čist navdušena nad njo, sestri sta ok, še nikoli ismo čakali več kot 5 minut. Naročajo na uro, kar je sploh super.
Ampak ne vem če jemlje nove. Novorojenčke ja, ker je 1 mesec nazaj vzela mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], za starejše otroke pa ne vem. Fantka moje prijateljice je lansko leto zavrnila, da nima več prostora.

tinatona -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (23.5.2008 14:24:03)

Sej je verjetno tud tvojga minija vzela smao zato, ker že ta velik k njej hodi.

LP

timika -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (28.5.2008 12:22:52)

Tudi moj 20-mesečnik je pri Vodnikovi, ZD Šentvid - smo zadovoljni, cela ekipa prijazna, se posvetijo, svetujejo in ne oklevajo, da se prideš pokazat, če je kaj dvoumnega.

yellowcrystalstar -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (2.6.2008 0:36:07)

še ena, ki je nadvse zadovoljna z dr. Vodnikovo. res se drži ure, je prijazna, vedno si vzame čas, da najprej naveže stik z otrokom, skratka super je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zanica -> RE: pediater v šentvidu, šiški? (15.7.2008 10:30:59)

Tudi mi hodimo k dr. Vodnikovi, zelo nežna in pazljiva. Ni mi pa všeč ena sestra ki je sicer z otrokom super, ampak ko z mano govori, obrača mi se kot da nisem v isti prostoriji.... vedno se nekak čudno počutim... ampak nikoli nismo čakali več kot 10 min!!

Stran: [1]